WITCHMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: WITCHMASTER
liga to moze nie,ale tez wyzej stawiam witchmaster. o animie tak mnie sie dzis przypomnialo sie...
niech to miejsce niebawem zniknie
- beastov23
- weteran forumowych bitew
W sumie ostatnio tak mnie naszło, że Anima Damnata przepadła, bo odbiorcy zbyt byli zajęci wywiadami, a muzyki jak zwykle nikt nie słuchał. Już nie mówię o dyrdymałach, że muzycznie to wyłącznie B+B+S :D
maximum walrus yields maximum walrus
:3
-
odbiorcy generalnie rzadko są zainteresowani muzyką. lepiej ploteczek posłuchać, koszulkę ponosić
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23
Ale NCM nie składa broni, to się tylko liczy ;).
- pr0metheus
muzycznie to agonizing dalej mnie kopie jak za pierwszym razem,nic sie nie zestarzal ten material,drugi pelnograj tylko potwierdzil klase...nie offtopujac nic nie zrobisz...trzeba czekac
niech to miejsce niebawem zniknie
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobry żart tynfa wart! :-)Morph pisze:Oświadczam, że ten kraj nie znał i nie pozna lepszej kapeli metalowej niż Witchmaster.
all the monsters will break your heart
- ultravox
- ultravox
Easy...beastov23 pisze:Bądźmy poważni. Proszę podać przykłady mocniejszych dyskografii od Bitchmaster.
Alfabetycznie: Armagedon, Azarath, Behemoth, Betrayer, Christ Agony, Damnation, Hell-Born, Imperator, Infernal War, Kat, Vader, Violent Dirge... i pewnie jeszcze kilka innych by sie znalazło.
Co oczywiście nie zmienia faktu, że Witchmaster to bardzo dobry zespół.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- ultravox
- Block69
Debiut czy dwójka WICHAJSTERA to je absolutny top (3 i 4 to taka mocna druga liga), ale generalnie masz racje. Mamy równie mocne (jak Infernale Ware) i mocniejsze (KAT by daleko nie szukać) załogi, które już na demówkach rozdają karty (Morbid Reich by zaś daleko nie szukać). Może nie do końca wszystko to co wyżej, ale jest tego sporo jak sie solidnie przekopie przez polskie podziemie.ultravox pisze:Easy...beastov23 pisze:Bądźmy poważni. Proszę podać przykłady mocniejszych dyskografii od Bitchmaster.
Alfabetycznie: Armagedon, Azarath, Behemoth, Betrayer, Christ Agony, Damnation, Hell-Born, Imperator, Infernal War, Kat, Vader, Violent Dirge... i pewnie jeszcze kilka innych by sie znalazło.
PENIS METAL
- dr Kill
- postuje jak opętany!
- Block69
Lubie i nic więcej. Jak dla mnie nie nagrali nic tak porywającego jak "Masochistic Devil Worship".
PENIS METAL
- Plastek
- Kontakt:
Ten zespół to generalnie druga liga jest, kilka jeno kawałków wybija się ponad ten stan. A żeby twierdzić, że to najlepsza polska kapela to chyba trzeba być narkomanem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- witchfinder
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
zgadzam sie, ale to jest plyta tak zajebista, ze wichajster jest imo zespolem 1-ligowym. trucizna slabsza, ale nadal kopie w ryj jak malo coBlock69 pisze:Lubie i nic więcej. Jak dla mnie nie nagrali nic tak porywającego jak "Masochistic Devil Worship".
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
bez wątpienia jeden z absolutnie najlepszych polskich zespołów, ale nigdy bym nie powiedział, że Azarath, Vader, Kat, Infernal War czy Kriegsmaschine kategorycznie słabsze.
- beastov23
Betrayer nie oceniam, bo nie znam. Nie znam demówek Imperator, stąd trudno mi ocenić dyskografię na podstawie jednego albumu hehe. Violent Dirge to nie jest zły strzał, ale reszta ma słabsze i lepsze okresy. Momenty mogą mieć przewyższające Witchmaster, ale mają też słabsze, stąd całościowo nie tędy droga.ultravox pisze:Easy...beastov23 pisze:Bądźmy poważni. Proszę podać przykłady mocniejszych dyskografii od Bitchmaster.
- Nerwowy
W zasadzie jak się nad tym zastanowić to jest to prawda ;D.Morph pisze:Oświadczam, że ten kraj nie znał i nie pozna lepszej kapeli metalowej niż Witchmaster.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Kali jest z Ciebie dumny :)beastov23 pisze: Betrayer nie oceniam, bo nie znam. Nie znam demówek Imperator, stąd trudno mi ocenić dyskografię na podstawie jednego albumu hehe. Violent Dirge to nie jest zły strzał, ale reszta ma słabsze i lepsze okresy. Momenty mogą mieć przewyższające Witchmaster, ale mają też słabsze, stąd całościowo nie tędy droga.