ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem

24-02-2012, 18:49

zupelnie bez polotu,bez momentów i tego czegos zeby sluchac z bananem na ryju i rozbic swinke skarbonke na oryginalne cd.podobnie Terrorizer.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
NocnyKomboj
zaczyna szaleć

24-02-2012, 19:35

Morph pisze:Niezła ta nowa płyta, w zgodzie z podręcznikiem. Uniesień nie zanotowano[...]
A przy ktorejs w ogole zanotowano?;]
E Pluribus Anus
byrgh
zahartowany metalizator

24-02-2012, 19:38

wlasnie, dokladnie :D bardzo dobry zespol, z jedna nadprzecietna plyta, ale jako calosc wpizde przeceniony
Mort
rasowy masterfulowicz

24-02-2012, 19:43

Tylko jedna nadprzecietna plyta? A cala reszta to przecietny albo slabe?
I AM MORBID
byrgh
zahartowany metalizator

24-02-2012, 19:49

no nie przecietne, jak dla mnie sa slabe ;) dwojka przez wokale asluchalna, s/t mi sie przejadla ergo z tej perspektywy srednia, "God Cries" raczej nie porywa, "On the Wings of Inferno" odgrzewany kotlet, w kazdym razie tak ja zapamietalem, ostatnia na nowo z NOWYM van Drunenem, za ktorego wersja nie przepadam. no dobra, nie cala reszta przecietne czy slabe, "Embrace the Death" dorownuje doskonalemu "The Rack"
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

25-02-2012, 17:20

Embrace The Death świetna płyta
In a world of compromise...some don't
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

25-02-2012, 17:23

byrgh pisze:no nie przecietne, jak dla mnie sa slabe ;) dwojka przez wokale asluchalna, s/t mi sie przejadla ergo z tej perspektywy srednia, "God Cries" raczej nie porywa, "On the Wings of Inferno" odgrzewany kotlet, w kazdym razie tak ja zapamietalem, ostatnia na nowo z NOWYM van Drunenem, za ktorego wersja nie przepadam. no dobra, nie cala reszta przecietne czy slabe, "Embrace the Death" dorownuje doskonalemu "The Rack"
Zrób coś dla mnie ... i przestań pisać.
Bo takiego pierdolenia jakie ostatnio uskuteczniasz dawno nie czytałem.
Idąc za słowami Marii: "ile Ty masz kurwa lat?"
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
byrgh
zahartowany metalizator

25-02-2012, 17:39

na codzien czyta sie/czytam gorsze pierdolenia i ani ja, ani nikt inny nie robi z tego zadnego problemu ;-)
Maria Konopnicka

25-02-2012, 21:22

byrgh pisze:wlasnie, dokladnie :D bardzo dobry zespol, z jedna nadprzecietna plyta, ale jako calosc wpizde przeceniony
Koncertowo nie mają sobie równych, a ich poprzedni album, obok ostatniego Autopsy jest najlepszym albumem death metalowym ostatnich lat. Dla mnie tej kapeli nie da się przecenić - mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-02-2012, 21:24

Maria Konopnicka pisze:mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.
Z przykrością stwierdzam, że nie ma na to szans.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
byrgh
zahartowany metalizator

25-02-2012, 21:28

dlatego tez wystosowalem odpowiedni post w temacie o herezjach, coby nikt nie mogl mnie tak zgryzliwie przyatakowac, jak imc Ihasan ;)
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

25-02-2012, 21:28

Pacjent pisze:
Maria Konopnicka pisze:mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.
Z przykrością stwierdzam, że nie ma na to szans.
Niestety. Za to na koncertach faktycznie niszczą, pod tym względem grają w jednej lidze z największymi.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

25-02-2012, 21:29

Maria Konopnicka pisze:
byrgh pisze:wlasnie, dokladnie :D bardzo dobry zespol, z jedna nadprzecietna plyta, ale jako calosc wpizde przeceniony
Koncertowo nie mają sobie równych, a ich poprzedni album, obok ostatniego Autopsy jest najlepszym albumem death metalowym ostatnich lat. Dla mnie tej kapeli nie da się przecenić - mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.
Chyba jednak z odsłuchem poczekam do czasu aż zakupię oryginał.
Poprzednia mi zajebiście weszła, więc nie spodziewam się by w przypadku ostatniej było inaczej. :))
Black Magic Mushrooms

Maria Konopnicka

25-02-2012, 21:42

Też czekam aż będę miał fizycznie w ręku CD. To jest Asphyx - musi być klimat, wieczór, kolacja przy świecach i długa gra wstępna, a nie jakieś szybkie bzykanie z mp3 w kiblu, w sąsiedztwie przepełnionego pisuaru i przy odgłosach rzygania, dochodzących z sąsiedniej kabiny ;) poznawanie ich nowej płyty będzie dla mnie świętem :) cholera, tak się cieszę rychłą perspektywą premier nowych Autopsy, Asphyx i Napalm Death, że autentycznie czuję się szczęśliwszy :)))
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

25-02-2012, 21:45

strasznie dużo mocnych strzałów na początku roku, trzeba będzie skarbonek rozbić :)
Black Magic Mushrooms

Maria Konopnicka

25-02-2012, 21:53

No i koncertów sporo, dopiero co wróciłem z Lublina, jutro też idę, a w przyszłym tygodniu planuję być jeszcze na trzech. Kilka biletów już leży w szufladzie na kwiecień, kilka w planach + dwa festiwale. Ten rok może być dla mnie muzycznym rajem :)
Edit. W czerwcu do Twojego pięknego Wrocławia się na weekend wybieram,( Cannibal Corpse) to może będzie okazja wypić piwo lub dwa :)
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

25-02-2012, 22:01

Maria, przyznaj się! Mieszkasz pod stolycą ale kupon kupiłeś w Gdyni, nie?

Druga opcja to Trocak...
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

25-02-2012, 22:07

Maria Konopnicka pisze: W czerwcu do Twojego pięknego Wrocławia się na weekend wybieram,( Cannibal Corpse) to może będzie okazja wypić piwo lub dwa :)
Też mam zamiar skoczyć na ten koncert ... i z chęcią przechylę kufelek złocistego! :)
Black Magic Mushrooms

Awatar użytkownika
witchfinder
weteran forumowych bitew

25-02-2012, 22:58

Hejże ho, zajebista ta płyta! Większe pierdolnięcie niż ostatnio, jest powiedziałbym nieco bardziej energicznie (chociaż miażdżące zwolnienia dalej występują i dalej są miażdżące :D). Masa ok, póki co chyba najlepsza tegoroczna rzecz.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

25-02-2012, 23:51

Ihasan pisze:
Maria Konopnicka pisze: W czerwcu do Twojego pięknego Wrocławia się na weekend wybieram,( Cannibal Corpse) to może będzie okazja wypić piwo lub dwa :)
Też mam zamiar skoczyć na ten koncert ... i z chęcią przechylę kufelek złocistego! :)
Co prawda bliżej nam do Sudetów, ale mógłbyś też wpaść pobiegać u nas w maju po Karpackim Lesie. :)
ODPOWIEDZ