MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: MGŁA
tak to jest gdy ma się tę niezrozumiałą potrzebę występowania dla najebanych brudasów
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
Oglądnąłem sobie dzisiaj to powyżej i kurde bardzo mi się to podoba. Mocne, bez pierdolenia, tylko wykurw i do domu.
Możliwe, że sięgnę po jakąś ich płytę. Na razie włączam drugi raz.
Oglądnąłem sobie dzisiaj to powyżej i kurde bardzo mi się to podoba. Mocne, bez pierdolenia, tylko wykurw i do domu.
Możliwe, że sięgnę po jakąś ich płytę. Na razie włączam drugi raz.
support music, not rumors
- Rattlehead
Kurwa, całkiem możliwe. Możliwe nawet, że jakąś już przesłuchałem ;)COFFIN pisze:Coś mi świta, że w okolicach Września tamtego roku o tym gadaliśmy:DRattlehead pisze:
Możliwe, że sięgnę po jakąś ich płytę.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No raczej:]Rattlehead pisze:
Kurwa, całkiem możliwe. Możliwe nawet, że jakąś już przesłuchałem ;)
08.09.15:
Rattlehead pisze:Nawet całkiem słuchalne to. Może nawet kiedyś spróbuję zapuścić ich wcześniejsze pozycje.COFFIN pisze:
Rattlehead pisze:Jednak faktycznie przyjrzę się temu bliżej.COFFIN pisze:To na dzień dobry machnij to:
COFFIN pisze:
[youtube][/youtube]
'Come the Blessed Madness'
- Rattlehead
Ja pierdolę, przecież to była 10 rano! Albo już piłem, albo trzymało z wczoraj.
-
no generalnie to +1, ale z drugiej strony... co bardziej urzeka: poza, kontrolowanie sytuacji i besztanie podludzi czy - tropem Deana Jonesa - przewracanie się najebanym na scenie? ;)hcpig pisze:+1.yossarian84 pisze:tak to jest gdy ma się tę niezrozumiałą potrzebę występowania dla najebanych brudasów
Dzisiaj zatkała się poczta, zrobił się ogonek i musiałem odpuścić. Gdy załatwiłem inne sprawy wróciłem, a tam jedno stanowisko nieczynne, a pani walczy dalej z paczkami-listami z NS. W pewnym momencie słyszę "miałam duszę na ramieniu jak ważyłam te zagraniczne". Rozejrzałem się po ścianach, a tam jak to na poczcie. Mnóstwo kalendarzy z ojcem świętym. Dobrze, że czuwał.