MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
					Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
	Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: MORBID ANGEL
Mimo iz lubie bardzo From Beyond,to jednak klasa nizej niz reszta plyt w tym towarzystwie.

Death Dwells in Love
						- 
				[V]
- mistrz forumowej ceremonii
ich miejsce,w mojej opinii,jest w ekstraklasie,z tym tylko zastrzezeniem,ze nie na czolowych pozycjach,ale gdzies dalej.TORTURER pisze:Mimo iz lubie bardzo From Beyond,to jednak klasa nizej niz reszta plyt w tym towarzystwie.
The way death metal was meant to be
If any man should attempt to criticize  Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
						- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
chłopak, stawiam duża flaszkę, że jeśli całe bębny w Nile nie byłyby triggerowane to nie zauważyłbyś tej kapeli... Nile bez kolosalnego elektronicznego zaplecza nie istnieje, nie mieliby możliwość zagrać koncertu gdyby Koliasowi padły moduły i czujniki a Sandersowi ucięło kabel od sekwencerów, natomiast MA po zagubieniu ddrumówc wsadziliby mikrofony w centale i postawili 2 nad Sandowalem i odpaliliby rakietęCastor pisze:mówiłem to już, ale powtórzę to jeszcze raz: nie lubię takich nowinek technicznych jak d-drumy i triggery. Proszę mnie z tym nie utożsamiaćAnalripper pisze:e.
to dziecko d-druma i triggera

Nie mam nic do Nile, pierwsze 2 płyty bardzo cenię, ale późniejsze wymęczyły temat i nic ponadto. Zaś MA mimo spadku formy na albumach od G to wciąż zespół nr jeden jeśli chodzi o death metal w Stanach.
- Melepeta
- w mackach Zła
Six o clock.
						- Melepeta
- w mackach Zła
Mort pisze:na mnie dwa dni temu Unquestionable Presence przestala robic wrazenie, zawsze mi sie bardzo podobala a przy ostatnim odsluchu prawie przysnalem, a nie bylo to wina poznej pory, bo zaraz po UP puściłem sobie debiut Deicide i natychmiast sie ozywilemDrone pisze:Jeżeli uznamy, że "Unquestionable Presence" to death metal, to jest to ten sam poziom. Chociaż one się uzupełniają - jedna jest ciężka, a druga wręcz lekka.
co do partii bebnow Sandovala to najbardziej dal czadu na debiutach
w Opolu?

Six o clock.
						- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie wiem jak plyta tak bogata w klimat i ciekawe pomysly jak Unquestionable Presence moze wynudzic. Przeciez tam sie dzieje wiecej niz na 20 innych popularnych albumach z death metalem

this is a land of wolves now
						- Melepeta
- w mackach Zła
- Riven
- Kontakt:
- 
				Heretyk
[V] pisze:no mlody jest,ma na pólce 200 plyt z polskim metalem,to czego chcecie?Triceratops pisze: Eheheh no ja cos zaczale podejrzewac kiedy wpisal niewydanego Mangusa w temat o udanych powrotach heheh
żeby się poszedł douczyć i wrócił za 10 lat ?
- 
				Mort
- rasowy masterfulowicz
to prawda, dzieje sie wiecej, ale bez problemu mozna wskazac 20 mniej popularnych albumow z death metalem gdzie w kazdym kawalku dzieje sie tyle co w 4 kawalkach z Unquestionable Presence i nie jest to argument za tym, ze kazda z tych 20 plyt jest lepsza niz UP.Riven pisze:nie wiem jak plyta tak bogata w klimat i ciekawe pomysly jak Unquestionable Presence moze wynudzic. Przeciez tam sie dzieje wiecej niz na 20 innych popularnych albumach z death metalem
I AM MORBID
						- Riven
- Kontakt:
nie no luz, po prostu rownie mocno zdziwilbym sie jakbys napisal, ze Ci sie altars of madness znudzilo 

this is a land of wolves now
						- 
				Mort
- rasowy masterfulowicz
gwarantuje, ze Altars of Madness nigdy mi sie nie znudzi :+), wczoraj z okazji tego tematu przewalkowalem plyty A-D, dzis rozprawie sie z reszta dyskografii

I AM MORBID
						- Glene
- weteran forumowych bitew
to prawda, dzieje sie wiecej, ale bez problemu mozna wskazac 20 mniej popularnych albumow z death metalem gdzie w kazdym kawalku dzieje sie tyle co w 4 kawalkach z Unquestionable Presence i nie jest to argument za tym, ze kazda z tych 20 plyt jest lepsza niz UP.[/quote]
Czy moglbys wskazac te 20 albumow bo jestem ich bardzo ciekawy?

Czy moglbys wskazac te 20 albumow bo jestem ich bardzo ciekawy?
- 
				Mort
- rasowy masterfulowicz
tytulow plyt nie bede Ci wypiswal
2 x Gorguts, 2 x Necrophagist, 3 x Decrepit Birth, 2 x Obscura, 3 x Psycroptic, 3 x Disgorge(US), 1 x Deeds of Flesh, 1 x The Faceless, 2 x Spawn Of Possession + ostatni Origin w sumie czyni 20
Nie twierdze, ze te co u gory to zespoly ktore lubie bardziej niz Atheist ale ich plyty to dowod na to, jak od czasow UP rozwinal sie techniczny death metal.

2 x Gorguts, 2 x Necrophagist, 3 x Decrepit Birth, 2 x Obscura, 3 x Psycroptic, 3 x Disgorge(US), 1 x Deeds of Flesh, 1 x The Faceless, 2 x Spawn Of Possession + ostatni Origin w sumie czyni 20
Nie twierdze, ze te co u gory to zespoly ktore lubie bardziej niz Atheist ale ich plyty to dowod na to, jak od czasow UP rozwinal sie techniczny death metal.
I AM MORBID
						- twoja_stara_trotzky
jakie brednie 

- Bloodcult

kolejna petarda w tym temacie

- Nerwowy
miszcz 

De Mysteriis Dom Niggeriis
						Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Scaarph
e tam. to numer jeden jeśli chodzi o death metal w ogóle.Analripper pisze:Zaś MA mimo spadku formy na albumach od G to wciąż zespół nr jeden jeśli chodzi o death metal w Stanach.
- Adrian696
Mort pisze: .....

Ostatnio zmieniony 17-09-2010, 18:02 przez Adrian696, łącznie zmieniany 1 raz.

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Scaarph