no mlody jest,ma na pólce 200 plyt z polskim metalem,to czego chcecie?Triceratops pisze:Eheheh no ja cos zaczale podejrzewac kiedy wpisal niewydanego Mangusa w temat o udanych powrotach hehehHeretyk pisze:Castor pisze: Nie przesadzacie z tą wielkością Morbid Angel
IMMOLATION >> NILE>>>>>>>>>>MORBID ANGEL >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> reszta zespołów z USA grających DEATH METAL
jeśli do wczoraj miałem jeszcze jakieś wątpliwości co do tego, że jesteś mocno pierdolnięty, to właśnie w tym momencie się ich wyzbyłem
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORBID ANGEL
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
[V]
Adrian696 pisze:zajęte byłoTriceratops pisze: Dlaczego nikt nie zadzwonil ja sie pytam??![]()
![]()
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
aryman
- postuje jak opętany!
Chciałbym zauważyć, że w tym kuriozalnym równaniu jest jeszcze drobiazg, na który nie zwrócono należytej uwagi - przed Nile jest Immolation (co jest pewną oczywistością, ale w świetle późniejszego pojawienia się MA rozpierdala czytelnika w drobny mak). Tak czy inaczej Castorowi trzeba oddać jedno - ożywił temat.
A w temacie - tak jak Scaarph, mogliby już nic więcej nie nagrywać i byłoby git, bo Heretyka zdzierżyć nie mogę.
A w temacie - tak jak Scaarph, mogliby już nic więcej nie nagrywać i byłoby git, bo Heretyka zdzierżyć nie mogę.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Glene
- weteran forumowych bitew
A moze Castor jest death metalowym futurysta
?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
e.
to dziecko d-druma i triggera
- Xapapote
sprecyzuj słowo 'najpotężniejszy'.Castor pisze:pewnie nie tylko Nile by nie było. Ale to nie jest powód bym musiał o Morbid Angel mówić że jest najpotężniejszym zespołem DM. Najbardziej zasłużonym, patrząc przez pryzmat historii DM pewnie tak, ale nie najpotężniejszym.Xapapote pisze:dorzucę ziarenko do tematu
bez MA nie byłoby Nile. taka jest prawda, niestety.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Maleficio
- Kontakt:
Porównywanie wogóle jakichś tam kapel do M.A. jest pomyłką na starcie. MA stoi obok całej sceny deathmetalowej... Jest MA i reszta... coś jak Madonna i Michael Jackson i reszta sceny pop.
- Castor
ja tego nie powiedziałem. Do kogo masz o te słowa pretensję??aryman pisze:Chciałbym zauważyć, że w tym kuriozalnym równaniu jest jeszcze drobiazg, na który nie zwrócono należytej uwagi - przed Nile jest Immolation (co jest pewną oczywistością, ale w świetle późniejszego pojawienia się MA rozpierdala czytelnika w drobny mak).

- Scaarph
ja jestem najebany, ale on jest prawdopodobnie trzeźwy i takie rzeczy.
- Riven
- Kontakt:
God of emptinessXapapote pisze:sprecyzuj słowo 'najpotężniejszy'.Castor pisze:pewnie nie tylko Nile by nie było. Ale to nie jest powód bym musiał o Morbid Angel mówić że jest najpotężniejszym zespołem DM. Najbardziej zasłużonym, patrząc przez pryzmat historii DM pewnie tak, ale nie najpotężniejszym.Xapapote pisze:dorzucę ziarenko do tematu
bez MA nie byłoby Nile. taka jest prawda, niestety.
Hatework
Immortal Rites
przy tych utworach caly ten Nile wydaje sie po prostu slabiutki
this is a land of wolves now
-
Arisowicz
- w mackach Zła
Ja natomiast w zasadzie nie lubię ich płyt, z wyłączeniem 'Altars of Madness'.
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
biorac pod uwage fakt, ze to dlugopis zalozyl ten temat, to Castorowi nawet hipopotam tu nie pomoze...
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
no dokładnie, jak Slayer i thrashMaleficio pisze:Porównywanie wogóle jakichś tam kapel do M.A. jest pomyłką na starcie. MA stoi obok całej sceny deathmetalowej... Jest MA i reszta... coś jak Madonna i Michael Jackson i reszta sceny pop.
- trup
...jak Jarosław Kaczyński i reszta sceny politycznejMaleficio pisze:Porównywanie wogóle jakichś tam kapel do M.A. jest pomyłką na starcie. MA stoi obok całej sceny deathmetalowej... Jest MA i reszta... coś jak Madonna i Michael Jackson i reszta sceny pop.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Xapapote
hipopotam jakoś nie ma słabości do MA, poza "Altars". hipopotam do Nile nie ma w ogóle słabości. przeciwnie ma alergię.Riven pisze:biorac pod uwage fakt, ze to dlugopis zalozyl ten temat, to Castorowi nawet hipopotam tu nie pomoze...
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Castor
mówiłem to już, ale powtórzę to jeszcze raz: nie lubię takich nowinek technicznych jak d-drumy i triggery. Proszę mnie z tym nie utożsamiaćAnalripper pisze:e.

- wombat
- zaczyna szaleć
Castor, zapamietaj raz na zawsze:
MA >>>>>>>>>>> ALL
I jest to pieprzony constans.
No kurwa, jak mozna takie herezje prawic, w dupach sie poprzewracało.
MA >>>>>>>>>>> ALL
I jest to pieprzony constans.
No kurwa, jak mozna takie herezje prawic, w dupach sie poprzewracało.