MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
^też mi średnio pasuje
chciałem kupić koszulkę, ale przecież nie będę w takim czymś chodził xD
chciałem kupić koszulkę, ale przecież nie będę w takim czymś chodził xD
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Przesłuchane w wersji youtube. Pierwsze wrażenie takie, że to jest Excersises vol II. Jeszcze nie wiem czy to komplement czy zarzut. CD zamówione, więc się przekonamy...
- Mental
- weteran forumowych bitew
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDGunman pisze:Tylko 35 pln? To musi być chujnia i bieda wydanie, teraz jest nowy trend na płyty po 350 pln.Dragazes pisze:O, kurwa, 35 pln! Przed 500+ sprzedawali nowe płyty po 30 :/
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
350 erło to jeszcze rozumie :)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Block69
- zahartowany metalizator
Pierwsze wrażenie - każdy numer na "Exercises in Futility" podoba mi się znacznie bardziej od dowolnego z "Age of Excuse". No i zupełnie nie mam ochoty na kolejny odsłuch. A okładka fajna.
PENIS METAL
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Okładka, rewelacja. BDB.
A Age of Excuse leci.
A Age of Excuse leci.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- rasowy masterfulowicz
+1Block69 pisze:Pierwsze wrażenie - każdy numer na "Exercises in Futility" podoba mi się znacznie bardziej od dowolnego z "Age of Excuse". No i zupełnie nie mam ochoty na kolejny odsłuch. A okładka fajna.
KVLT lizania CZASZKI
- ozob
- zahartowany metalizator
Do tej pory Mgla na kazdym albumie robila krok naprzod. Tym razem tkwimy w miejscu wzgledem poprzedniczki. Jest po prostu przewidywalnie do bolu. Najslabsza Mgla poki co i watpie aby urosla. Ziew.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
Przesłuchałem wczoraj 3 razy. I tak jak pisałem wcześniej - słabsza kopia poprzedniczki. Jedyne na czym można zawiesić ucho to nr 3 i 6, ale nawet te nie mają startu do muzyki zawartej na Exercises in Futility. I abstrahując od wtórności nowej płyty, to niestety największy zarzut mam jednak do samych piosenek. Po prostu nie są wystarczająco dobre, by nie napisać, że kawałek numer 1 to słabizna.Block69 pisze:Pierwsze wrażenie - każdy numer na "Exercises in Futility" podoba mi się znacznie bardziej od dowolnego z "Age of Excuse". No i zupełnie nie mam ochoty na kolejny odsłuch.
Świat się kończy. +1 :-)ozob pisze:Do tej pory Mgla na kazdym albumie robila krok naprzod. Tym razem tkwimy w miejscu wzgledem poprzedniczki. Jest po prostu przewidywalnie do bolu. Najslabsza Mgla poki co i watpie aby urosla. Ziew.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
No wokal Mikołaja się zmienia już od poprzedniego albumu brzmi dziwnie. Co do nowej płyty to utwory 3 i 6 najlepsze. Bardzo lecą pod KSM moim zdaniem dlatego takie dobre.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
Nuda, nic się nie dzieje... Wychodzę. Chyba stali się ofiarami swojego, nie do końca spodziewanego sukcesu. Ale Niemieckie czy Francuskie Lilith666 i tak będą mieć mokre majtki. Jak widać tu takie też się znajdą :D
- Ascetic
neuro pisze:Tak na pierwsze odsłuchy, to porównaniu z poprzednimi płytami więcej tu do gadania bębny dostały i dobrze. Ducha KSM czuć mocno. Generalnie, bardziej duszna i intensywna się wydaje. Super.

lys på slutten av lys
- maciek z klanu
Tomku nie wyczuwasz katakumb, piwnic i grobów ? Xdxdxd
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
jakoś niebałdzo ;-)maciek z klanu pisze:Tomku nie wyczuwasz katakumb, piwnic i grobów ? Xdxdxd
tak na 27:45 i 27:55 i dalej w tym kawałku (w kawałku AoE V) to się wczoraj turlałem po ziemi. melo srelo pierdzielo.
a i dobrze, że martwą aure biorą jako saport. poważnie.
lys på slutten av lys
- nicram
Nawet takiego grobu nie wyczuwasz? :-)Ascetic pisze:jakoś niebałdzo ;-)maciek z klanu pisze:Tomku nie wyczuwasz katakumb, piwnic i grobów ? Xdxdxd
.

Hehehe dobre.Ascetic pisze:tak na 27:45 i 27:55 i dalej w tym kawałku (w kawałku AoE V) to się wczoraj turlałem po ziemi. melo srelo pierdzielo.
Ostatnio zmieniony 03-09-2019, 12:26 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart