Po jakiemu to?Lurtz pisze:ramonoth pisze:to tak jak ja czytam z ciezkim zazenowaniem jak sie brandzlujecie z Maria i kilkoma innymi osobnikami z tego forum nad ta kupa gowna, ktora nie powinna byla sie nigdy ukazac, a przynajmniej nie pod logiem MA.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Prosiłem już w innym wątku, aby dzieci przestały bawić się w dorosłych i skończyły z krytyką rzeczy, które przerastają możliwości ich niewykształconego jeszcze układu nerwowego. Jest piłka, gra w klasy, kapsle czy berka. Ostatnia płyta MORBID ANGEL to rzecz dla dorosłych!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Sugeruje aby wszyscy niedojebani zwolennicy IDI udali się wraz z tą żałosną płytą na Love Parade - tam bowiem jest ich miejsce.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
Platek, zmocz głowę w gliniance albo pomóż wujkowi w żniwach zamiast popisywać się znajomością wielkomiejskiej terminologii, którą usłyszałeś podczas seansu TV w wiejskiej świetlicy :)
- Plastek
- Kontakt:
Kto to jest Platek cymbale?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
- Plastek
- Kontakt:
Nawet nie umiesz przepisać poprawnie pseudonimu żałosny cymbale.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Skaut
z cyklu: argumenty nie do zdarcia :D :DLurtz pisze:to tak jak ja czytam z ciezkim zazenowaniem jak sie brandzlujecie z Maria i kilkoma innymi osobnikami z tego forum nad ta kupa gowna, ktora nie powinna byla sie nigdy ukazac, a przynajmniej nie pod logiem MA.ramonoth pisze:Aż tak daleko jak w drugim zdaniu się nie posunę, ale z pierwszym zgadzam się w 100%. Ta płyta mnie zmiażdżyła od pierwszego odsłuchu i z ciężkim zażenowaniem czytam te wszystkie negatywne opinie na jej temat.Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta jest zajebista - wiedziałem o tym już po pierwszy odsłuchu i wiem to do dziś. Wróciłem do niej kilka dni temu i cóż, najlepszy album death metalowy ostatnich 20 lat :))
Coś tam było! Człowiek!
Zdecydowanie! Trzeba posiadać odpowiednie doświadczenie, poparte wiekiem i statusem społecznym, a dodatkowo, stalowe nerwy, by przetrzymać odsłuch całej tej płyty.Drone pisze: Ostatnia płyta MORBID ANGEL to rzecz dla dorosłych!
Hahaha! Jak mi to forum humor poprawia :) Lepsze jest niż Cartoon Network
- Drone
To za mało. Potrzebna jest jeszcze trzeźwość umysłu!535 pisze:Zdecydowanie! Trzeba posiadać odpowiednie doświadczenie, poparte wiekiem i statusem społecznym, a dodatkowo, stalowe nerwy, by przetrzymać odsłuch całej tej płyty.Drone pisze: Ostatnia płyta MORBID ANGEL to rzecz dla dorosłych!
- Castor
- weteran forumowych bitew
Z tą trzeźwością umysłu to przesadziłeś. Zdecydowanie lepiej się tego słucha po pijaku.Drone pisze:To za mało. Potrzebna jest jeszcze trzeźwość umysłu!535 pisze:Zdecydowanie! Trzeba posiadać odpowiednie doświadczenie, poparte wiekiem i statusem społecznym, a dodatkowo, stalowe nerwy, by przetrzymać odsłuch całej tej płyty.Drone pisze: Ostatnia płyta MORBID ANGEL to rzecz dla dorosłych!

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Illud..." to płyta dla ludzi starych. By ją docenić potrzebna jest skleroza, bo tylko zapominając jaki niegdyś był to zespół można docenić jego ostatnią produkcję, a wtedy już bez przeszkód należy przy tych dźwiękach popuszczać w pieluchomajtki.Drone pisze:To za mało. Potrzebna jest jeszcze trzeźwość umysłu!535 pisze:Zdecydowanie! Trzeba posiadać odpowiednie doświadczenie, poparte wiekiem i statusem społecznym, a dodatkowo, stalowe nerwy, by przetrzymać odsłuch całej tej płyty.Drone pisze: Ostatnia płyta MORBID ANGEL to rzecz dla dorosłych!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
:D :D :DDrone pisze:Platek, zmocz głowę w gliniance albo pomóż wujkowi w żniwach zamiast popisywać się znajomością wielkomiejskiej terminologii, którą usłyszałeś podczas seansu TV w wiejskiej świetlicy :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
To prawda, ale tylko jej lepszej czesci, bo death metal z I wypada nedznie zarowno na trzezwo jak i po pijakuCastor pisze:Z tą trzeźwością umysłu to przesadziłeś. Zdecydowanie lepiej się tego słucha po pijaku.
-
Trasa na której zagrają Covenant w całości... no, no, wzorują się na polskim Vader, bo to chyba oni zapoczątkowali tą nową świecką tradycję? Czekam aż Deicide wpadnie na ten pomysł i odegra w ten sposób Legion.
- vicek
debiut panie debiut
-
Owszem, też by się przydał, ale i tak grają całkiem sporo rzeczy podczas koncertów z debiutu, a Legion jak olewali tak olewają.