Super . Idź opowiedzieć o tym swojej mamie. Może ją to zainteresuje.
DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATHSPELL OMEGA
Historia realna. Historia dzieje się w naszych uszach.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SODOMOUSE
mówiłem, oczy na uszy

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Sybir

Dlaboga, panie Profesorze! Larum grają! Deathspell Omega! nowa płyta w granicach! a ty się nie zrywasz? klawiatury nie chwytasz? przed monitor nie siadasz? Co się stało z tobą, Profesorze?

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- TheDude
Posłucham z chęcią, jak każdej kolejnej akcji od tych zawodników. Będę się też śmiał z pseudo-zajawki, hajpu i udawania znawców. Hailsa i tyle tam tam kurwa, róbcie se co chcecie.
- ozob
- zahartowany metalizator
Oj, będzie się działo w temacie. Juz się nie mogę doczekać tych wywodów.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- TheDude
^ Kurwa, jazzowe zagrywki na bębnach....Jaki to wysublimowany styl.
- ozob
XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzę, że w temacie bryluje tępy zjeb, który "nie czeka i gardzi". Ciekawy przypadek. Kliniczny? 

all the monsters will break your heart
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ten koleś zaszczeka w jakimkolwiek temacie a ty odpalasz się w pięć sekund i biegniesz z wywieszonym jęzorem żeby go wyzywać i kolejny temat zamienić w gówno. Weź się zastanów czy ci nie szkoda czasu na to i czy nie warto ignorować co sugerowało wam milion osób. Ileż kurwa można
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przeanalizuj sytuację i zastanów się jeszcze raz kto zasrywa temat. Przypomnę jeszcze raz. Zespołu, którym gardzi.DST pisze: ↑16-03-2022, 06:39Ten koleś zaszczeka w jakimkolwiek temacie a ty odpalasz się w pięć sekund i biegniesz z wywieszonym jęzorem żeby go wyzywać i kolejny temat zamienić w gówno. Weź się zastanów czy ci nie szkoda czasu na to i czy nie warto ignorować co sugerowało wam milion osób. Ileż kurwa można
all the monsters will break your heart
- DST
- rasowy masterfulowicz
Po prostu wyjeb na to jajca albo cisnij mu na privie. Po chuj mam to gówno czytać. Skoro uważasz się za mądrzejszego to to olej zamiast dawać się wciągać w te gierki. Przeczytaj sobie temat o wojnie gdzie co drugi post to ty, 535 albo Ascetic wrzucacie rzeczy w stylu "wypierdalaj kacapska szmato do pakiego w UK zmywać gary". Całe strony tematy są zasrane tym gównem. Nie mieści mi się w głowie jak można marnować tyle czasu i nerwów na jakiegoś randoma w necie.nicram pisze: ↑16-03-2022, 07:03Przeanalizuj sytuację i zastanów się jeszcze raz kto zasrywa temat. Przypomnę jeszcze raz. Zespołu, którym gardzi.DST pisze: ↑16-03-2022, 06:39Ten koleś zaszczeka w jakimkolwiek temacie a ty odpalasz się w pięć sekund i biegniesz z wywieszonym jęzorem żeby go wyzywać i kolejny temat zamienić w gówno. Weź się zastanów czy ci nie szkoda czasu na to i czy nie warto ignorować co sugerowało wam milion osób. Ileż kurwa można
-
- weteran forumowych bitew
100% zgody ^ rzygac sie chce jak sie widzi kolejny temat zasrany przez furiatow
-
- rasowy masterfulowicz
Zespół do którego poznawania podchodzę bardzo ostrożnie mając świadomość jak potężne są to płyty, wręcz monolity, by w pełni je zrozumieć, trzeba wręcz przyswoić trochę wiedzy, nie mniej wspaniała alternatywa do pop kulturowego ścieku 21 wieku i jakichś trendy gowien
W związku z tym co się obecnie dzieje na świecie, może to być niesamowita podróż, czekam na tą płytę!
W związku z tym co się obecnie dzieje na świecie, może to być niesamowita podróż, czekam na tą płytę!
X
- ozob
Przyswoić wiedze. XD
-
- rasowy masterfulowicz
- ozob
Piszesz o muzyce, która odbiera się indywidualnie, a przynajmniej powinno. Opisywanie jakiegoś zespolu za pomocą kalek myślowych, to tania zagywka świadcząca o tzw. guście obiektywnym. (:
-
- rasowy masterfulowicz
Jeśli jakiś materiał miał tak duży wpływ na rozwój gatunku, to można obiektywnie stwierdzić, że był ważny?
Ważne płyty, nie są słabe, to prawda muzykę odbiera się subiektywnie, ale jebanie zespołu z zasady i ignorowanie jego wkładu w muzykę to przejaw debilizmu pospolitego, nie musisz lubić, ale szanuj
Ważne płyty, nie są słabe, to prawda muzykę odbiera się subiektywnie, ale jebanie zespołu z zasady i ignorowanie jego wkładu w muzykę to przejaw debilizmu pospolitego, nie musisz lubić, ale szanuj

X
- vicek
Kto słucha reggae ten rucha kolegę.
-
- rasowy masterfulowicz