Właśnie Maniek. Całość jest bardzo średnia i niewarta większej uwagi, ale ten numer jest naprawdę mocny (tekstowo również). Dodatkowo Killjoy jako gość: http://www.youtube.com/watch?v=SNqvaeqU_CsRiven pisze:mogles chociaz Masters of Death posluchac :<
ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: ASPHYX - Holenderskie duszenie z Bagchusem i Danielsem
PENIS METAL
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
yup, Masters of Death i When in Sodom !
przy czym WiS moze sie Mankowi mniej spodobac, ale dla mnie numer rownie dobry jesli nie lepszy. Jak to sie pusci z winyla na uczciwym sprzecie to nie ma co zbierac.
przy czym WiS moze sie Mankowi mniej spodobac, ale dla mnie numer rownie dobry jesli nie lepszy. Jak to sie pusci z winyla na uczciwym sprzecie to nie ma co zbierac.
this is a land of wolves now
When i Sodom to najlepszy kawałek na tej płycie - gdyby cała była na takim poziomie to rzeczywiście mogłaby konkurować z ostatnim Asphyx. Chociaż...
...i When In Sodom nie istnieje! Wokalnie miazga! Motoryka tego utworu, miażdżące riffy i taka zuchwałość i bezwzględność sprawiają, że Entombed na swojej ostatniej płycie może oglądać tylko plecy Asphyx.
...i When In Sodom nie istnieje! Wokalnie miazga! Motoryka tego utworu, miażdżące riffy i taka zuchwałość i bezwzględność sprawiają, że Entombed na swojej ostatniej płycie może oglądać tylko plecy Asphyx.
-
- rasowy masterfulowicz
Zaraz znowu sie zleca zacietrzewieni fanboye Entombed i beda sie nawzajem dopingowac ;) Chyba juz pora odpuscic ten temat, kto mial wygrac ten wygral ;) SCORBUTICS!!!!!!!!!!
I AM MORBID
- Rattlehead
Nie wiem Maryś co się dzieje, ale już drugi raz dzisiejszego dnia się z Tobą zgadzam ;)
support music, not rumors
To znaczy, że stajesz się mężczyzną. Zgadzać się ze mną jest domeną inteligentnych, błyskotliwych i znających się na metalu, poważnych osób. Albo kumasz metal, zjadłeś na nim zęby i masz o tej muzyce coś sensownego do powiedzenia, albo masz 13 lat, pryszcze na czole, nigdy nie ruchałeś i powtarzasz to co pisze Trotzky, bo wydaje Ci się, że skoro udziela się dużo w internecie to musi być ekspertem od wszystkich gatunków muzycznych :))) Krótko mówiąc, albo jesteś zajebisty, albo jesteś ciotą :)))) *
* Jak ja się stęskniłem za postami w takim tonie. Wybaczcie, że przed świętami udzielę sobie małej dyspensy :)
* Jak ja się stęskniłem za postami w takim tonie. Wybaczcie, że przed świętami udzielę sobie małej dyspensy :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ale po co ktos ma wygrywac? Scorbutics to miazdzcacy numer (ale na pewno nie najlepszy na plycie - palme pierwszenstwa ma CELTIC FROST w Eisenbahnmorser) - ale jednak kompletnie inny niz When in Sodom. po chuj te plebiscyty?? :D
this is a land of wolves now
bo rok się kończy i czasami jest nudno w robocie :)Riven pisze:po chuj te plebiscyty?? :D
Zapomniałeś dodać: "a piwo widziałeś tylko w reklamie telewizyjnej, choć pewnie i tam nie, bo Mama nie pozwala Ci oglądać po dwudziestej".Maria Konopnicka pisze:To znaczy, że stajesz się mężczyzną. Zgadzać się ze mną jest domeną inteligentnych, błyskotliwych i znających się na metalu, poważnych osób. Albo kumasz metal, zjadłeś na nim zęby i masz o tej muzyce coś sensownego do powiedzenia, albo masz 13 lat, pryszcze na czole, nigdy nie ruchałeś i powtarzasz to co pisze Trotzky, bo wydaje Ci się, że skoro udziela się dużo w internecie to musi być ekspertem od wszystkich gatunków muzycznych :))) Krótko mówiąc, albo jesteś zajebisty, albo jesteś ciotą :)))) *
- Góral
- w mackach Zła
Nie ma takiej opcji.Maria Konopnicka pisze:Bez IMMOLATION powiedzmy, że jeszcze da się żyć
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Havoc
- zaczyna szaleć
Ja pierdole, tak to moze tylko Asphyx! Dokładnie po 4 sekundach utworu miałem wzwód. Piekny rozpierdol.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
hail van drunen !!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Gore_Obsessed
Napiszę dyplomatycznie:
1. IMMOLATION bardzo szanuję. :)
2. Dostrzegam jak wybitnym wokalistą jest L-G.
3. Podoba mi się tekst do "Masters of Death".
4. Podoba mi się oprawa graficzna wydawnictw Szwedów.
5. Bardzo podoba mi się "When in Sodom" w wersji z minialbumu.
6. Podobają mi się tytułowy i otwieracz z "Same difference" i jeszcze kilka utworów (słyszałem mniej więcej połowę dorobku).
7. Plusa mają za to: , choć mogli się bardziej przyłożyć.
8. Akcje Morbidów niestety spadają u mnie sukcesywnie od końca lat 90.
1. IMMOLATION bardzo szanuję. :)
2. Dostrzegam jak wybitnym wokalistą jest L-G.
3. Podoba mi się tekst do "Masters of Death".
4. Podoba mi się oprawa graficzna wydawnictw Szwedów.
5. Bardzo podoba mi się "When in Sodom" w wersji z minialbumu.
6. Podobają mi się tytułowy i otwieracz z "Same difference" i jeszcze kilka utworów (słyszałem mniej więcej połowę dorobku).
7. Plusa mają za to: , choć mogli się bardziej przyłożyć.
8. Akcje Morbidów niestety spadają u mnie sukcesywnie od końca lat 90.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
Obecny. ;)Mort pisze:Zaraz znowu sie zleca zacietrzewieni fanboye Entombed i beda sie nawzajem dopingowac ;) Chyba juz pora odpuscic ten temat, kto mial wygrac ten wygral ;) SCORBUTICS!!!!!!!!!!
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Chyba Cię w nocy straszy.Maria Konopnicka pisze:Bez IMMOLATION powiedzmy, że jeszcze da się żyć
I will burn alright
-
- weteran forumowych bitew
jakby kogoś interesowało, logo nowej kapeli Erica Danielsa

nagrania materiału na finiszu jak się orientuje

nagrania materiału na finiszu jak się orientuje
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Maleficio
- Kontakt:
jeszcze pewnie przez chwilę będą dostępne ostatnie kopie nowej Ep-ki więc radze się spieszyć. udało mi się załapać na różne kolorki
http://www.cmdistro.de/Search?q=reign+o ... tistid=170
http://www.cmdistro.de/Search?q=reign+o ... tistid=170
- Pestilential Mists
- rozkręca się
@Maleficio dzięki za podanie liny. Der Landser tu w wersji "po niemiecku" świetnym kawałkiem jest czym narobili mi smaka :) Czekam na ten album z niecierpliwością.
-
- rasowy masterfulowicz
Van Drunen mowi o Deathhammer:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=168702
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=168702
I AM MORBID
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze tylko niewiele ponad miesiąc, do premiery... aż się doczekać nie mogę :D
edyta: Dopiero teraz zerknąłem, że tego samego dnia premierę ma mieć też nowe Napalm Death, a tydzień wcześniej składanka Autopsy. Zajebisty luty się szykuje, nie ma co.
edyta: Dopiero teraz zerknąłem, że tego samego dnia premierę ma mieć też nowe Napalm Death, a tydzień wcześniej składanka Autopsy. Zajebisty luty się szykuje, nie ma co.
The madness and the damage done.