MORBID ANGEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

Re: MORBID ANGEL

08-12-2013, 21:33

ja tam uwazam ze ostatnia plyta jest najlepsza xd ale chyba nikogo to juz nie dziwi
pozniej domination
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-12-2013, 21:41

vicek pisze:http://tyrannyoftradition.com/2013/12/0 ... s-a-brony/

żeby tego było mało :D:D:D:

Z poczatku myślałem że te dziary to jakiś fake albo inny fotoszop, a tu.... cóż, Trey, narkotykom powiedz stop.
Nasum

08-12-2013, 21:41

[V] pisze:teraz jak Trey poszedl w pokemony czy inne anime to dopiero może być srogi wpierdol ;))

Oj, byś tylko czasem nie wykrakał....
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

08-12-2013, 21:42

tak , co za dużo to nie zdrowo ...
Nasum

08-12-2013, 21:49

Trey chyba tez jakoś przeżywa duchowe rozterki - zakrył jak to ujął ten głupi tatuaż z odwróconym krzyżem, teraz chce zmienić swoją ksywę... Pete powrócił do bozi, Trey chuj wie do czego, ale jeśli chce to przeszczepić do muzyki swojego zespołu, to będzie to bardziej epickie i ekstatyczne zaprezentowanie swojej woli, niż ostatni album Behemoth. Kurwa, teraz to autentycznie należy się bać najnowszego albumu Morbidów...
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

08-12-2013, 21:51

Nasum pisze:
vicek pisze:http://tyrannyoftradition.com/2013/12/0 ... s-a-brony/

żeby tego było mało :D:D:D:

Z poczatku myślałem że te dziary to jakiś fake albo inny fotoszop, a tu.... cóż, Trey, narkotykom powiedz stop.
przecież to jest photoshop, taty i naklejka na gitarze 100% robota grafika, zresztą nie wierzę, że można aż tak się przećpać żeby zrobić sobie dziary z my little pony grając w death metalowym zespole ;D
Obrazek
Nasum

08-12-2013, 21:54

Prima aprilis dopiero za jakiś czas, ale mam nadzieję że jest jak mówisz.
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

08-12-2013, 21:56

ale to jest prawda ... on od dawna mówił że interesuje się czarodziejkami z księżyca ....
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

08-12-2013, 22:01

Nasum pisze:Trey chyba tez jakoś przeżywa duchowe rozterki - zakrył jak to ujął ten głupi tatuaż z odwróconym krzyżem, teraz chce zmienić swoją ksywę... Pete powrócił do bozi, Trey chuj wie do czego, ale jeśli chce to przeszczepić do muzyki swojego zespołu, to będzie to bardziej epickie i ekstatyczne zaprezentowanie swojej woli, niż ostatni album Behemoth. Kurwa, teraz to autentycznie należy się bać najnowszego albumu Morbidów...
Kurwa... ale się przejmujecie tym wszystkim, jakby się rozpadała jakaś ostatnia nadzieja death metalu. To tylko grupka dziadków, którzy dla muzyki zrobili już dawno to, co mieli zrobić. Swoją robotę odwalili porządnie i chwała im za to. Miejsce w historii, w encyklopedii metalu - na wieki zapewnione. Równie dobrze mogłoby już ich nie być od dwóch albumów i nic by się wielkiego nie stało. Jest milion innych ciekawych rzeczy do słuchania. Nie chce mi się wierzyć, że nie macie ważniejszych faworytów, którzy definiują teraźniejszość i przyszłość w muzyce rockowej / alternatywnej / popularnej / chuj wie jakiej. Wyluzujcie i poczekajcie spokojnie na kolejny album słuchając ważniejszych rzeczy.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

08-12-2013, 22:05

longinus696 pisze:
Nasum pisze:Trey chyba tez jakoś przeżywa duchowe rozterki - zakrył jak to ujął ten głupi tatuaż z odwróconym krzyżem, teraz chce zmienić swoją ksywę... Pete powrócił do bozi, Trey chuj wie do czego, ale jeśli chce to przeszczepić do muzyki swojego zespołu, to będzie to bardziej epickie i ekstatyczne zaprezentowanie swojej woli, niż ostatni album Behemoth. Kurwa, teraz to autentycznie należy się bać najnowszego albumu Morbidów...
Kurwa... ale się przejmujecie tym wszystkim, jakby się rozpadała jakaś ostatnia nadzieja death metalu. To tylko grupka dziadków, którzy dla muzyki zrobili już dawno to, co mieli zrobić. Swoją robotę odwalili porządnie i chwała im za to. Miejsce w historii, w encyklopedii metalu - na wieki zapewnione. Równie dobrze mogłoby już ich nie być od dwóch albumów i nic by się wielkiego nie stało. Jest milion innych ciekawych rzeczy do słuchania. Nie chce mi się wierzyć, że nie macie ważniejszych faworytów, którzy definiują teraźniejszość i przyszłość w muzyce rockowej / alternatywnej / popularnej / chuj wie jakiej. Wyluzujcie i poczekajcie spokojnie na kolejny album słuchając ważniejszych rzeczy.
sentymenty panie sentymenty ... poza tym pokaż mi drugi taki album jak altars
Nasum

08-12-2013, 22:06

Faworytów którzy definiują teraźniejszość i wyznaczają kierunek na przyszłość mam, i owszem, jak najbardziej lubię ich posłuchać. Ale czasem lubię spojrzeć nieco w przeszłość i zobaczyć, co tez dzieje się obecnie u starych wyjadaczy. Nie lamentuję, ani nie załamuję rąk, pozwoliłem sobie tylko na komentarz, to wszystko ;-)
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

08-12-2013, 22:15

vicek pisze: sentymenty panie sentymenty ... poza tym pokaż mi drugi taki album jak altars
Nie wiem po co miałbym pokazywać. Moim zdaniem jest od chuja zajebistych płyt w metalu - równie dobrych lub nawet lepszych niż "Altars..." - tylko po prostu innych. Akurat, jeśli chodzi o Morbid Angel, to wolę puścić dowolną płytę z przedziału B - G, niż "Altars...".

Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

08-12-2013, 22:16

Nasum pisze:Faworytów którzy definiują teraźniejszość i wyznaczają kierunek na przyszłość mam, i owszem, jak najbardziej lubię ich posłuchać. Ale czasem lubię spojrzeć nieco w przeszłość i zobaczyć, co tez dzieje się obecnie u starych wyjadaczy. Nie lamentuję, ani nie załamuję rąk, pozwoliłem sobie tylko na komentarz, to wszystko ;-)
Nie no, ja kumam. Rzuciłem tak ogólnie uwagę, że nie ma powodu żeby drzeć szaty i rwać włosy z głowy :)

Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

08-12-2013, 22:17

longinus696 pisze:Równie dobrze mogłoby już ich nie być od dwóch albumów i nic by się wielkiego nie stało.
W ogóle nie kumam całej akcji o zespole, który się rozpadł po trzeciej płycie, a tu coś gadają, że niby coś jeszcze nagrali...:D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

08-12-2013, 22:19

COFFIN pisze:
longinus696 pisze:Równie dobrze mogłoby już ich nie być od dwóch albumów i nic by się wielkiego nie stało.
W ogóle nie kumam całej akcji o zespole, który się rozpadł po trzeciej płycie, a tu coś gadają, że niby coś jeszcze nagrali...:D
Hahaha... po trzeciej to oni się dopiero rozkręcili.

Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

08-12-2013, 22:23

Ramolom znudził się death metal, pomysły wyczerpały i nie wiedzą co począć . Czy należy bać się nowego wydawnictwa?
Jeśli nagrają taki syf jak ostatnie dwie płyty to po prostu trzeba wyjebać do kosza. Ta kapela najlepsze lata ma dawno za sobą i nie wydaje mi się aby wróciła do formy z lat dawnych.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

08-12-2013, 22:24

longinus696 pisze:
COFFIN pisze:
Hahaha... po trzeciej to oni się dopiero rozkręcili.
Niby tak, bo nawet byłem dwa, czy trzy razy na koncercie, ale chyba ktoś mnie chciał w chuja zrobić (to nie ma nic wspólnego z nowymi rewelacjami:P)
vicek pisze:sentymenty panie sentymenty ... poza tym pokaż mi drugi taki album jak altars
A ty pewnie ołtarze odkryłeś ze dwa tygodnie temu?:D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

08-12-2013, 22:34

w 93 . bądz 94
Awatar użytkownika
nicram

08-12-2013, 22:36

flow pisze: Jeśli nagrają taki syf jak ostatnie dwie płyty to po prostu trzeba wyjebać do kosza.
Nazywasz "Heretic" syfem? Wyjdź na solo! :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

08-12-2013, 22:37

też nie wiem o co ludziką chodzi z tą płytą ... przecież taki esraj baj grejs to niezły nakurw
ODPOWIEDZ