Przeca jemu nie chodziło o Mgłę tylko Vemod.uglak pisze::Dkrov pisze:tytułowego kawałka
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Re: MGŁA
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
" onclick="window.open(this.href);return false;
a wy co
a wy co
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
w Tylko Rock, jakże znamienitym pierdolniku, sorry periodyku, Adam "samo zło z pomorskich lasów" puszcza oko do Mikołaja w temacie wspólnej trasy ( w topiku płyta top z zeszłego roku) … no i się stało … generalnie jaja jak berety ...valmir pisze:CZO
oddam mame za mgłe i sotm w polscy
lys på slutten av lys
- Ascetic
niby racja,valmir pisze:chuj z behemothem...zawsze chciałem zobaczyć SOTM a jeszcze w kolabo z Mgłą...no kurwa
ale jakoś zgrzyta
ja na miejscu zawodników z Mgły bym w to nie wszedł, są na takiej fali, że zupełnie tego nie potrzebują
można powiedzieć, że robią dobrą robotę dla Behemota, majstersztyk marketingowy, zresztą nie pierwszy
lys på slutten av lys
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
czekam na wywiad z mikołajem w teraz rocku
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
- Ascetic
przy takim rozwoju kariery to ich w "śniadaniówce" u Kuźniara zobaczymyyossarian84 pisze:czekam na wywiad z mikołajem w teraz rocku
pytanie, czy chłopaki na tą okoliczność zdejmą rajstopy vel pończochy (czy co oni tam noszą) z głowy …
(( taka scena …
interwiu .. gość z Portal z karmnikiem na głowie a po drugiej stronie srogi zawodnik z Mgły z rajtuzami na głowie))
ps. przepraszam Coffin za obrazę majestatu ^^^^^ (tak na marginesie, co oni w rzeczywistości oprócz kapturów nosza na głowie i po co ???? ;-) ), ale bolą mnie zatoki zębowe i mam wkurwa/ złośliwca/na wet nie wiem co
lys på slutten av lys
- manieczki
Plastek pisze:Kolejna płyta od Mgiełki która przekracza wszelkie granice słodkości. Nic a nic się nie rozczarowałem, dostałem to czego się spodziewałem - miałkie, słodziutkie, pretensjonalne i do cna banalne melodyjki. Jeśli to ma być black metal to black metalem jest także w 100% ostatni Dimmu Borgir. Ktoś tu pisał, że słychać Finlandię na tej płycie. Owszem, nawet całkiem sporo. Finlandię z rejonów Catamenia. Dochodzą do tego chyba najbardziej lewicowe w historii tego zespoliku teksty; każdy zdredowany bywalec skłotu utrzymujący się z wyplatania sznurowadeł napewno będzie ukontentowany warstwą liryczną. Myślę, że bardzo często podczas nagrywania w użyciu oprócz gitar i perkusji było gładkie, delikatne, różowiutkie dildo. Najkrótszą recenzją i zarazem najlepszym opisem stanu w jaki wprowadza słuchacza ta płyta jest:
Czekam na nowy Revenge - rozjebią pewnie ten homo zespolik różowej mgiełki na drzazgi. Ja wolę black metal, niektórzy wolą homo mgiełkę. Trudno.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
Przeczytaj wywiad w ostatnim "Noise", będziesz wszystko wiedział.Ascetic pisze:przy takim rozwoju kariery to ich w "śniadaniówce" u Kuźniara zobaczymyyossarian84 pisze:czekam na wywiad z mikołajem w teraz rocku
pytanie, czy chłopaki na tą okoliczność zdejmą rajstopy vel pończochy (czy co oni tam noszą) z głowy …
(( taka scena …
interwiu .. gość z Portal z karmnikiem na głowie a po drugiej stronie srogi zawodnik z Mgły z rajtuzami na głowie))
ps. przepraszam Coffin za obrazę majestatu ^^^^^ (tak na marginesie, co oni w rzeczywistości oprócz kapturów nosza na głowie i po co ???? ;-) ), ale bolą mnie zatoki zębowe i mam wkurwa/ złośliwca/na wet nie wiem co
Grrrówno!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
mgła to tak za granica lubi grac bo dostaje kase w euro? w polsce juz eksluzywne koncerty tylko? a za granica do zarzygania"?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Generalnie bije od nich antypolonizmem a głownie anty warszawianizmem, pewnie dlatego ,że warszawa dawała największy odpór nazistowskim najeźdźcom. Może są jakoś połączeni z agorą? Coś tu śmierdzi.
Druga teoria jest taka, że oni wiedzą ,że w warszawie są prawdziwi znawcy Bm ( konkretnie to dwóch) którzy nie jarają się jarmarczną zabawią w klubikach, i że mogą tu przyjechać tylko po pogardliwe spojrzenia gdy będą pajacować z rajstopami na buziach.
Druga teoria jest taka, że oni wiedzą ,że w warszawie są prawdziwi znawcy Bm ( konkretnie to dwóch) którzy nie jarają się jarmarczną zabawią w klubikach, i że mogą tu przyjechać tylko po pogardliwe spojrzenia gdy będą pajacować z rajstopami na buziach.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Ascetic
dobra,Only_True_Believers pisze:Generalnie bije od nich antypolonizmem a głownie anty warszawianizmem, pewnie dlatego ,że warszawa dawała największy odpór nazistowskim najeźdźcom. Może są jakoś połączeni z agorą? Coś tu śmierdzi.
jedną informacje mam,
a co z drugą? - po co (im te zasłony)? -
lys på slutten av lys
- SATYROS
- w mackach Zła
Ja pierdolę, chłopaki mają swoje 5 minut,więc korzystają. Na pewno zarobią większą kasę z Behemoth, niż by to zrobili na własnych chałturach . I bardzo dobrze.
Każdy kto coś tworzy i publikuje powinien się liczyć z tym, że na tym zarobi. I jak słyszę pieprzenie tych wszystkich tru -
blekowcóf co niby nagrywają tylko dla siebie to żałość ogarnia. To po chuj publikują? Powinni tworzyć do szuflady, a nie pierdolą , że oni to podziemie a inni to komercha.
Jak powiedział klasyk: "wszyscy artyści to prostytutki" i tego się trzymajmy.
A Warszawa to się sama bezmyślnie zniszczyła...
Każdy kto coś tworzy i publikuje powinien się liczyć z tym, że na tym zarobi. I jak słyszę pieprzenie tych wszystkich tru -
blekowcóf co niby nagrywają tylko dla siebie to żałość ogarnia. To po chuj publikują? Powinni tworzyć do szuflady, a nie pierdolą , że oni to podziemie a inni to komercha.
Jak powiedział klasyk: "wszyscy artyści to prostytutki" i tego się trzymajmy.
A Warszawa to się sama bezmyślnie zniszczyła...
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Nie mam nic przeciwko, że zespół chce sobie zarobić. Poważnie. Tak długo, jak muzyka jest na poziomie(a w przypadku Mgły jest i to na bardzo wysokim) kompletnie mi to nie przeszkadza. Ba, wręcz popieram to.