Tak, ma być, chyba żeby kasa się nie zgadzała, to wtedy nie. Problem tych młodzieńców polega na tym, że oni by chcieli robić pewne rzeczy po swojemu, ale nie mają na to jaj. Ani nie potwierdzą, że są fanami austriackiego malarza, ani nie zaprzeczą zbyt zdecydowanie. Wychodzą z tego później takie numery, jak przybijanie sobie piątek pomiędzy Nergalem a Darkenem, opowieści Paimona, że ten NSBM to jego koledzy, lub też eksplozje logiki Necrosodoma ("mamy tytuł po hebrajsku, a nie niemiecku, no to nie jesteśmy faszolami").83koper83 pisze:Ja już nie wiem, zaczynam sobie myśleć, że ten cały blackmetal z założenia ma być odrażający.
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: MGŁA
Sedno. Brak pierdolonej konsekwencji, a raczej jej świadomości, to znak czasów. Gorszy niż cukrzyca.Nebelwerfer pisze:Tak, ma być, chyba żeby kasa się nie zgadzała, to wtedy nie. Problem tych młodzieńców polega na tym, że oni by chcieli robić pewne rzeczy po swojemu, ale nie mają na to jaj. Ani nie potwierdzą, że są fanami austriackiego malarza, ani nie zaprzeczą zbyt zdecydowanie. Wychodzą z tego później takie numery, jak przybijanie sobie piątek pomiędzy Nergalem a Darkenem, opowieści Paimona, że ten NSBM to jego koledzy, lub też eksplozje logiki Necrosodoma ("mamy tytuł po hebrajsku, a nie niemiecku, no to nie jesteśmy faszolami").83koper83 pisze:Ja już nie wiem, zaczynam sobie myśleć, że ten cały blackmetal z założenia ma być odrażający.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ale to o to chodzi w każdej zabawie medialnej, również w muzyce, szokuje się, robi absurdalne rzeczy,
aż coś pęknie, granica zostanie przekroczona i ktoś da klapsa.
Po klapsie jest płacz i zgrzytanie zębów,
że to nie tak miało być, to nie ja tam byłem.
Nie potrafią przyjąć na klatę.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Jaki to klaps? Dwa odwołane koncerty? Niepotrzebne nerwy. Czy Adam Berberucha jest teraz gdzieś Holokałstem? Przecież nawet ta żydowska piczka miała kisiel w majtkach, gdy wypełniał rolę obrońcy demokracji... Czy kanadyjscy bogowie chaosu zgwałcili w Kluczborku księdza i zjedli zakonnicę? Nic z tych rzeczy. Wyluzowani goście bez grabi w tyłku. Nie ma sensu robić z przyjemności polityki, a już tym bardziej ideologii.Medard pisze:Ale to o to chodzi w każdej zabawie medialnej, również w muzyce, szokuje się, robi absurdalne rzeczy,
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
niuansowanie jest dla wstydziochów - coś o tym wiemSturm pisze:Aspa ma na wszystko wyjebane, nie przeprasza, nie tłumaczy się, jeżeli coś, to się na przestrzeni 15 lat zradykalizował (kiedyś niuansował) — i też się nie podoba.
lys på slutten av lys
- hcpig
Nie widzisz różnicy pomiędzy nie narażonym na konsekwencje bredzeniem głupot w okresie młodości a oficjalnymi deklaracjami osób o ugruntowanej pozycji, które (deklaracje) mogą naruszyć wizerunek / uderzyć w monetyzację zespołu, który na danym etapie jest już konkretnym przedsięwzięciem biznesowym?535 pisze:
Sedno. Brak pierdolonej konsekwencji, a raczej jej świadomości, to znak czasów.
Yare Yare Daze
Nie rozumiem zaskoczenia, a jeszcze bardziej faktu przejmowania się tego typu tak naprawdę błahymi wydarzeniami. Może dlatego, że jestem wychowany bezstresowo, aczkolwiek przy uwzględnieniu faktu, że za wszystko trzeba zapłacić. Nie ma nic za darmo. Za marketing i złą sławę trzeba zabulić.hcpig pisze:Nie widzisz różnicy pomiędzy nie narażonym na konsekwencje bredzeniem głupot w okresie młodości a oficjalnymi deklaracjami osób o ugruntowanej pozycji, które (deklaracje) mogą naruszyć wizerunek / uderzyć w monetyzację zespołu, który na danym etapie jest już konkretnym przedsięwzięciem biznesowym?535 pisze:
Sedno. Brak pierdolonej konsekwencji, a raczej jej świadomości, to znak czasów.
- Ascetic
filmik poglądowy jak kończy się próba tłumaczenie się. jak się ma, lub się nie ma, coś/ czegoś do (wy)tłumaczenia:
[youtube][/youtube]
w 1985 tak△
20 lat później tak▽
[youtube][/youtube]
i bą∂ź tu mondry ...
stop-pen.teraz/ taak na dziś się wszystko zgadza. 10 stronicowe artykuły w Rock Hard Mag + pełne stadiony + szprechane-poranne-śniadanióweczki. aless gut/ alles in Ordnung.
[youtube][/youtube]
w 1985 tak△
20 lat później tak▽
[youtube][/youtube]
i bą∂ź tu mondry ...
stop-pen.teraz/ taak na dziś się wszystko zgadza. 10 stronicowe artykuły w Rock Hard Mag + pełne stadiony + szprechane-poranne-śniadanióweczki. aless gut/ alles in Ordnung.
lys på slutten av lys
- Medard
W najgorszym wypadku będą grupą aktywną tylko w studio.
Wpadli na listę antify i będą odwoływać ich koncerty w innych miejscach. Chyba, że zagrają w kubie Smok w Otwocku, tam nie są uprzedzeni, chociaż to miasto żydowskie.
Wpadli na listę antify i będą odwoływać ich koncerty w innych miejscach. Chyba, że zagrają w kubie Smok w Otwocku, tam nie są uprzedzeni, chociaż to miasto żydowskie.
- Medard
Prawdziwi artyści nie grają dla pieniędzy i są wierni swoim poglądom.ultravox pisze:W dzisiejszych czasach to oznacza rezygnację z głównego źródła przychodów.Medard pisze:W najgorszym wypadku będą grupą aktywną tylko w studio.
- Ascetic
można też sprzedać fabrykę gwoździ, napisać best'seler światowy o florze bakteryjnej jelit, czy po prostu mieć dobrze płatną pracę. a muzyką zajmować się na zasadzie jak niektórzy uprawiają triathlon, podróżują po świecie zwiedzając parki rozrywki, czy spędzają soboty w ramach wolontariatu/ czyszcząc klatki kotów i psów.ultravox pisze:Zapewne są i tacy, ale przejście z pułapu małego rockowego bożka do rzeczywistości, w której trzeba normalnie pracować może być dość trudne dla wrażliwej artystycznej duszy.
tyle wujek zajebista rada na dziś.
lys på slutten av lys
- Ascetic
robią co uważają za stosowne. w danej chwili. myślę, że mimo wszystko, jak było na początku tej wątpliwej jakości dysputy: tu nie chodzi o te dwa gigi, tych kilku zespołów. oni są akurat ofiarą jakiejś paranoi. kompletnej fixacji na tematy trzeciorządne. i poddawanie się tej narracji przez właścicieli klubów. to bardziej powinno się teraz te kluby bojkotować. jak ktokolwiek ma ponieść konsekwencje. zresztą nie wiem czego. jakiegoś oczadzenia donosicieli ? sam fakt podpierdalania kogokolwiek jest słaby. w huj. jak lewusom nie pasuje ten gig to niech na niego nie wbijają. de cyt. a jak tak bardzo chcieli, aby się nie odbył mogli też wbić. jakiś byłby efekt tej konfrontacji. ale lepiej polecieć do mamusi.
a w temacie antify. takie coś krąży na prawackich źró∂łach. trochę to oddaje jak to teraz wygląda.
[youtube][/youtube]
a w temacie antify. takie coś krąży na prawackich źró∂łach. trochę to oddaje jak to teraz wygląda.
[youtube][/youtube]
lys på slutten av lys
- nagrobek
- zahartowany metalizator
każdy wrzuca filmy jakie mu pasują. na „lewackich źródłach” znajdziesz filmy na których policyjne hełmy latają w powietrzu, a gliniarze nie kopią w kilku dziewczyny tylko spierdalają potykając się o swoje pałki. tak że każdy ma swoje dowody na to jak to teraz wygląda:)Ascetic pisze:robią co uważają za stosowne. w danej chwili. myślę, że mimo wszystko, jak było na początku tej wątpliwej jakości dysputy: tu nie chodzi o te dwa gigi, tych kilku zespołów. oni są akurat ofiarą jakiejś paranoi. kompletnej fixacji na tematy trzeciorządne. i poddawanie się tej narracji przez właścicieli klubów. to bardziej powinno się teraz te kluby bojkotować. jak ktokolwiek ma ponieść konsekwencje. zresztą nie wiem czego. jakiegoś oczadzenia donosicieli ? sam fakt podpierdalania kogokolwiek jest słaby. w huj. jak lewusom nie pasuje ten gig to niech na niego nie wbijają. de cyt. a jak tak bardzo chcieli, aby się nie odbył mogli też wbić. jakiś byłby efekt tej konfrontacji. ale lepiej polecieć do mamusi.
[youtube][/youtube]
- Ascetic
to też racja ;-)nagrobek pisze:każdy wrzuca filmy jakie mu pasują. na „lewackich źródłach” znajdziesz filmy na których policyjne hełmy latają w powietrzu, a gliniarze nie kopią w kilku dziewczyny tylko spierdalają potykając się o swoje pałki. tak że każdy ma swoje dowody na to jak to teraz wygląda:)Ascetic pisze:robią co uważają za stosowne. w danej chwili. myślę, że mimo wszystko, jak było na początku tej wątpliwej jakości dysputy: tu nie chodzi o te dwa gigi, tych kilku zespołów. oni są akurat ofiarą jakiejś paranoi. kompletnej fixacji na tematy trzeciorządne. i poddawanie się tej narracji przez właścicieli klubów. to bardziej powinno się teraz te kluby bojkotować. jak ktokolwiek ma ponieść konsekwencje. zresztą nie wiem czego. jakiegoś oczadzenia donosicieli ? sam fakt podpierdalania kogokolwiek jest słaby. w huj. jak lewusom nie pasuje ten gig to niech na niego nie wbijają. de cyt. a jak tak bardzo chcieli, aby się nie odbył mogli też wbić. jakiś byłby efekt tej konfrontacji. ale lepiej polecieć do mamusi.
[youtube][/youtube]
takie czasy.
nie-zero-jedynkowego-myślenia.
lys på slutten av lys