MORBID ANGEL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Mort
rasowy masterfulowicz

Re: MORBID ANGEL

16-09-2010, 11:52

Castor pisze:NILE nagrali co najmniej 2 albumy (Black Seeds of Vengeance, In Their Darkened Shrines), które totalnie mnie rozjebały, albumy które cenie wyżej niż płyty MA. Sorry ale takie mam zdanie na ten temat
Nile to świetny zespół i rozumiem Twoje zdanie, ale go nie szanuje :+)

i tak każdy lubi to, co mu sie podoba i tyle, na tym forum jest tak, że większość lubi Morbid Angel bardziej niż Nile
Ostatnio zmieniony 16-09-2010, 12:07 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 12:02

Castor pisze:NILE nagrali co najmniej 2 albumy (Black Seeds of Vengeance, In Their Darkened Shrines), które totalnie mnie rozjebały, albumy które cenie wyżej niż płyty MA. Sorry ale takie mam zdanie na ten temat. Szanuje Morbid Angel jest to niezwykle ważny zespół w Death Metalu, można powiedzieć, że byli jednym z tych którzy utworzyli fundamenty tego gatunku, ale Nile bardziej mi się podoba, wnieśli nową jakoś do Death Metalu. Za to ich cenie :!:
:lol: od czasów dyskusji nad wkładem Gorbaczowa w rozwój black metalu nie czytałem tutaj aż takich bzdur :lol:
ps. Nile bardzo lubię, a płyty 1 i 3 to nawet bardzo bardzo
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

16-09-2010, 12:15

Analripper pisze:tak sie zastanawiam, czy nie dodac wszystkich tych znakow rownosci i nierownosci do wpisow zabronionych na forum.. moze wreszcie trochę ładu by sie pojawilo w tych waszych wypowiedziach.
przecież wiesz, że bez tego obojętnie jaki topic byłby taki ... niepełny/niekomplety :wink: to nieodzowny punkt "programu" :lol:
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
est
mistrz forumowej ceremonii

16-09-2010, 12:37

Let's see!

Mamy rok 1998 i wychodzi Formulas Fatal To The Flesh. W przeciwległym narożniku zasiada Amongst The Catacombs of Nephren -Ka. W pierwszych paru minutach wydawać się może, że Nile zyskuje przewagę. Jednak po pełnych dwunastu rundach już wiadomo, że mistrzowski pas zostaje u Morbidów.

"Egiptofile" ciężko pracują by jak najlepiej przygotować się do rewanżu. Tym razem wystawiają muskularną Black Seeds of Vengeance przeciwko tajemniczemu Gateways To Annihilation. Walka odbywa się w roku 2000. Do dzisiaj trwają spory sędziów co do ostatecznego werdyktu. Jedni zachwycają się dopracowaną formą BSOV, drudzy zimną i skuteczną pustką wiejącą od GTA. Część, nie akceptująca ostatecznej decyzji pozostawienia pasa w obozie Morbid Angel, odchodzi przekwalifikowując się na sędziów szachowych.

Do kolejnego pojedynku nie dochodzi z racji tego, że MA nie wystawia na czas kolejnego zawodnika (chodzą słuchy, że nie wychodzi mu chwyt zwany "dramczek'). Złośliwi twierdzą, że mistrzostwo oddano walkowerem. Jedno jest pewne - Morbidzi robią sobie dłuższe wakacje, a Nile obija się po lidze nie sięgając po żadne trofea.

Na końcu należy dodać, że przed pojawieniem się Nile w tej dyscyplinie Morbid Angel triumfował parokrotnie, zdobywając tytuł mistrzowski.
:wink:
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 12:49

Ihasan pisze:
Analripper pisze:tak sie zastanawiam, czy nie dodac wszystkich tych znakow rownosci i nierownosci do wpisow zabronionych na forum.. moze wreszcie trochę ładu by sie pojawilo w tych waszych wypowiedziach.
przecież wiesz, że bez tego obojętnie jaki topic byłby taki ... niepełny/niekomplety :wink: to nieodzowny punkt "programu" :lol:
szalenie ważny punk programu że tak powiem :D
Awatar użytkownika
lucass
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 12:54

A ja tylko dorzuce, ze jak wroce z pracy to zmasakruje sie Formulasem zaraz potem dobije Covenentem. Jak ja te płyty uwielbiam. KOSMOS, szczególnie mam na mysli tutaj Formulas Fatal to the Flesh. Kosmos bezkresny z tej płyty bije.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

16-09-2010, 12:55

ok, w wolnej chwili dodaję znaki < > = + do wykropkowanych na forum.
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 13:22

Drone pisze:
pogodancer pisze: :lol: od czasów dyskusji nad wkładem Gorbaczowa w rozwój black metalu nie czytałem tutaj aż takich bzdur :lol:
Ten przytyk do mnie to pierwszy z twoich 1800 postów, który może jakoś zapamiętam :lol:
więc jest remis 1:1
Awatar użytkownika
Bonny
rasowy masterfulowicz

16-09-2010, 13:27

Drone pisze:
Analripper pisze:ok, w wolnej chwili dodaję znaki < > = + do wykropkowanych na forum.
A po co? Jak to mówią, czasami jeden znak jest wart więcej niż tysiąc słów. Inna sprawa, że matematyka trudna nauka ;)
Właśnie, po co?! Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu to i referatu mało - jak powiedział Sofronow.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

16-09-2010, 13:38

2 słowa >>>>>>>>>>>> 1000 słów >>>>>>>>>>>> referat >>>>>>>>>>>>1 znak >>>>>>>>>>>> równania na forum
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2010, 13:40

Analripper pisze:2 słowa >>>>>>>>>>>> 1000 słów >>>>>>>>>>>> referat >>>>>>>>>>>>1 znak >>>>>>>>>>>> równania na forum
i teraz sam po sobie już wiesz, jak wielka jest pokusa wstawiania znaków nierówności :lol: :lol: :lol:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 14:24

zuo pisze:stawiać delikatny powiew świeżości i egipskie fujarki nad fundament sceny i inspirację tryliarda zespołów? nieeeee...
Nie uważam by był to jedynie delikatny powiew świeżości, to po pierwsze.

Na pewno nie myślałem tu wspomnianych przez Ciebie egipskich fujarka, ani też egipskich bębnach i wszystkim tym co tworzy ten klimat na płytach Nile. Ja myślę o Death Metalu, takim jak w tym np. kawałku:
Muzyka Nile to istne tornado, prawdziwy żywioł :twisted: To właśnie w ich twórczości tak bardzo mi się podoba. Zajebista muzyka na największych obrotach :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

16-09-2010, 14:30

Castor pisze: Nie uważam by był to jedynie delikatny powiew świeżości, to po pierwsze.
Co takie zajebistego wnieśli oprócz tych egipskich fujarek?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

16-09-2010, 14:32

Castor>Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek nile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

16-09-2010, 14:34

Riven pisze:Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.
No Riven, ale prośba D>C kknp? ;)
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

16-09-2010, 14:37

Poza 3 kawałkami to D jest daleko za C. Alfabetu Cię w szkole nie uczyli? Wygląda tak: ABCFDGH;)
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

16-09-2010, 14:39

No właśnie jest dokładnie odwrotnie, bo poza 2 kawałkami C jest daleko za D ;))
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

16-09-2010, 14:43

Riven pisze:Pierdolisz. Blasphemy of the holy ghost gwałci cokolwiek mildnile tam wrzuciłeś. Rada: posiedz trochę przy trzech pierwszych MA i skończ pitolić.
Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniem :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Mort
rasowy masterfulowicz

16-09-2010, 14:45

Drone pisze:
Analripper pisze:ok, w wolnej chwili dodaję znaki < > = + do wykropkowanych na forum.
A po co? Jak to mówią, czasami jeden znak jest wart więcej niż tysiąc słów. Inna sprawa, że matematyka trudna nauka ;)
Ty już dałeś znakomity przykład nieznajomości tej dziedziny przy okazji wypisywania bzdur o liczbie pi :+)
I AM MORBID
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

16-09-2010, 14:57

Castor pisze: Sam pierdolisz. Idę o zakład że z Nile to u Ciebie podobna sytuacja (albo jeszcze gorsza) jak z Mardukiem, którego znałeś, ale jedynie pobieżnie. Też dam Ci radę: posłuchaj sobie pierwszych 3 płyt Nile, a może tak jak to było z Mardukiem, Nile stanie się Twoim nowym objawieniem :lol:
Ale mistrzu, nawet jeśli taka sytuacja miała miejsce to siedzenie nad Nile tygodniami nic nie zmieni. To tak jakbyś w miejsca MA i Nile wstawił sobie Darkthrone i Taake. Oczywiście, Taake się fajnie słucha i w ogóle, ale choćbyś nad tym kminił przez 2 tygodnie, przesłuchał wszystkie płyty setki razy i powiesił zdjęcie Hoesta z gołym ptakiem nad łóżkiem, a potem wydał osąd na zasadzie Taake>>>>>>wczesny Darkthrone to i tak będzie to idiotyczne twierdzenie.
ODPOWIEDZ