MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: MORBID ANGEL
nie nie, nikt nie wybiera zla dla siebie, nawet najgorsi black metalowcy jak gg allin:)
this is a land of wolves now
- immortal93
- rozkręca się
Żydowski prorok, niejaki Jezus wybrał świadomie by go zajebac na krzyżu. Czy był true?Riven pisze:nie nie, nikt nie wybiera zla dla siebie, nawet najgorsi black metalowcy jak gg allin:)
Chuja tam dał świadomie. Nie dał, a potem jak zmartwychwstał to dorobił ideologię.
- Riven
- Kontakt:
przeciez wiedzial ze wroci do zycia i bedzie mial miejscowke w kurorcie na gorzeimmortal93 pisze:Żydowski prorok, niejaki Jezus wybrał świadomie by go zajebac na krzyżu. Czy był true?Riven pisze:nie nie, nikt nie wybiera zla dla siebie, nawet najgorsi black metalowcy jak gg allin:)
a nawet jakby nie wiedzial, to wybral cos co w danym momencie uznal za lepsze dla siebie (nie mialby sumienia zeby nie uratowac biednych owieczek od ognia swojego starego, nie?)
przeciez nikt nie mowi, ze unikanie bolu fizycznego czy nawet psychicznego jest zawsze nadrzednym motywem
dla jezusa zrodlem wiekszego bolu niz cierpienie na krzyzu byloby niewykonanie swojej misji
- nicram
Ale czy w niebie będą mi puszczać płyty Deicide, Mayhem, Morbid Angel, Immolation, Incantation, albo nawet Masachist? Bo wiesz, słuchanie muzyki tych zespołów to dla mnie szczęście...:-)Mariusz Wędliniarz pisze:Więc lepiej wybrać niebo niż piekło jeśli by istniały. Lepiej być w niebie, otoczonym szczęściem, wszechobecną miłością, ciepłem, spokojem, wszystkim co najprzyjemniejsze i najlepsze, a nie w piekle... w psychicznym szaleństwie, mroku, przypalanym ogniem, i nieopisanym bólu. Kto wybiera piekło jest nieskończonym idiotą !
all the monsters will break your heart
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jesli ty i kilku innych rozmodlonych tutaj cymbało-trollo-palajców idzie do nieba - to podziekuje, w piekle bedzie spokojniej :PMariusz Wędliniarz pisze:Więc lepiej wybrać niebo niż piekło jeśli by istniały. Lepiej być w niebie, otoczonym szczęściem, wszechobecną miłością, ciepłem, spokojem, wszystkim co najprzyjemniejsze i najlepsze, a nie w piekle... w psychicznym szaleństwie, mroku, przypalanym ogniem, i nieopisanym bólu. Kto wybiera piekło jest nieskończonym idiotą !
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Masachist to w czyśćcu.nicram pisze: Ale czy w niebie będą mi puszczać płyty Deicide, Mayhem, Morbid Angel, Immolation, Incantation, albo nawet Masachist? Bo wiesz, słuchanie muzyki tych zespołów to dla mnie szczęście...:-)
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Realista
- weteran forumowych bitew
W końcu to najlepszy album Death Metalowy zeszłego roku...DCI Hunt pisze:Masachist to w czyśćcu.nicram pisze: Ale czy w niebie będą mi puszczać płyty Deicide, Mayhem, Morbid Angel, Immolation, Incantation, albo nawet Masachist? Bo wiesz, słuchanie muzyki tych zespołów to dla mnie szczęście...:-)
- nicram
Na mojej liście najlepszy był Resurgency, więc czarnuch proszę!
- Realista
- weteran forumowych bitew
Szanuj mordę i czarnuchów szukaj na ulicy, skąd wiesz że piłem do Ciebie?
- nicram
W kwestii Masachist wszyscy tutaj piją do mnie, więc nie żołądkuj już się tak murzynku bambo.
-
Nie ma Masachist bez nicrama. To zależne od siebie byty, które nawzajem się uzupełniają, a bez siebie nie istnieją. Jak Flip i Flap, yin i yang, John i Yoko, Kaczyński i Smoleńsk, Plastek i Blaze of Perdition, Riven i Voivod, dzień i noc, czerń i biel, Bielsko i Biała, Headcrab i nierówności odsłuchowe, ręka i fiut .... wpisujcie miasta ;)
est pisze:Nie ma Masachist bez nicrama. To zależne od siebie byty, które nawzajem się uzupełniają, a bez siebie nie istnieją. Jak Flip i Flap, yin i yang, John i Yoko, Kaczyński i Smoleńsk, Plastek i miękka kupka, Riven i Voivod, dzień i noc, czerń i biel, Bielsko i Biała, Headcrab i nierówności odsłuchowe, ręka i fiut .... wpisujcie miasta ;)
-
Panie 535 trochę dwuznacznie to wyszło.
- Riven
- Kontakt:
:D
ale o co chodzi ? bo nie widze roznicy miedzy postami... zmeczony jestem ;(
-
Riven pisze::D
koledze 535 Plastek nieodzownie kojarzy się z miękką kupką
- Riven
- Kontakt:
- Self
- rasowy masterfulowicz
Mi się z zatwardzeniem bardziej kojarzy. Ale to może dlatego, że właśnie ciśnie mnie na kloca. brb