GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GORGOROTH
O to właśnie! Nigdy nie rozumiałem jebania ich ostatniego materiału. Mnie się także bardzo podoba, fajny klimat, dobre kompozycje, które miejscami przypominają mi "Incipit Satan" i tylko nieco zbyt krystaliczne brzmienie nieco razi, ale ogólnie dostałem więcej niż się spodziewałem.
all the monsters will break your heart
- AncientQueen
- świeżak
Cóż, możliwe, że nie podchodzi mi dlatego, że i Incipit Satan nie bardzo lubię ;) Preferuję jedynie te najstarsze + Twilight..
"Tam, gdzie gaśnie dzień, tam znajdziesz mnie..."
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Gorgoroth powinien mieć go w składzie
aż sobie posłucham starych smolistych albumów.
aż sobie posłucham starych smolistych albumów.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Former GORGOROTH Frontman Gaahl To Appear In Flukt Film
Life in Black
Posted on Thursday, November 03, 2011 at 09:54:38 EST
Former GORGOROTH frontman Kristian Espedal (aka Gaahl - GOD SEED) will play the role of Grim in director Roar Uthaug's upcoming action/drama, Flukt, due for release in Norway in October 2012.
The film stars famed Nowegian actress Ingrid Bolsø Berdal in the role of Dagmar, the leader of a group of outlaws living in the Norwegian mountains in the 1300s.
Roar Uthaug made his feature film debut in 2006 with the horror hit Cold Prey, where Ingrid played the lead character, Jannicke.
Further details to follow.
Life in Black
Posted on Thursday, November 03, 2011 at 09:54:38 EST
Former GORGOROTH frontman Kristian Espedal (aka Gaahl - GOD SEED) will play the role of Grim in director Roar Uthaug's upcoming action/drama, Flukt, due for release in Norway in October 2012.
The film stars famed Nowegian actress Ingrid Bolsø Berdal in the role of Dagmar, the leader of a group of outlaws living in the Norwegian mountains in the 1300s.
Roar Uthaug made his feature film debut in 2006 with the horror hit Cold Prey, where Ingrid played the lead character, Jannicke.
Further details to follow.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
http://www.youtube.com/watch?v=N3IKvDAgJY8
no i po co to kurwa było?!
gary jak były z dupy tak dalej są. chociaż wokal na tej nowej wersji jest całkiem całkiem
no i po co to kurwa było?!
gary jak były z dupy tak dalej są. chociaż wokal na tej nowej wersji jest całkiem całkiem
Hjertet mitt slår i mørket
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Gdzie?COFFIN pisze:Są zdjęcia w innym temacie ;)AncientQueen pisze:(swoją drogą są teraz świetne reedycje Antichrista w tradycyjnych pudełkach i z naszywką, polecam, wygląda świetnie ;)).
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Loathe
- postuje jak opętany!
Gorgoroth?
+1.AncientQueen pisze: nie wydali nic, co zwróciłoby szczególnie moją uwagę.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Na którejś stronie o kupionych albumach.Duvelor pisze:Gdzie?COFFIN pisze: Są zdjęcia w innym temacie ;)
'Come the Blessed Madness'
- vicek
- zahartowany metalizator
tragedia co oni z tym zrobili .
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
ale gówno....po co im to, się pytam się?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- postuje jak opętany!
LOL jak to brzmi. To chyba jakiś żart:)
-
- postuje jak opętany!
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
wygląda na to że Gorgoroth ma ostre zaparcie kompozytorskie i musi odgrzewać stare kotlety żeby nabić trochę kasy. z ciekawości posłucham, zawsze to nowy album bądź co bądź zasłużonych norweskich black metalowców. ta grudniowa data premiery już pewna?
-
zapsuli swój najlepszy album. ale lipa:(
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
to w koncu zrobili re-recorder UtSoH czy Incipit Satan?
;)
;)
-
słucham właśnie "revelation of doom" i dziwie się, że słucham, bo się nie da. koszmar. eh.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
a ten zespół God Seed który stworzyli Gaahl i King ov Hell jak sąd im odebrał prawa do nazwy i dał ją Infernusowi, jeszcze istnieje?
-
- Xapapote
Nie ma ich na MA, więc nie. :)Pöstmörtem pisze:a ten zespół God Seed który stworzyli Gaahl i King ov Hell jak sąd im odebrał prawa do nazwy i dał ją Infernusowi, jeszcze istnieje?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Only_True_Believers
Właśnie sobie przesłuchałem kilka nowych kawałków, tragedii nie ma ale do starych nie mają startu, wydawnictwo zupełnie bez sensu.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.