KORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: KORN
Ale im się sekcja rytmiczna ślicznie maluje :)
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nędzna ta płyta :/ znowu :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Dokładnie. Szkoda, kolejny dobry zespół napierdala babole.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- harvestman
Szacunek za konsekwencję się im jednak należy, chujowo jak zwykle :) Ich ostatnia nadająca się do słuchania płyta to Issues.
Tak na marginesie rozwalił mnie fragment artykułu o nich zamieszczony w ostatnim Metal Hammer. Największy rodzynek to fragment wypowiedzi Silverii na temat tego jak stracili swoje charakterystyczne brzmienie " Na wysokości Issues producent z wielkim nazwiskiem zaczął nam jednak opowiadać że to ( zmiana stylu ) wyniesie nas na nowy poziom. Chciał nagrywać na Pro Tools i do click tracka. Tym samym wyeliminowaliśmy wszystkie zabawy z łamaniem rytmu. Tylko ja uznałem że to okropny pomysł. Grałem w swoim stylu lecz menedżer nalegał bym go uprościł. DZIEŃ PÓZNIEJ ZADZWONIŁ MENEDŻER BY POWIEDZIEĆ MI, ŻE JEDEN Z CZŁONKÓW ZESPOŁU UZNAŁ MNIE ZA TRUDNEGO WE WSPÓŁPRACY". :D
Tak na marginesie rozwalił mnie fragment artykułu o nich zamieszczony w ostatnim Metal Hammer. Największy rodzynek to fragment wypowiedzi Silverii na temat tego jak stracili swoje charakterystyczne brzmienie " Na wysokości Issues producent z wielkim nazwiskiem zaczął nam jednak opowiadać że to ( zmiana stylu ) wyniesie nas na nowy poziom. Chciał nagrywać na Pro Tools i do click tracka. Tym samym wyeliminowaliśmy wszystkie zabawy z łamaniem rytmu. Tylko ja uznałem że to okropny pomysł. Grałem w swoim stylu lecz menedżer nalegał bym go uprościł. DZIEŃ PÓZNIEJ ZADZWONIŁ MENEDŻER BY POWIEDZIEĆ MI, ŻE JEDEN Z CZŁONKÓW ZESPOŁU UZNAŁ MNIE ZA TRUDNEGO WE WSPÓŁPRACY". :D
- Plastek
- Kontakt:
Jaka kurwa bzdura.harvestman pisze:Szacunek za konsekwencję się im jednak należy, chujowo jak zwykle :) Ich ostatnia nadająca się do słuchania płyta to Issues.
Tak na marginesie rozwalił mnie fragment artykułu o nich zamieszczony w ostatnim Metal Hammer. największy rodzynek to fragment wypowiedzi Silverii na temat tego jak stracili swoje charakterystyczne brzmienie " Na wysokości Issues producent z wielkim nazwiskiem zaczął nam jednak opowiadać że to ( zmiana stylu ) wyniesie nas na nowy poziom. Chciał nagrywać na Pro Tools i do click tracka. Tym samym wyeliminowaliśmy wszystkie zabawy z łamaniem rytmu. Tylko ja uznałem że to okropny pomysł. Grałem w swoim stylu lecz menedżer nalegał bym go uprościł. DZIEŃ PÓZNIEJ ZADZWONIŁ MENEDŻER BY POWIEDZIEĆ MI, ŻE JEDEN Z CZŁONKÓW ZESPOŁU UZNAŁ MNIE ZA TRUDNEGO WE WSPÓŁPRACY". :D
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- harvestman
Jaka kurwa bzdura.[/quotePlastek pisze:harvestman pisze:Szacunek za konsekwencję się im jednak należy, chujowo jak zwykle :) Ich ostatnia nadająca się do słuchania płyta to Issues.
Tak na marginesie rozwalił mnie fragment artykułu o nich zamieszczony w ostatnim Metal Hammer. największy rodzynek to fragment wypowiedzi Silverii na temat tego jak stracili swoje charakterystyczne brzmienie " Na wysokości Issues producent z wielkim nazwiskiem zaczął nam jednak opowiadać że to ( zmiana stylu ) wyniesie nas na nowy poziom. Chciał nagrywać na Pro Tools i do click tracka. Tym samym wyeliminowaliśmy wszystkie zabawy z łamaniem rytmu. Tylko ja uznałem że to okropny pomysł. Grałem w swoim stylu lecz menedżer nalegał bym go uprościł. DZIEŃ PÓZNIEJ ZADZWONIŁ MENEDŻER BY POWIEDZIEĆ MI, ŻE JEDEN Z CZŁONKÓW ZESPOŁU UZNAŁ MNIE ZA TRUDNEGO WE WSPÓŁPRACY". :D
To niby która jak nie ta?
- Plastek
- Kontakt:
Ziomuś "Untouchables" jest bardzo dobre, a "Take a Look in the Mirror" niczym nie ustępuje płytom 1-3.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- harvestman
Untouchables to moim zdaniem papka robiona pod MTV i młodzież zamieszkującą przedmieścia ich pięknego kraju :) "Take a Look in the Mirror" to próba odbicia się po komercyjnej porażce poprzedniczki, też niezbyt udana. Nie wiem czy pamiętasz jak te płyty były wydawane i co Davis gadał w wywiadach. Miał irytującą manierę dyskredytowania poprzedniej przy premierze nowej. Że niby poprzednia to chujnia, kompromisy, naciski wytwórni i tak dalej i teraz to dopiero pokazaliśmy. Wychodziła kolejna i ta sama sytuacja:) Sami nie wierzyli w to co robili i skutki jakie są każdy widzi.
- vicek
mi się nowa płyta podoba tak jak debiut love and death , ale ja lubie pedalski nu metal , zabawne że jak był na topie w 2001 roku to uważałem ten nurt za kompletne gówno , <nie było napierdolu, mało palm mutingu , solówek> a teraz potrafie słuchać nawet lady gagi .
- manieczki
dla [V]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
bo zapamiętałem (mylnie lub nie) że lubisz korn!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
[youtube][/youtube]
- manieczki

Working with Big and Rich on a country music project #Bakersfieldsound
A photo posted by Jonathan Davis Official (@jdevil33)
- manieczki
" onclick="window.open(this.href);return false;