BLOOD INCANTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BLOOD INCANTATION
@ Prosiaczku. Słucham, słucham i napiszę tak: po ochach i achach kolegów spodziewałem się czegoś co rozjebie mnie w gwiezdny pył. Jednakże już dwa wypuszczone single nie wydawały mi się bardzo zajebiste. Po wysłuchaniu całości moje obawy się ziściły. To dobra płyta, taka 4/6, ale nie zachwyciła mnie i wiem, że mnie już nie zachwyci. Na pewno miałem większe oczekiwania. Dla mnie jak dotąd jest to najsłabszy materiał Blood Incantation, choć powtórzę to raz jeszcze - to dobra płyta, poprzednia jednak znacznie lepsza, nie wspominając o EPce.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Dobra. Tylko dobra.
- ozob
- zahartowany metalizator
10/10
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
tradycyjnie płyta do mnie dopiero idzie i mam czas. ale obiecuję sobie bardzo wiele. chuj tam, nie obiecuję, tylko jestem pewien, że rozjebie wszechświat na kawałkiHarlequin pisze:Premiera była. No i jak to Blood Incantation? Dobre? Chujowe? Słabe? Płyta roku? Chamskie podjebki czy nowa jakość? A może po prostu skrojone na miare? A może "tylko" bardzo dobre, ale nic ponad to? Moje myśli jeszcze dojrzewają do tej płyty i do wyrobienia sobie zdania ;)
- ozob
Ja tu jeszcze cos dopowiem. Wyzbylem sie wszelkich wyobrazen na temat tej plyty przed premiera. Nie ukladalem sobie w glowie jaki album od Blood Incantation wpelni mnie zadowli. Nie mialem oczekiwan i nawet ten promijace video do utworu nr 3 potraktowalem po lebkach. Co dostalem w zamian? A no album, ktory robi mi swoim brzmieniem, przestrzenia, dlugoscia, atmosfera, jakoscia kompozycji, umiejetnym laczeniem watkow, a takze zdolnym wykorzytaniem inspiracji. "Hidden..." sprawdza sie wszedzie i w kazdych warunkach. Zawsze jest niesamowita przyjmnosc z odsluchu bez wzgledu na to czy tworzy tlo czy jest przedmiotem glebszej analizy. Takie same odczucia mam przy sluchaniu klasykow i w gruncie rzeczy stawiam nowa plyte BI, najlepsza w ich dorobku, tuz obok nich.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
- maciek z klanu
535 chciał widzieć, foto z discogs 

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Dzięki. Niech ci pan bóg w dzieciach wynagrodzi. Najlepiej takich mądrych jak nasz przyjaciel Bloodcult. To żart taki. Opis wydawał się bardziej zachęcający, a tu jakiś taki zwyczajny niebieski.maciek z klanu pisze:535 chciał widzieć, foto z discogs
- Bloodcult
Słusznie, syn prawak jest pod każdy względem lepszy niż syn lewak.
Syn prawak:
- ma dziewczynę / żonę
- ma masę dzieci
- ma własne pieniądze
- je mięso
- słucha Burzum
Syn lewak:
- ma chłopaka / transrasową lesbijkę
- wykastrował się w imię walki z CO2
- czeka aż Zandberg mu da Bezwarunkowy Dochód Podstawowy
- jest wege
- słucha rege
Syn prawak:
- ma dziewczynę / żonę
- ma masę dzieci
- ma własne pieniądze
- je mięso
- słucha Burzum
Syn lewak:
- jest wege
- słucha rege
- Medard
Nie pasuje do Bosaka, raczej do kibica z żylety.Bloodcult pisze:Słusznie, syn prawak jest pod każdy względem lepszy niż syn lewak.
Syn prawak:
- ma dziewczynę / żonę
- ma masę dzieci
- ma własne pieniądze
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Pasuje do nikogo właściwie.Bloodcult pisze:Słusznie, syn prawak jest pod każdy względem lepszy niż syn lewak.
Syn prawak:
- ma dziewczynę / żonę
- ma masę dzieci
- ma własne pieniądze
- je mięso
- słucha Burzum
Die Welt ist meine Vorstellung.
Świetnie, zmanipulowany kretynie. To teraz z całego mojego złośliwego serca, życzę ci, żebyś miał tego drugiego i aż mi szkoda, że nie mogę się o to pomodlić.Bloodcult pisze:Słusznie, syn prawak jest pod każdy względem lepszy niż syn lewak.
Syn prawak:
- ma dziewczynę / żonę
- ma masę dzieci
- ma własne pieniądze
- je mięso
- słucha Burzum
Syn lewak:
- jest wege
- słucha rege
Ja już wiem, ale wypowiem się , gdy sobie przypierdolę z oryginału.Harlequin pisze:Premiera była. No i jak to Blood Incantation? Dobre? Chujowe? Słabe? Płyta roku? Chamskie podjebki czy nowa jakość? A może po prostu skrojone na miare? A może "tylko" bardzo dobre, ale nic ponad to? Moje myśli jeszcze dojrzewają do tej płyty i do wyrobienia sobie zdania ;)
- nicram
Spokojnie. Jak już każdy wie, kolega Blobcult zamiast mózgu ma kisiel doktora Oetkera i myśli, że myśli, że swoje prawackie wytłoczyny wtłoczy w to biedne dziecko. Jeżeli to dziecko będzie miało jakiś rozum to na pewno dojdzie do jakiegoś dysonansu poznawczego i swego rodzaju buntu. Jeżeli będzie to jednostka silna to kopnie tatusia w dupę i tyle tatuś go zobaczy. Jest jeszcze możliwość, że rozdźwięk między szambem wlewanym przez tatusia a rzeczywistością będzie na tyle duży, że biedne dziecko na przykład targnie się na swoje życie. Zwykle w takich chwilach nadchodzi opamiętanie, niestety często za późno. Jednakże do ludzi z kisielem zamiast mózgu to nie dociera...535 pisze:Świetnie, zmanipulowany kretynie. To teraz z całego mojego złośliwego serca, życzę ci, żebyś miał tego drugiego i aż mi szkoda, że nie mogę się o to pomodlić.Bloodcult pisze:Słusznie, syn prawak jest pod każdy względem lepszy niż syn lewak.
Syn prawak:
- ma dziewczynę / żonę
- ma masę dzieci
- ma własne pieniądze
- je mięso
- słucha Burzum
Syn lewak:
- jest wege
- słucha rege
all the monsters will break your heart
- SATYROS
- w mackach Zła
Mam takie pytanie....nicram pisze:Spokojnie. Jak już każdy wie, kolega Blobcult zamiast mózgu ma kisiel doktora Oetkera i myśli, że myśli, że swoje prawackie wytłoczyny wtłoczy w to biedne dziecko. Jeżeli to dziecko będzie miało jakiś rozum to na pewno dojdzie do jakiegoś dysonansu poznawczego i swego rodzaju buntu. Jeżeli będzie to jednostka silna to kopnie tatusia w dupę i tyle tatuś go zobaczy. Jest jeszcze możliwość, że rozdźwięk między szambem wlewanym przez tatusia a rzeczywistością będzie na tyle duży, że biedne dziecko na przykład targnie się na swoje życie. Zwykle w takich chwilach nadchodzi opamiętanie, niestety często za późno. Jednakże do ludzi z kisielem zamiast mózgu to nie dociera...535 pisze:Świetnie, zmanipulowany kretynie. To teraz z całego mojego złośliwego serca, życzę ci, żebyś miał tego drugiego i aż mi szkoda, że nie mogę się o to pomodlić.Bloodcult pisze:Słusznie, syn prawak jest pod każdy względem lepszy niż syn lewak.
Syn prawak:
- ma dziewczynę / żonę
- ma masę dzieci
- ma własne pieniądze
- je mięso
- słucha Burzum
Syn lewak:
- jest wege
- słucha rege
Czy można mieć dzieci z ruchania się w dupę?????
Z tego co wiem to raczej nie, więc Bloodcult pewnikiem będzie bezdzietny :DDD
- maciek z klanu
Nie znasz woli Boga :))
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- sveneld
- zaczyna szaleć
Płytka dotarła, a sprzęt grający rozłączony i spakowany z powodu remontu w domu. Nie będę słuchał na słuchawkach z laptopa. Kurwa, kurwa, kurwa! A mówiłem żonie,żeby poczekać z malowaniem do wiosny.
Only dead fish flows with the stream...
I tu dochodzimy do sedna. Ten biedny chłopiec wierzy w moc i wolę rzekomego stwórcy, a jednocześnie jest przekonany o tym, że akurat jego osobiście psikus wychowywania pedzia, czy lesbijki nie spotka. I teraz nie wiadomo, czy tylko śmiać się, czy jeszcze bardziej szydzić?maciek z klanu pisze:Nie znasz woli Boga :))
- Bloodcult
@Medard
Bosak to lewak
@535, nicram, SATYROS
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535, nicrama i SATYTOSA.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
Bosak to lewak
@535, nicram, SATYROS
Święta Dymfno, która czynisz cuda w każdym ucisku ciała i umysłu, pokornie błagam o twoje potężne wstawiennictwo u Jezusa przez Maryję, o uzdrowienie z choroby 535, nicrama i SATYTOSA.
Święta Dymfno, męczenniczko czystości, patronko tych, którzy cierpią z powodu nerwowych i psychicznych dolegliwości, ukochane dziecka Jezusa i Maryi, przyczyniaj się za nimi u Boga.
- Nerwowy
To akurat oczywiste :)Bloodcult pisze:@Medard
Bosak to lewak
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.