[youtube][/youtube]Deathhammer66 pisze: Pewien kanadyjski zespół słychać bardziej niż zwykle ;)
AURA NOIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: AURA NOIR
- dzik
- zahartowany metalizator
Trzeba się z tym zgodzić.Deathhammer66 pisze:Będzie ktoś to miał u nas na cd?
PS: album jest w pytę, możliwe że drugi najlepszy po "The Merciless". Pewien kanadyjski zespół słychać bardziej niż zwykle ;)
FallenTemple ma to mieć za jakiś czas, Blackcomp na Allegro zapowiada wysyłkę od ok. 10 maja.
Poza tym na razie nigdzie nie widziałem, ale zakup dla mnie obowiązkowy.
dobry kościół to kościół spalony
-
- mistrz forumowej ceremonii
nawet tak nie pisz, bo się zaraz rozpęta burza na pięć stron. minimumDeathhammer66 pisze:Będzie ktoś to miał u nas na cd?
PS: album jest w pytę, możliwe że drugi najlepszy po "The Merciless". Pewien kanadyjski zespół słychać bardziej niż zwykle ;)
- kampeki
- postuje jak opętany!
Ależ KOSA ALBUM!!!!
Dawno żodyn metal mi tak nie zrobił!!!!
Dawno żodyn metal mi tak nie zrobił!!!!
Za młody jesteś na Heroda!
- dzik
- zahartowany metalizator
- knaar
- rasowy masterfulowicz
no nie, znowu trzeba obczajać wersje amerykańskie itpdzik pisze:W Mystic można kupić digi za 53 ziko.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Przecież kilka stron temu wszyscy zgodnie uznali, że na nowych Aura Noir słychać dużo Voivod ;)Heretyk pisze:nawet tak nie pisz, bo się zaraz rozpęta burza na pięć stron. minimumDeathhammer66 pisze:Będzie ktoś to miał u nas na cd?
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Harlequin
Bardzo ejtisowa i taka "modna' ta płyta. Dużo odniesien do hejwi i korzeni, pytanie tylko czy to zamyślny zabieg, czy po prostu nie są w stanie grać taj zajadle jak kilkanaście lat temu. Niemniej fajna płyta im wyszła
-
o, zachęciłeś mnie bardzo
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Moim zdaniem grają po prostu to, co im w sercu siedzi. I tyle, nie czuję żeby było to wymuszone, przeciwnie - szczere i naturalne.
Szczere i naturalne dla nich. Być może są to modne dźwięki. To moda, którą sami od lat pielęgnują. Natomiast jeżeli w tych nagraniach brakuje mocy. Jeżeli w wokalach nie słychać pasji. To ja już sam nie wiem. Zajmę się może szydełkowaniem. Przy okazji. Gdzie , do diabła, jest mój winyl?

-
- postuje jak opętany!
Profesorsko zagrane. W najlepszym znaczeniu.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Kolejny raz bardzo dobra płyta.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Proste. Pierdolony metal, zawsze oczywisty, zawsze aktualny. Żadne ballady, zawsze pierdolnięcie. Do śmierci.wolff pisze:Nic nowego.
edit
a jak ci wilku nie pasuje , uderz na forum miłośników działki osiedla na kozłówce, po chuj się męczyć?
[youtube][/youtube]
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Bohdan pisze:Kolejny raz bardzo dobra płyta.
heh widać wiecznie najebany, smutny karzeł ma problem nawet z odczytaniem czegokolwiek, ale chuj z tym ważne, że Bielizna z YT wklejona plus pierdolenie o osiedlu Na Kozłówce. Cóż za żenada.wolff pisze:Nic nowego.
Jebać żuli.
To prawda. Trochę mi teraz wstyd.Chociaż i tak jestem nieco zawiedziony, bo zapomniałeś dodać, że mam około pięćdziesięciu kilogramów nadwagi. Przynajmniej tak wynika z tabelki.wolff pisze:Bohdan pisze:Kolejny raz bardzo dobra płyta.heh widać wiecznie najebany, smutny karzeł ma problem nawet z odczytaniem czegokolwiek, ale chuj z tym ważne, że Bielizna z YT wklejona plus pierdolenie o osiedlu Na Kozłówce. Cóż za żenada.wolff pisze:Nic nowego.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Możesz mieć sześćdziesiąt. Piłeś nie pisz, to proste.
Bardzo fajna płyta choć mają przynajmniej jedną lepszą.
Jebać żuli.
wolff pisze:Możesz mieć sześćdziesiąt. Piłeś nie pisz, to proste.
Spoko, wiesz przecież że ja się nie gniewam i nie obrażam. Wracając do Aury to bardzo ciekawe, bo też pomyślałem sobie, że na tyle wydanych płyt, ta już jest w czołówce. Który tytuł masz na myśli? Dawaj. Pogadajmy w końcu o muzyce.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Hades Rise, kilka dni temu wróciłem do niej i nadal twierdzę, że pięknie buja. W sumie to każda buja bardzo miło. Mają starcy patenta na robienie prostej, wpadającej w ucho muzyki zupełnie jak Venom kiedyś.
Jebać żuli.