też tak mi przez zwoje myśl przebiegła, że powrót do klimatów z GATEWAYS TO ANNIHILATION to by było kurwa coś :)Nerwowy pisze:Bdb news !
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: MORBID ANGEL
-
- mistrz forumowej ceremonii
FFTTF to jest straszliwy cios i właściwie z każdym rokiem płyta ta obrasta nimbem kultu i kosmicznej zajebistości. Top moich ulubionych płyt death metalowych w ogóle.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Racja, choć jak dla mnie GtA rozpierdala jeszcze bardziej ;) Solówki totalnie z kosmosu
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
[V] pisze:FFTTF to jest straszliwy cios i właściwie z każdym rokiem płyta ta obrasta nimbem kultu i kosmicznej zajebistości. Top moich ulubionych płyt death metalowych w ogóle.
In a world of compromise...some don't
- Self
- rasowy masterfulowicz
Łoł...
Normalnie bym łezkę uronił, ale ponieważ zdążyłem już zobaczyć dwa razy na żywo Morbid Andrzeja z Vincentym (uwielbiam gościa, mimo że pedał i mimo że po jego powrocie nagrali taką srakę jak IDI :D), to tego nie uczynię. Formę na żywca mieli nieziemską, czas teraz na powrót do takiej formy w studiu!
Normalnie bym łezkę uronił, ale ponieważ zdążyłem już zobaczyć dwa razy na żywo Morbid Andrzeja z Vincentym (uwielbiam gościa, mimo że pedał i mimo że po jego powrocie nagrali taką srakę jak IDI :D), to tego nie uczynię. Formę na żywca mieli nieziemską, czas teraz na powrót do takiej formy w studiu!
-
- rasowy masterfulowicz
- Skaut
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
A więc Trey nie ściemniał, kiedy po koncercie w Progresji zasugerował, że mogą nastąpić zmiany w składzie... Czekałem na tego njusa :)
Chyba faktycznie będzie "back to underground" i pozostaje czekać na info o nowej płycie. BDB!
Chyba faktycznie będzie "back to underground" i pozostaje czekać na info o nowej płycie. BDB!
Na bambaryłach też się zmieniiło:
http://www.blabbermouth.net/news/its-of ... bid-angel/" onclick="window.open(this.href);return false;
Podejrzewam, że w zestawie z Tuckerem dorzucą se Flo Mouniera.
http://www.blabbermouth.net/news/its-of ... bid-angel/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mol
- zahartowany metalizator
nie liczylbym na to, poza tym Flo moim zdaniem nie pasuje do nich ani troche.ZłyPan pisze:Podejrzewam, że w zestawie z Tuckerem dorzucą se Flo Mouniera.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Trzymam kciuki za Lombardo - chłop by se zarobił i może by mu w końcu zapłacili :D Trey chyba nie jest takim kreatywnym księgowym jak King ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- uglak
10 lat i jedna marna plyta - nie dziwie sie, ze trey stracil cierpliowosc
Guilty of being right
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
hehhe bardzo ładnie napisane ,ostatnia płyta to gniot i na bank ten palant maczał w tym palce, informacja zajebista, oby tylko Trey zszedł w końcu na ziemięPlastek pisze:Z Tuckerem nagrali wybitny "Gateways to Annihilation", więc to zajebisty news. Mam nadzieję, że u pedzia Vincenta wkrótce zdiagnozują glejaka.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
o kurwa, zajebisty news
Tucker swietny wokalista a plyty z nim sa milion razy lepsze niz ten ostatni techno klocek
Tucker swietny wokalista a plyty z nim sa milion razy lepsze niz ten ostatni techno klocek
+1KAKAESIAK pisze:[V] pisze:FFTTF to jest straszliwy cios i właściwie z każdym rokiem płyta ta obrasta nimbem kultu i kosmicznej zajebistości. Top moich ulubionych płyt death metalowych w ogóle.
this is a land of wolves now
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
ciekawa opinia, pamiętam jak T był jebany przez ludzi po ukazaniu się płyty,bo chujowy, nie sprostał zadaniu,a przecież ta płyta to srogi bum,czasami to śmiać mi się chce
Ostatnio zmieniony 16-06-2015, 01:36 przez REINHARD IRRUMATOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
doskonała riposta dla ciulówMariusz Wędliniarz pisze:
-
http://www.blabbermouth.net/news/david- ... -to-do-so/" onclick="window.open(this.href);return false;

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
W związku z newsem posłuchałem sobie tego:

I nadal twierdzę, że to jedna z najlepszych płyt Morbid Angel.

I nadal twierdzę, że to jedna z najlepszych płyt Morbid Angel.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ZłyPan pisze:Na bambaryłach też się zmieniiło:
Oooo, znowu jakieś nieporozumienia finansowe... Szkoda tego pałkera, dobry był z niego zawodnik zobaczymy kto teraz pojawi się za zestawem. Niemniej wolałbym, aby Flo pozostał w Cryptopsy, zresztą on też chyba wolałby pozostać w składzie swojej macierzystej formacji.