ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
zupelnie bez polotu,bez momentów i tego czegos zeby sluchac z bananem na ryju i rozbic swinke skarbonke na oryginalne cd.podobnie Terrorizer.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
A przy ktorejs w ogole zanotowano?;]Morph pisze:Niezła ta nowa płyta, w zgodzie z podręcznikiem. Uniesień nie zanotowano[...]
E Pluribus Anus
-
- zahartowany metalizator
wlasnie, dokladnie :D bardzo dobry zespol, z jedna nadprzecietna plyta, ale jako calosc wpizde przeceniony
-
- rasowy masterfulowicz
Tylko jedna nadprzecietna plyta? A cala reszta to przecietny albo slabe?
I AM MORBID
-
no nie przecietne, jak dla mnie sa slabe ;) dwojka przez wokale asluchalna, s/t mi sie przejadla ergo z tej perspektywy srednia, "God Cries" raczej nie porywa, "On the Wings of Inferno" odgrzewany kotlet, w kazdym razie tak ja zapamietalem, ostatnia na nowo z NOWYM van Drunenem, za ktorego wersja nie przepadam. no dobra, nie cala reszta przecietne czy slabe, "Embrace the Death" dorownuje doskonalemu "The Rack"
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Embrace The Death świetna płyta
In a world of compromise...some don't
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zrób coś dla mnie ... i przestań pisać.byrgh pisze:no nie przecietne, jak dla mnie sa slabe ;) dwojka przez wokale asluchalna, s/t mi sie przejadla ergo z tej perspektywy srednia, "God Cries" raczej nie porywa, "On the Wings of Inferno" odgrzewany kotlet, w kazdym razie tak ja zapamietalem, ostatnia na nowo z NOWYM van Drunenem, za ktorego wersja nie przepadam. no dobra, nie cala reszta przecietne czy slabe, "Embrace the Death" dorownuje doskonalemu "The Rack"
Bo takiego pierdolenia jakie ostatnio uskuteczniasz dawno nie czytałem.
Idąc za słowami Marii: "ile Ty masz kurwa lat?"
-
na codzien czyta sie/czytam gorsze pierdolenia i ani ja, ani nikt inny nie robi z tego zadnego problemu ;-)
Koncertowo nie mają sobie równych, a ich poprzedni album, obok ostatniego Autopsy jest najlepszym albumem death metalowym ostatnich lat. Dla mnie tej kapeli nie da się przecenić - mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.byrgh pisze:wlasnie, dokladnie :D bardzo dobry zespol, z jedna nadprzecietna plyta, ale jako calosc wpizde przeceniony
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z przykrością stwierdzam, że nie ma na to szans.Maria Konopnicka pisze:mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
dlatego tez wystosowalem odpowiedni post w temacie o herezjach, coby nikt nie mogl mnie tak zgryzliwie przyatakowac, jak imc Ihasan ;)
- Nerwowy
Niestety. Za to na koncertach faktycznie niszczą, pod tym względem grają w jednej lidze z największymi.Pacjent pisze:Z przykrością stwierdzam, że nie ma na to szans.Maria Konopnicka pisze:mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Chyba jednak z odsłuchem poczekam do czasu aż zakupię oryginał.Maria Konopnicka pisze:Koncertowo nie mają sobie równych, a ich poprzedni album, obok ostatniego Autopsy jest najlepszym albumem death metalowym ostatnich lat. Dla mnie tej kapeli nie da się przecenić - mam nadzieję, że nowa płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniczki.byrgh pisze:wlasnie, dokladnie :D bardzo dobry zespol, z jedna nadprzecietna plyta, ale jako calosc wpizde przeceniony
Poprzednia mi zajebiście weszła, więc nie spodziewam się by w przypadku ostatniej było inaczej. :))
Też czekam aż będę miał fizycznie w ręku CD. To jest Asphyx - musi być klimat, wieczór, kolacja przy świecach i długa gra wstępna, a nie jakieś szybkie bzykanie z mp3 w kiblu, w sąsiedztwie przepełnionego pisuaru i przy odgłosach rzygania, dochodzących z sąsiedniej kabiny ;) poznawanie ich nowej płyty będzie dla mnie świętem :) cholera, tak się cieszę rychłą perspektywą premier nowych Autopsy, Asphyx i Napalm Death, że autentycznie czuję się szczęśliwszy :)))
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
strasznie dużo mocnych strzałów na początku roku, trzeba będzie skarbonek rozbić :)
No i koncertów sporo, dopiero co wróciłem z Lublina, jutro też idę, a w przyszłym tygodniu planuję być jeszcze na trzech. Kilka biletów już leży w szufladzie na kwiecień, kilka w planach + dwa festiwale. Ten rok może być dla mnie muzycznym rajem :)
Edit. W czerwcu do Twojego pięknego Wrocławia się na weekend wybieram,( Cannibal Corpse) to może będzie okazja wypić piwo lub dwa :)
Edit. W czerwcu do Twojego pięknego Wrocławia się na weekend wybieram,( Cannibal Corpse) to może będzie okazja wypić piwo lub dwa :)
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Maria, przyznaj się! Mieszkasz pod stolycą ale kupon kupiłeś w Gdyni, nie?
Druga opcja to Trocak...
Druga opcja to Trocak...
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Też mam zamiar skoczyć na ten koncert ... i z chęcią przechylę kufelek złocistego! :)Maria Konopnicka pisze: W czerwcu do Twojego pięknego Wrocławia się na weekend wybieram,( Cannibal Corpse) to może będzie okazja wypić piwo lub dwa :)
- witchfinder
Hejże ho, zajebista ta płyta! Większe pierdolnięcie niż ostatnio, jest powiedziałbym nieco bardziej energicznie (chociaż miażdżące zwolnienia dalej występują i dalej są miażdżące :D). Masa ok, póki co chyba najlepsza tegoroczna rzecz.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- KreatoR
Co prawda bliżej nam do Sudetów, ale mógłbyś też wpaść pobiegać u nas w maju po Karpackim Lesie. :)Ihasan pisze:Też mam zamiar skoczyć na ten koncert ... i z chęcią przechylę kufelek złocistego! :)Maria Konopnicka pisze: W czerwcu do Twojego pięknego Wrocławia się na weekend wybieram,( Cannibal Corpse) to może będzie okazja wypić piwo lub dwa :)