SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SUFFOCATION
Bez przesady, aż takiego rozdźwięku pomiędzy starym a nowym Suffo nie ma.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie - Deicide obecny to blamaż w porównaniu do pierwszych dwóch, a nawet moim zdaniem już w stosunku do czterech pierwszych, plus "Scars...", natomiast Suffocation całkiem sobie nieźle radzi po reaktywacji, tym bardziej bez Cerrito w składzie.
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Temat został już poruszony w topicu o koncercie Suffo 4 marca w Progresji, więc zainteresowani już sie wypowiedzieli... kto jednak nie śledził - dokonała się zmiana na posadzie perkusisty. Mike Smith opuścił zespół podobno ze względu na różnicę zdań, więc pokojowo to raczej nie przebiegło, a na jego miejsce wskoczył znany wszystkim Dave Culross, który pogrywał juz z chłopakami, nagrywając wraz z nimi "Despise the sun". Jako fanów martwi Was ta roszada, macie to w dupie byleby nagrywali dalej, cieszy niezmiernie?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
a Mullen 4 marca będzie????
-
Podobno pojawi się tylko na początku trasy, do Warszawy ma przyjechać wokalista Decrepith Birth, ale czy tak będzie na pewno....?
-
Fanem wielkim nie jestem, ale lubię posłuchać i bardziej mi pasuje styl bębnienia Smitha, tak więc zmiana na minus wg mnie.Nasum pisze: Jako fanów martwi Was ta roszada, macie to w dupie byleby nagrywali dalej, cieszy niezmiernie?
- Mol
- zahartowany metalizator
-
Trochę chujowo, no ale jak juz pisałem każdemu coś może wyskoczyć, instrumentalnie będzie miazga, wokalnie pewnie będzie dobrze, nie ma co narzekać. A co do Smitha - perkusista był z niego doskonały, raz już odszedł z zespołu, widać historia lubi sie powtarzać, ale styl bębnienia Culrossa nie jest zły, to także znakomity pałker, ja przynajmniej z taką zamianą nie mam problemu. Owszem, Smith jest kojarzy z zespołem, i tylko w tym aspekcie Dave będzie miał na początku ciężko. Mam nadzieję że najnowsza płyta ujrzy światło dzienne jeszcze w tym roku, wtedy się przekonamy czy ta roszada wyszła im na dobre czy nie.
-
Teraz, bez Mike'a pewnie nagrają EP i powrócą po latach;)
- Mol
- Rattlehead
Spoko gość z pana Terrance'a. Zawsze lubiłem czytać z nim wywiady, bez napiny, na luzie, konkretnie.
support music, not rumors
- Mol
- Self
- rasowy masterfulowicz
W przypadku Suffo jakiekolwiek inne przeczucia nie mają racji bytu.
-
Pewnie, że mocny. Na pewno nie pokuszą się o eksperymenty z czystymi wokalami, Frank już próbował swych sił w utworze Sinatry, jak wyszło pewnie już każdy zobaczył. ;-)Mol pisze:mam przeczucie, ze zapowiada sie mocny material.
-
maja maja ;)Self pisze:W przypadku Suffo jakiekolwiek inne przeczucia nie mają racji bytu.
- Aron
- postuje jak opętany!
Jakby się przyłożył dałby radę lepiej :) no i ilość alko w żyłach też zrobiła swoje. :DNasum pisze:Pewnie, że mocny. Na pewno nie pokuszą się o eksperymenty z czystymi wokalami, Frank już próbował swych sił w utworze Sinatry, jak wyszło pewnie już każdy zobaczył. ;-)Mol pisze:mam przeczucie, ze zapowiada sie mocny material.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
Jakby się przyłożył bardziej to by tych madafakerów po zakillingował:-))))
-
- rasowy masterfulowicz
wywiad z bylym perkmanem:
http://www.sickdrummermagazine.com/inde ... ation.html
http://www.sickdrummermagazine.com/inde ... ation.html
SickDrummerMagazine.com: Do you think the new drummer of SUFFOCATION is going to have a difficult time getting down the material from "Souls To Deny", "Blood Oath" and the SUFFOCATION self-titled release?
Mike: The new drummer won't have a hard time, because the hired guitarists can't play the songs, so he will have nothing to worry about. Whatever songs are played will be the same ones we've been playing for the last 1000 shows or so. Forcing the crew to learn and practice all the SUFFO songs was a battle that later became not worth fighting for. You're only as strong as the weak links in a band.
I AM MORBID
- Mol
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jeśli dobrze zrozumiałem wypowiedzi Majka z tego wywiadu przetłumaczonego na rosyjski, to już wtedy się zaczęło...