pieprzysz jak Kraft tyle że na odwrót :PRiven pisze:No, są same chujowe ;d[V] pisze:na Black Album nie ma z kolei ani jednego słabego utworu;)
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: METALLICA
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
uwaga, obwieszczam, dobre utwory z czarnego albumu to:
Wherever I May Roam 6:44
Don't Tread on Me 4:00
Of Wolf and Man 4:16
The God That Failed 5:08
tak więc sami panowie widzicie że czarna epka by z tego była a nie czarny album :)
(wahałem się czy "Sad but True" się nie łapie, ale nie, nie łapie się)
Wherever I May Roam 6:44
Don't Tread on Me 4:00
Of Wolf and Man 4:16
The God That Failed 5:08
tak więc sami panowie widzicie że czarna epka by z tego była a nie czarny album :)
(wahałem się czy "Sad but True" się nie łapie, ale nie, nie łapie się)
- Żułek
Don't Tread on Me jest najgorszy na płycie akurat ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Bloodcult
Holier Than Thou jest zdecydowanie najgorszy, to najgorszy kawałek Mety z tamtego okresu.
- Żułek
ja tam go lubie ;) taki brzydszy bliżniak Through The Never ;)Bloodcult pisze:Holier Than Thou jest zdecydowanie najgorszy, to najgorszy kawałek Mety z tamtego okresu.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
He, he, w kategorii najgorsza piosenka Metalliki z tamtego okresu wybór może być tylko jeden, Nothing Else Matters :)Bloodcult pisze:Holier Than Thou jest zdecydowanie najgorszy, to najgorszy kawałek Mety z tamtego okresu.
Never cared for what they do
Never cared for what they know
But I know
dramat
- moonfire
- zahartowany metalizator
S/t to najlepsza Metallica IMO, oczywiście subiektywnie. Ich thrash metal od dawna mnie nie przekonuje. Stokroć wolę Slayera, a z wersji technicznej ciekawszych kapel jest jeszcze więcej. Forbidden, Voivod, Coroner, Mekong Delta. Najbardziej przekonuje mnie więc rockowa wersja Metalliki.
- manieczki
rockallica metallicka
popollica
=
GÓWNO
popollica
=
GÓWNO
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kraft
W 2004 na Donington, jak Meta wzięła Lombardo na zastępstwo to Het wyczaił okazję do skowerowania Raining Blood, bo fani ich o to molestowali od dawna. No i se tak ćwiczą w tjuning rumie i nagle Lombardo krzyczy STOP! i gada Jamesowi że gra ze dwa razy szybciej niż oni na płycie, w dodatku wszystko na downpicku. James gada no to zajebiście, a Lombardo że nie bardzo, bo raz że zrobią siarę Kingowi, a dwa że Mecie dobierze się do dupy FTC. Jakie kurwa FTC pyta Het? I Lombardo zaczął mu tłumaczyć, że tak odegrany cover skończy Slayera i że Komisja podzieli Metę na pół, bo będzie mieć monopol na zajebisty thrash. James chwilę pomyślał i gada że ma w dupie to FTC, ale Kinga mu żal, bo szczali za młodu po tych samych spelunach i obaj przeżyli traumę współpracy z Mustainem. No i w końcu odpuścili... Tyle w temacie Slayera i technikaliów.moonfire pisze:Stokroć wolę Slayera, a z wersji technicznej ciekawszych kapel jest jeszcze więcej
true story bro
- Riven
- Kontakt:
Zabawne, bo jak widziałem "cover" raining blood w wykonaniu mety, to nie tylko perkusja nie dawała rady, ale jeszcze gitary rozjechaly się po paru chwilach... A raining blood nie jest jakimś szczególnie wymagającym technicznie utworem. Natomiast fakt, że James to świetny gitarzysta rytmiczny to oczywizm dla każdego kto interesuje się gitarą. Ogólnie jest on naprawdę znakomitym, precyzyjnym gitarzystą
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
this is a land of wolves now
eee z pewnością zjebali go specjalnie, by nie robić przykrości panu KingowiRiven pisze:Zabawne, bo jak widziałem "cover" raining blood w wykonaniu mety, to nie tylko perkusja nie dawała rady, ale jeszcze gitary rozjechaly się po paru chwilach... A raining blood nie jest jakimś szczególnie wymagającym technicznie utworem.
-
http://www.blabbermouth.net/news/metall ... g-cocaine/" onclick="window.open(this.href);return false;
he,he,he..
he,he,he..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Harlequin

Czytając Wasze wypociny na temat zespołu, do którego coraz mniej osób chce wracać...
- moonfire
- zahartowany metalizator
Ot, drobna różnica między twórcą a odtwórcą. Niech James napisze coś porządnego, to porozmawiamy.Kraft pisze: W 2004 na Donington, jak Meta wzięła Lombardo na zastępstwo to Het wyczaił okazję do skowerowania Raining Blood, bo fani ich o to molestowali od dawna. No i se tak ćwiczą w tjuning rumie i nagle Lombardo krzyczy STOP! i gada Jamesowi że gra ze dwa razy szybciej niż oni na płycie, w dodatku wszystko na downpicku. James gada no to zajebiście, a Lombardo że nie bardzo, bo raz że zrobią siarę Kingowi, a dwa że Mecie dobierze się do dupy FTC. Jakie kurwa FTC pyta Het? I Lombardo zaczął mu tłumaczyć, że tak odegrany cover skończy Slayera i że Komisja podzieli Metę na pół, bo będzie mieć monopol na zajebisty thrash. James chwilę pomyślał i gada że ma w dupie to FTC, ale Kinga mu żal, bo szczali za młodu po tych samych spelunach i obaj przeżyli traumę współpracy z Mustainem. No i w końcu odpuścili... Tyle w temacie Slayera i technikaliów.
true story bro
- Kraft
King przy Hecie to zwykły wyrobnik. Co do twórców i odtwórców, to on tam był:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kwWA#t=202
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kwWA#t=202
- Riven
- Kontakt:
Hanneman był mozgiem tego zespołu, nie ma co do tego wątpliwości. Natomiast jeśli podsumowac dorobek kompozycjny Kinga i heta przez ostatnie 10 lat, to ten pierwszy ma na koncie znacznie więcej świetnych riffow.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
this is a land of wolves now
Wyścig tych dwóch miłych panów, jest jak pojedynek jednonogiego z kulawym, przy dowolnie wybranym, brzdęknięciu ŚWINKI.Kraft pisze:King przy Hecie to zwykły wyrobnik.
- harvestman
[youtube][/youtube]
Nasz bohater wrócił w takim stanie z przerwy jaką miał podczas solówki Jasona i Kirka. Podobna akcja miała miejsce kilka dni wcześniej w Warszawie i pewnie na kilku innych koncertach.
tu widac lepiej
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 23-07-2014, 11:23 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
zadrość? Gwiazdy rocka wciągają koke z pośladków modelek a Kerry King....pije po koncercie monster'a z puszki którego kupił w pound szopie :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- harvestman
Żadna zazdrość, tak mi się przypomniało. Sytuacja zabawna w jeżeli wezmiemy pod uwagę to co gadali na temat narkotyków w latach 90-tych.[V] pisze:zadrość? Gwiazdy rocka wciągają koke z pośladków modelek a Kerry King....pije po koncercie monster'a z puszki którego kupił w pound szopie :D