MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: MGŁA

03-10-2015, 18:40

piselem jush ze pan Orbita pozowal w koszulu mgly w jakies gownogazecie und w pierwszym sniadaniu - najgowniajszym progranie w ramuwce tvn24 byl kiedystam w Kingu dude koszulu.

Pytanie czy i kiedy przyjdzie czas na BOP? :)

to sa problemy wazne kurwa, anie
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Karkasonne

03-10-2015, 21:06

Heretyk pisze:ciekawa sprawa. może to nawet dość melodyjne i przystępne jak na black metal, ale żeby ktoś, kto nie siedzi w takiej muzyce na co dzień się zachwycał? chyba raczej chwilowa moda, która szybko przeminie; tak sądzę
Ja tam nie wiem, ale już lata temu mówiono mi że ludzie którzy na co dzień właśnie kompletnie nie siedzą lubią posłuchać Mgły. A było to z 5 lat temu więc ta moda coś długo trwa jak na chwilę. Naturalnie nie ma to znaczenia, ale warte odnotowania.
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

03-10-2015, 21:35

Karkasonne pisze:
Heretyk pisze:ciekawa sprawa. może to nawet dość melodyjne i przystępne jak na black metal, ale żeby ktoś, kto nie siedzi w takiej muzyce na co dzień się zachwycał? chyba raczej chwilowa moda, która szybko przeminie; tak sądzę
Ja tam nie wiem, ale już lata temu mówiono mi że ludzie którzy na co dzień właśnie kompletnie nie siedzą lubią posłuchać Mgły. A było to z 5 lat temu więc ta moda coś długo trwa jak na chwilę. Naturalnie nie ma to znaczenia, ale warte odnotowania.
wczoraj słyszałem głos podobny, artykułowany przez gościa, którego o koniunkturalność nie mam podstaw podejrzewać
Grrrówno!
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

03-10-2015, 21:47

Krzysiek Ibisz słuchał Mgły już za czasów demówek.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-10-2015, 18:57

Riven pisze:Patrzcie co się w tvn24 wyprawia właśnie Obrazek

Co to za koleś?
Jaka zakazana morda fana taki zespół. Proste.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

04-10-2015, 19:10

Obrazek
Plastek pisze:Jaka zakazana morda fana taki zespół. Proste.
Wiadomo.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-10-2015, 19:20

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

06-10-2015, 09:41

Riven pisze:Patrzcie co się w tvn24 wyprawia właśnie Obrazek

Co to za koleś?
Łukasz Orbitowski – polski pisarz specjalizujący się głównie w literaturze grozy i fantastycznej.

Obrazek
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

06-10-2015, 09:48

Już od dawna takiej literatury nie pisze.
Wolę kakaową dziurę!!
kenediusze
weteran forumowych bitew

06-10-2015, 09:52

I w sumie szkoda, bo przeszczepianie Stephena Kinga na grunt polski wychodziło mu całkiem znośnie.

Btw na tym zdjęciu z tshirtem MGŁY go nie poznałem, pomyślałem że to kadr z telewizji śniadaniowej do której zaproszono do studia jakiegoś karła z poważnymi deformacjami kończyn górnych, takiego, wiecie, polskiego Tyriona Lannistera co wbrew światu i swojemu ciału słucha black metalu i pierdoli system. Telewizja to jednak kłamie.
Ostatnio zmieniony 06-10-2015, 09:54 przez kenediusze, łącznie zmieniany 1 raz.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
maciek z klanu

06-10-2015, 09:53

dokladnie ostatnimi czasy troche wojennych rzeczy pisal, ale w sensie literatury fantastycznej.. ostatnio odszedl od tego w ostatniej ksiazce.. ja tak szczerze widzialem go wlasnie w tej fantastyce wojennej. Mnie sie Widma podobaly, tak samo Trace Cieplo, szkoda ze nie pociagnal tej wojennej estetyki... No i genialny pomysl mial w Świętym Wrocławiu, ale niewykorzystal potencjału..

zeby ni ebylo, ze sie ubiera tylko u Sówki

Obrazek
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

06-10-2015, 09:57

"Widma" to ostatnia jego książka nadająca się do czytania, bo już następne "Ogień", "Szczęśliwa ziemia" oraz "Inna dusza" to balasy przeokrutne.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
maciek z klanu

06-10-2015, 10:20

Plastek pisze:"Widma" to ostatnia jego książka nadająca się do czytania, bo już następne "Ogień", "Szczęśliwa ziemia" oraz "Inna dusza" to balasy przeokrutne.

na szczescie nie mialem okazji zapoznac sie z tymi "dziełami"
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

06-10-2015, 18:02

Sova pisze:
manieczki pisze:co

edit: tzo to za propaganda i proba wmowienia forumowiczom, ze lubie teczowych chlopakow? :| to z Plastkiem to bylo tylko jeden raz(1!!!!!) to byla TYLKO PRZYGODA I NOWE DOSWIADCZENIE OK.

Takze prosze o dedykatzje und autograf pana M. na tej okladkie ok? Napisales, ze mnie bardzo szanujesz wiec teraz juz sie nie wykrecaj.
truskawko, Ty serio nigdzie nie pracujesz? huta, kancelaria, hurtowania, spożywczak, bank, market, prezydium miasta?

tak, będzie jak chcesz ale nie pisz juz dzisiaj ok? jest trzecia (3) a mam wstac o ósmej (8). to dla mnie bardzo ważne, ok?
Sowuś, pralinko Ty moja od Lindta - postepy? Raportuj ok. Bo jak cos to moge zaczac juz akcje spamingowa na mejle i takie tam :)

kenediusze pisze:Btw na tym zdjęciu z tshirtem MGŁY go nie poznałem, pomyślałem że to kadr z telewizji śniadaniowej do której zaproszono do studia jakiegoś karła z poważnymi deformacjami kończyn górnych, takiego, wiecie, polskiego Tyriona Lannistera co wbrew światu i swojemu ciału słucha black metalu i pierdoli system. Telewizja to jednak kłamie.
Tak samo mowisz sam do siebie w myslach patrzac codziennie rano w lustro? :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Drone

06-10-2015, 22:58

W nowym numerze Glissando, magazynu o muzyce współczesnej, jest wywiad pt. "Czarno to widzę. Plamy i pętle." - z M. rozmawia Mateusz Felczak. Co prawda nie najdłuższy, ale możecie odżałować 20 zeta i się trochę przy okazji doedukować - w tym numerze jest głównie o muzycznym rozwoju dzieci :)
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

06-10-2015, 23:24

Drone pisze:W nowym numerze Glissando, magazynu o muzyce współczesnej, jest wywiad pt. "Czarno to widzę. Plamy i pętle." - z M. rozmawia Mateusz Felczak. Co prawda nie najdłuższy, ale możecie odżałować 20 zeta i się trochę przy okazji doedukować - w tym numerze jest głównie o muzycznym rozwoju dzieci :)
O, zajebiście. Jaki ciekawy temat. A już się bałem, że padło to zacne pismo.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
trzeci
zaczyna szaleć

08-10-2015, 16:28

w empiku nie znalazlem - wrzuc pan skany.
fuck you buddy
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

08-10-2015, 16:33

To chyba jakieś hipsterskie pismo, więc potwierdza się, że teraz hisptery jebane słuchają Mgły. Mi to zwisa, ale nie wiem jak znosi to Jeff Becerra z BOP :-(
Awatar użytkownika
Drone

08-10-2015, 16:53

Ba, we wstępniaku do wywiadu, który to wstępniak miał za zadanie nakreślić kulturalnemu melomanowi, o co chodzi w black metalu, zawieruszył się i BOP :)
Awatar użytkownika
trzeci
zaczyna szaleć

08-10-2015, 16:57

podziel sie, nie badz wisnia.
fuck you buddy
ODPOWIEDZ