MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: MOTÖRHEAD
Ale kto tak twierdził? Bo na pewno nie ten kto śledził proces jej powstawania.
- Hellion
na płycie cd Lulu jest wielka naklejka (większa od tytułu i nazwiska Reed'a) z logo Metallica więc dla nich samych albo dla wytwórni miała to być płyta Metallicy, ale jak się okazało, że to chujnia to nagle się zrobiło, że to lou + koledzy z metallicy a nie odwrotnie
- Kraft
Gestia dystrybutorów. W jednych krajach czarna naklejka z logiem Mety, w innych półprzezroczysta bez, umieszczana w różnych miejscach. Gdzieś wymieniali Reeda jako pierwszego, gdzie indziej Metę, ale to nie zmienia faktu, że oryginalnie cover nie jest w _ogóle_ podpisany. Słabo mnie obchodzą mity do tego dorabiane, bo zamysł twórców był jasny.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No tak, bo Metallica to taki mały zespół, że muszą się lansować znanym nazwiskami, bo inaczej sami istnieją, a już na pewno nie mieli żadnego wpływu na powstawanie tego krążka. Bredzisz Jasiu, delikatnie mówiąc.Kraft pisze:Bo tak jest. To koncept Reeda, który wymusił na Ulrichu uczestnictwo w jakimś ciemnym parkingowym zaułku, hehe.Kurt pisze:Mógłbyś mi wyjaśnić, jakim cudem Lulu to nie jest płyta Metallica? Czy przestała nią być, kiedy się okazała, że się nie sprzedaje najlepiej, a w zamian została nazwana "projektem Lou Reed'a z Metallica jako zespołem sesyjnym"?
The madness and the damage done.
-
535
Siedziałeś u Larsa na osłuchu? To był new metallica album, a nie new lou reed album...Kraft pisze:Ale kto tak twierdził? Bo na pewno nie ten kto śledził proces jej powstawania.
-
Maria Konopnicka
Jakbym miał 12 lat to pewnie bym z Tobą polemizował....Karkasonne pisze:Motorhead grają wymęczony plastik bez życia... Ściany się trzęsą od poziomu absurdu.
-
Karkasonne
Nie, nie pisałem nic o całej twórczości, więc chyba za szybki jesteś w wymyślaniu innym (to chyba już taka twoja specjalność tutaj), chociaż wydawało mi się, że wiekowo jesteś dorosłym facetem. Mógłbym wymienić tuzin kawałków z ostatnich trzech płyt, które kocham całym sercem, żeby nie być gołosłownym: Heroes, God was never on your side, Get back in line, Brotherhood of men..Kraft pisze:Karkasonne pisze:To są cytaty, chyba że pisałeś o innych zespołach.
Podpinasz je pod całą twórczość, gdy ja ganię trzy ostatnie krążki. Nieładnie :)
-
535
Nie przesadzaj, mimo iż podobno inteligentna, to "Świnia może żyć – jeśli nie zostanie przeznaczona na ubój – do około 12 lat", więc o dorosłości trudno tu mówić.Karkasonne pisze:Nie, nie pisałem nic o całej twórczości, więc chyba za szybki jesteś w wymyślaniu innym (to chyba już taka twoja specjalność tutaj), chociaż wydawało mi się, że wiekowo jesteś dorosłym facetem. Mógłbym wymienić tuzin kawałków z ostatnich trzech płyt, które kocham całym sercem, żeby nie być gołosłownym: Heroes, God was never on your side, Get back in line, Brotherhood of men..Kraft pisze:Karkasonne pisze:To są cytaty, chyba że pisałeś o innych zespołach.
Podpinasz je pod całą twórczość, gdy ja ganię trzy ostatnie krążki. Nieładnie :)
-
Karkasonne
To nie są, kurwa, żarty. To jest Motorhead. Zespół, w którym znajduje się drugi mój niedościgniony wzór obok Clinta.
-
535
Znów przesadzasz, choć Orgasmatron to była pierwsza moja gumowana naszywka, którą dumnie prezentowałem na wątłym ramieniu. Jak to wówczas bywało.. Nie dostałem S, było M, wiec przyszyłem i nosiłem, ale szczerze mówiąc raz tylko, jeżdziłem na "motorynce", więc nie jestem godzien, choć wokal i tempo to wyrocznia.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie ma żadnej przesady, Motorhead to nie rurki z kremem.
No właśnie, chyba czas najwyższy na zadanie Kraftowi zasadniczego pytania.Maria Konopnicka pisze:Jakbym miał 12 lat to pewnie bym z Tobą polemizował....
- Adrian696
- zahartowany metalizator
kiedy pojdziesz stad w pizdu??Self pisze: No właśnie, chyba czas najwyższy na zadanie Kraftowi zasadniczego pytania.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
- Morph
- Kontakt:
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
est
Najzabawniejsze jest to, że gdyby nie majsterful to nie wiedziałbym, że taki chłopczyk istnieje :D
- Kraft
Wy tu pitu pitu, a każdy trzeźwo myślący widzi, że Kiss Of Death ma się do Orgasmatron jak Death Magnetic do AJFA. Dokładnie te same wady.
-
Karkasonne
Znaczy, że Orgasmatron jest tak rozwleczony, że samym twórcom nie chce się go grać za bardzo na koncertach? Intrygująca teza.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Stwierdzenie że najlepsza Metallica jest rozwleczona to dopiero intrygująca teza;)Karkasonne pisze:Znaczy, że Orgasmatron jest tak rozwleczony, że samym twórcom nie chce się go grać za bardzo na koncertach? Intrygująca teza.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
A kto napisał, że Load jest rozwleczony?
Give birth to something dead
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz