MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MGŁA
Chujowe są. Takie jakies mgliste, nieczytelne i pedalskie.... Demysterisdomsatanas to to nie jest. No nie słyszysz tego??
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Nic, są zajebiste.
Polski akcent, no coś nieprawdopodobnego. Jaki powinny mieć? Brytyjski? Australijski? Teksański?
Polski akcent, no coś nieprawdopodobnego. Jaki powinny mieć? Brytyjski? Australijski? Teksański?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- weteran forumowych bitew
Wokale się nie podobają, więc muszą być słabe. Gdyby były dobre to by się podobały, przecież to oczywiste.
Jeżeli ktoś twierdzi, że mu się podobają, to zaklina rzeczywistość, bo one są słabe, więc nie mają prawa się podobać.
Akcentu w ogóle nie powinno być, tylko pedały mówią z akcentem. Prawdziwi mężczyźni śpiewają po angielsku bez akcentu, nawet angielskiego.
Jeżeli ktoś twierdzi, że mu się podobają, to zaklina rzeczywistość, bo one są słabe, więc nie mają prawa się podobać.
Akcentu w ogóle nie powinno być, tylko pedały mówią z akcentem. Prawdziwi mężczyźni śpiewają po angielsku bez akcentu, nawet angielskiego.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Riven
- Kontakt:
Się znaleźli eksperci od akcentu, już słyszę ich received pronunciation ;ddWaszJudasz pisze:Nic, są zajebiste.
Akcent był fatalny na asod ale tutaj jest zupełnie ok
this is a land of wolves now
- trup
Ten argument jest nawet śmieszny. Ale inne to jakiś mglisty bełkot.535 pisze:Tak się kończy śpiewanie we worku na głowie.trup pisze:Chujowe są. Takie jakies mgliste, nieczytelne...
-
ponglishe słychać, to fakt, też zwróciłem na to uwagę, ale nie są jakieś wybitnie rażące żeby psuły odbiór
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- trup
No kurwa mac. Jak się nie można przyjebać do jakości muzyki, aranżacji, tekstów, poziomu technicznego muzykanów to chociaż do czegoś trzeba. Co by tu... aaa.. CHUJOWY AKCENT! Od razu słychać ze polaczki! Idiota udawany czy prawdziwy?Bień pisze:Na chuj takie pierdolenie?Nie musze byc angolem by stwierdzic ze na tej plycie bardziej slysze roznice w wokalu(na - ) porownujac ja do starszych plyt...i ciezko mi uwierzyc ze inni tego nie slysza
- Lucek
i czym sie tak podniecasz ? masz problemy nie tylko ze słuchem ale i z czytaniem widze, podałem kilka argumentów odnośnietrup pisze:No kurwa mac. Jak się nie można przyjebać do jakości muzyki, aranżacji, tekstów, poziomu technicznego muzykanów to chociaż do czegoś trzeba. Co by tu... aaa.. CHUJOWY AKCENT! Od razu słychać ze polaczki! Idiota udawany czy prawdziwy?
wokali a Ty uczepiłeś sie jednego tylko i prubujesz obalać na zasadzie nie bo nie :D posiłkując sie mitami o polaczkach,
japierdole nawet tych kilka postów nie mogłeś zinterpretować zgodnie z rzeczywistoscia tylko prubujesz je zaklinać na swoją modłe :)
Nie wiedziałem, ze takie stare chłopy wciąż tak potrafią przeżywać wpisy nieznanych osób na forum. Życie jest jednak cudem.trup pisze: No kurwa mac. Jak się nie można przyjebać do jakości muzyki, aranżacji, tekstów, poziomu technicznego muzykanów to chociaż do czegoś trzeba. Co by tu... aaa.. CHUJOWY AKCENT! Od razu słychać ze polaczki! Idiota udawany czy prawdziwy?
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Exercises in Futility słucham z przyspieszonym pulsem nawet w pozycji horyzontalnej, a kolejnego odsłuchu nie mogę się doczekać i to się dla mnie liczy na ten moment najbardziej. Wasze rozkminy zostawiam na wąskim marginesie i czuję się black metal, o!
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
dokładnie, gdyby to była forma papierowa to z chęcią przeczytałbym to wszystko na kiblu :)Karkasonne pisze:Nie wiedziałem, ze takie stare chłopy wciąż tak potrafią przeżywać wpisy nieznanych osób na forum. Życie jest jednak cudem.trup pisze: No kurwa mac. Jak się nie można przyjebać do jakości muzyki, aranżacji, tekstów, poziomu technicznego muzykanów to chociaż do czegoś trzeba. Co by tu... aaa.. CHUJOWY AKCENT! Od razu słychać ze polaczki! Idiota udawany czy prawdziwy?
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Bień
- postuje jak opętany!
Ale co ty kolego z forumka pierdolisz? Nie mogę napisać własnego zdania że mi wokale nie pasują? Po kiego chuja się unosisz? Jak tobie pasują to się cieszę.. Naprawdę!trup pisze:No kurwa mac. Jak się nie można przyjebać do jakości muzyki, aranżacji, tekstów, poziomu technicznego muzykanów to chociaż do czegoś trzeba. Co by tu... aaa.. CHUJOWY AKCENT! Od razu słychać ze polaczki! Idiota udawany czy prawdziwy?Bień pisze:Na chuj takie pierdolenie?Nie musze byc angolem by stwierdzic ze na tej plycie bardziej slysze roznice w wokalu(na - ) porownujac ja do starszych plyt...i ciezko mi uwierzyc ze inni tego nie slysza
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
trup pisze:Chujowe są. Takie jakies mgliste, nieczytelne i pedalskie.... Demysterisdomsatanas to to nie jest. No nie słyszysz tego??
a jakie kurwa mają być ?!?!? przeczytaj nazwę zespołu to będziesz miał odpowiedź jakie to wokale :):):):):):):):):):):)
- trup
Noboooo jak ktoś tak pierdoli nad klawiaturą, to.... co zrobie.... Już taki jestem... Romantyczny, czasem trochę szalony...Karkasonne pisze:Nie wiedziałem, ze takie stare chłopy wciąż tak potrafią przeżywać wpisy nieznanych osób na forum. Życie jest jednak cudem.trup pisze: No kurwa mac. Jak się nie można przyjebać do jakości muzyki, aranżacji, tekstów, poziomu technicznego muzykanów to chociaż do czegoś trzeba. Co by tu... aaa.. CHUJOWY AKCENT! Od razu słychać ze polaczki! Idiota udawany czy prawdziwy?