MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: MGŁA
spoko wywiad
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mozesz zajrzec do tematu allegro, bo nie wiem czy Destro mnie nie oszukuje :/Vitriol pisze:spoko wywiad
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- zawlekacz
- w mackach Zła
że Wam w tym kulcie Mgły nie przeszkadza to, że perkusista robił u wyszydzanej śmietanki z Crionics, Thy Disease czy Anal Stench, Tromsnar i Darzamat, to jakiś fenomen :)
Metalowa brać tolerancyjna mać :)
Chociaż w sumie to, że manieczki to Darken też nikomu nie wadzi.
PEACE :)
nie ma to tamto
- manieczki
zawlekacz pisze:Chociaż w sumie to, że manieczki to Darken też nikomu nie wadzi.

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
mi nie przeszkadza bo nie jestem metalowcemzawlekacz pisze:że Wam w tym kulcie Mgły nie przeszkadza to, że perkusista robił u wyszydzanej śmietanki z Crionics, Thy Disease czy Anal Stench, Tromsnar i Darzamat, to jakiś fenomen :)
- manieczki
w takim razie spotkamy sie w e-sondzie.zawlekacz pisze:oddalam to odwołanie.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jedynka Anal Stench była akurat spoko.zawlekacz pisze:że Wam w tym kulcie Mgły nie przeszkadza to, że perkusista robił u wyszydzanej śmietanki z Crionics, Thy Disease czy Anal Stench, Tromsnar i Darzamat, to jakiś fenomen :)
Yare Yare Daze
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Aha !!!! To ja już wiem czemu oni te szmaty mają na ryju !! żeby wstydu nie było !! :D:Dzawlekacz pisze:że Wam w tym kulcie Mgły nie przeszkadza to, że perkusista robił u wyszydzanej śmietanki z Crionics, Thy Disease czy Anal Stench, Tromsnar i Darzamat, to jakiś fenomen :)
To w sumie M mógłby ją zdjąć, a perkusista tylko zakładać :)
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Tyle lat tu jesteś i nie zauważyłeś, że forum w 99% składa się z groteskowych hipokrytów? Takie fakty się tutaj przemilcza. Zresztą sama Mgła to dokładnie tej samej klasy zespół co np. Thy Disease czy Crionics.zawlekacz pisze:że Wam w tym kulcie Mgły nie przeszkadza to, że perkusista robił u wyszydzanej śmietanki z Crionics, Thy Disease czy Anal Stench, Tromsnar i Darzamat, to jakiś fenomen :)
Ostatnio zmieniony 29-10-2015, 08:10 przez Plastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- rasowy masterfulowicz
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
MM już w empikach, tym razem bez folii więc biedaki mogą czytać :-)
wywiad dobry, ale niezbyt :-)
wywiad dobry, ale niezbyt :-)
-
nie. bardzo dobry jest i tyle w temaciezawlekacz pisze:że Wam w tym kulcie Mgły nie przeszkadza to, że perkusista robił u wyszydzanej śmietanki z Crionics, Thy Disease czy Anal Stench, Tromsnar i Darzamat, to jakiś fenomen :)
- Riven
- Kontakt:
Nie rozumiesz black metalu. Prawdziwy black metalowiec robi lustracje wszystkich muzykow i jesli cos nie zgadza sie z Szatanem, to wypierdala plyty na smietnik. Mgla 0/10.
P.S. Sesja zdjeciowa bdb
P.S. Sesja zdjeciowa bdb
this is a land of wolves now
O to właśnie. Szczerze mówiąc głównie dla partii Macieja, podchodzę do kolejnych przesłuchań. Nie rozumiem jakie ma znaczenie, gdzie sobie wcześniej stukał? Przecież gdzieś musiał.Heretyk pisze:nie. bardzo dobry jest i tyle w temaciezawlekacz pisze:że Wam w tym kulcie Mgły nie przeszkadza to, że perkusista robił u wyszydzanej śmietanki z Crionics, Thy Disease czy Anal Stench, Tromsnar i Darzamat, to jakiś fenomen :)
-
dla niektórych ma, dla niektórych wyrobionych słuchaczy i dojrzałych ludzi, takich jak my, nie ma. nie widzę najmniejszych powodów do ekscytacji. trzeba tego słuchać dupą, żeby nie kumać, ze kolo zarejestrował fenomenalne partie535 pisze: O to właśnie. Szczerze mówiąc głównie dla partii Macieja, podchodzę do kolejnych przesłuchań. Nie rozumiem jakie ma znaczenie, gdzie sobie wcześniej stukał? Przecież gdzieś musiał.
- Riven
- Kontakt:
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
KSM nie jest true ponieważ:
BLACK METAL AGAINST KOSZULKI POLO!!!
imuzycznie ok. ale patrzac na kawalek z koncertu kolesie wygladaja jak harcerzyki w tych koszulkach polo. co to ma byc. zaczal sie trend na pseudo-intelektualny BM ? wyglada to tak jakby studenci wyszli na apel. zaorac.
:-(dla mnie ow zalozyciel ze swoja fryzurka wyglada na grzecznego synka mamusi i raczej nie pomylilbym sie w osadach bo poglady chocby jak najbardziej nabrzmiale sa niczym jezeli nie umie sie ich poprzez czynami. czymze jest black metal bez zywiolowosci i turpizmu na scenie,odpowiedniego klimatu i scenografi jak nie tylko muzyka. karierowicze w stylu destroyera czy grajacego gdzie popadnie blondynka darkside stanowia o tym ze dla nich najwazniejsza wartoscia jest MUZYKA. goscie grajacy jazz tez wygladaja przeciez tak bardzo normalnie, teraz czytelnicy pytanie do was. czy tak powinien natomiast wygladac BM ?
BLACK METAL AGAINST KOSZULKI POLO!!!