VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Re: VADER
Jak wszyscy to ja też:
1.De Profundis
2.Litany
3.Back to The Blind
4.The Ultimate Incantation
5.Revelations
1.De Profundis
2.Litany
3.Back to The Blind
4.The Ultimate Incantation
5.Revelations
- jesper
- starszy świeżak

Zapowiedź wydawnicza prosto z Witching Hour Productions już niedługo pojawi się w sprzedaży ostatnia broń VADER w sprzedaży oczywiście nakładem Witching Hour Productions na LP, CD, MC...... ..DARK AGE a oto oficjalny flayer
żródło: VADER legions
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kasetke trzeba będzie kupić ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Pestilential Mists
- rozkręca się
Na koncertach były digipacki (550 sztuk + naklejki dla pierwszych kilkudziesięciu sztuk) tutaj będzie pudełko.ultravox pisze:A to czasem nie miało być sprzedawane "tylko na koncertach"? :D
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Wiedziałem, że jakiś tam James Stewart bębni w Vaderze ale nie chciało mi się drążyć kto, gdzie i dlaczego. Wczoraj z głupia mi JewTube zasugerowało filmik, na którym ten pan nagrywa nową wersję utworu "Chaos" i zostałem zwalcowany.
Kerosene keeps me warm.
Mój Boże, byłem pewien, ze umarł 20 lat temu. Był świetny w ,,Its a wonderful life”!83koper83 pisze:Wiedziałem, że jakiś tam James Stewart bębni w Vaderze ale nie chciało mi się drążyć kto, gdzie i dlaczego. Wczoraj z głupia mi JewTube zasugerowało filmik, na którym ten pan nagrywa nową wersję utworu "Chaos" i zostałem zwalcowany.
- ultravox
- zahartowany metalizator
No tak, oczywiście źle zrozumiałem. Uczciwy marketing :)Pestilential Mists pisze:Na koncertach były digipacki (550 sztuk + naklejki dla pierwszych kilkudziesięciu sztuk) tutaj będzie pudełko.ultravox pisze:A to czasem nie miało być sprzedawane "tylko na koncertach"? :D
- FrycekPicek
- starszy świeżak
Orginalna nuta Dark Age ma lepszy wokalBeliever pisze: mozna posluchac
I wanna die at 69...