KRISIUN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: KRISIUN
Przesłuchałem raz, ale i tak kilka razy zwrociła moją uwagę.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo fajny album.
- Harlequin
Ktoś tu wczesniej napisał o Chaos AD i faktycznie jest coś na rzeczy. Mnie ten album jednak nie robi. Tragedii nie ma, ale nie zanotowałem niczego co by sprawiało, ze chce mi się do niego wracać.
-
Nie tylko Chaos A.D. (choć to tak naprawdę coś pomiędzy Arise a Chaos). W jednym kawałku np. wyraźnie słychać skażoną promieniowaniem pustynię z dwójki Morgoth. To jest przemyślany i "dorosły" materiał i sczerze powiedziawszy trochę się ta płytą nakręciłem.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
O, zaczynają się jazdy z "dorosłością" i "dojrzałością".
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Harlequin
Nawet zakładajac, ze taki jest to nie zmienia faktu, że nie słucha mi się tego dobrze i "płynnie". Nie czuje w tym polotu.est pisze:Nie tylko Chaos A.D. (choć to tak naprawdę coś pomiędzy Arise a Chaos). W jednym kawałku np. wyraźnie słychać skażoną promieniowaniem pustynię z dwójki Morgoth. To jest przemyślany i "dorosły" materiał i sczerze powiedziawszy trochę się ta płytą nakręciłem.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No własnie - ta płyta to nie jest sraka i padaka, przy słuchaniu której wiotczeją wszystkie członki, ciemno robi się przed oczami i mleko kiśnie, ale też nie jest to album który chciałoby mi się załączyć, by sprawdzić te elementy, o których wspominacie. Przekombinowana płyta, może jak będę miał dzień na Krisiun to dam im kolejną szansę, teraz jednak mam inne płyty do słuchania i po prostu nie chce mi sie do niej wracać.
- Rattlehead
- Harlequin
A może po prostu ja mam wyjebane na Krisiun. W zasadzie to po "Conquerors..." jedynie Assassination posłuchałem więcej niz 3-4 razy. Jest w ich muzyce cos obrzydliwie nowoczesnego i sztywnego.
- Plastek
- Kontakt:
Wcale nie! To dojrzały i dorosły album! Nie można mieć ciągle 15 lat i napierdalać blastów, trzeba z wiekiem stawać się intelektualistą! Ty nim nie jesteś skoro nie podoba ci się ta płyta! Nie jesteś wyrobionym słuchaczem.Rattlehead pisze:Nudne to jak jasny chuj!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na tej nowej płycie jest przepisowe granie, mnóstwo riffów, wszystko wedle przepisu jak zrobić death metalowy utwór, ale brakuje tutaj ducha. Ta płyta wydaje mi się wyprana z emocji.
- Rattlehead
Re:
i tylko dlatego to jest "dojrzały" album?Skaut pisze: wysunięta do przodu linia basu brzmi bardzo dobrze.
support music, not rumors
- Harlequin
Dojrzały, bo wolniejszy i bardziej groovy :P Taki troche Krizjun Dzampdafakap!
- Skaut
- Harlequin
Re:
No własnie średniosłabo się tego słucha.Skaut pisze:ja się śmieję z tym "dojrzałym" albumem. To nie jest ich opus magnum. Co po prostu dobrze się tego słucha. Chyba najlepiej od czasu "AssassiNation".Rattlehead pisze:i tylko dlatego to jest "dojrzały" album?Skaut pisze: wysunięta do przodu linia basu brzmi bardzo dobrze.
- Plastek
- Kontakt:
Dojrzały i dorosły to ulubione określenia jakich używają zakompleksione parówy, by podbijać swoje nędzne ego chwaląc płyty która są po prostu wielkimi, śmierdzącymi balasami. Można przecież pozaklinać rzeczywistość i powmawiać samemu sobie jakim to się jest wyrafinowanym i wyrobionym słuchaczem, a reszta to przecież niedojrzali, nie doceniający awangardy słuchacze.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Skaut
Przestań być taką pierdoloną cipą i zaakceptuj fakt, że innym ta płyta może się podobać. Bez żadnego zaklinania rzeczywistości, które de facto sam uprawiasz.Plastek pisze:Dojrzały i dorosły to ulubione określenia jakich używają zakompleksione parówy, by podbijać swoje nędzne ego chwaląc płyty która są po prostu wielkimi, śmierdzącymi balasami. Można przecież pozaklinać rzeczywistość i powmawiać samemu sobie jakim to się jest wyrafinowanym i wyrobionym słuchaczem, a reszta to przecież niedojrzali, nie doceniający awangardy słuchacze.
Coś tam było! Człowiek!
- Rattlehead
Re:
Mnie to kompletnie nie robiło, no może w którymś tam numerze fajne zwolnienie było i tyle. Słabe, bez wyrazu, bez czegokolwiek, gdzie można byłoby przez moment się ucieszyć. Taki kurwa death metalowy Trivium.Skaut pisze:ja się śmieję z tym "dojrzałym" albumem. To nie jest ich opus magnum. Co po prostu dobrze się tego słucha. Chyba najlepiej od czasu "AssassiNation".Rattlehead pisze:i tylko dlatego to jest "dojrzały" album?Skaut pisze: wysunięta do przodu linia basu brzmi bardzo dobrze.
support music, not rumors