Pewno obadam, bo brzmiało to troche jak Nekros Krzysztof bez tych wszystkich pierdolników pseudoklimatycznych, więc jeśli calak trzyma poziom EPiczki to posłuchamnicram pisze:Jest bardziej atmosferyczna, ale serce ciemności bije to samo co na EPce.Harlequin pisze:
Mocno odbiega od EPki? Bo jeśli nie to pewno nie kupie, akurat takie granie niespecjalnie mnie jara, choć nie mogę o Drowned powiedzieć złego słowa. To co robią robią dobrze.
DROWNED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DROWNED
- ultravox
- zahartowany metalizator
Wszystko fajnie, ale o co chodzi z tą okładką? Czy jak połączę punkty to zobaczę coś więcej niż tło z kropkami?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zobaczysz kropki w tle hehe. Płyty jeszcze nie słyszałem, bo za chwile ma się doczłapac, więc poczekam, ale obiecuje sobie sporo.
- Sybir
Kojarzy mi się z obrazem histologicznym tkanki kostnej - choć mogę się mylić ;)ultravox pisze:Wszystko fajnie, ale o co chodzi z tą okładką? Czy jak połączę punkty to zobaczę coś więcej niż tło z kropkami?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ultravox
Ale podoba Wam się ten obrazek? Bo mnie jakoś to nie przekonuje, niezależnie od tego co to jest.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Okładka jak okładka. Widziałem dużo gorsze. Ta jest taka trochę nijaka, ale...jebać okładkę, muzyka jest wyśmienita!
all the monsters will break your heart
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Całość do odsłuchu. WIELKI ALBUM!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Tak, znakomity.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Czekam na powiadomienie o umieszczeniu cedeczka w paczkomacie. Z tej okazji posłucham nawet piosenki młodego wieszcza.
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Block69
- Rattlehead
4 razy z rzędu dzisiaj poszło, a ostatnimi czasy mało takich sytuacji zaistniało. Znaczy że coś się dzieje.
support music, not rumors
-
- weteran forumowych bitew
no kurwa wyszły im te morbidy na teutonskich kwadratach, dobrze się tego słucha, jest to death metal.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Bolt
Nie umie mi ta płyta w całości siąść. Tak jak poprzedniczkę polubiłem od pierwszego odsłuchu, tak tutaj czuję, że jest dobrze pograne, tyle, że nie na moich falach. Wyjątek stanowi doskonały "Phantom Stairs".
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Mi się nieco dłuży, chociaż słuchałem o różnych porach, więc pewnie mi nie leży.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
-
Dla mnie wręcz ideał. Wiadomo, że grają muzykę, która została zdefiniowna sto lat temu, ale na palcach jednej ręki mógłbym policzyć zespoły, które dzisiaj potrafią tak grać, bez pozy, nadęcia czy wręcz potykania się o własne nogi.
- Harlequin
Z tych tegoroczny płyt to nowe Drowned wydaje się być najpewniejszym kandydatem do pozostania na półce. Przez to, że jest własnie taka złykła, szczera i niewymuszona. Po prostu prawdziwy death metal jakiegos sie dziś nie gra prawie wcale. Na przestrzeni ostatnich kilku lat niewiele było takich prawdziwków.
- Bolt
To jakby Spectral Voice i Contaminated jednak się znudziły, to dla mnie odstawHarlequin pisze: ↑05-03-2024, 08:41Z tych tegoroczny płyt to nowe Drowned wydaje się być najpewniejszym kandydatem do pozostania na półce. Przez to, że jest własnie taka złykła, szczera i niewymuszona. Po prostu prawdziwy death metal jakiegos sie dziś nie gra prawie wcale. Na przestrzeni ostatnich kilku lat niewiele było takich prawdziwków.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- Harlequin
Nie znudziły sieBolt pisze: ↑05-03-2024, 09:52To jakby Spectral Voice i Contaminated jednak się znudziły, to dla mnie odstawHarlequin pisze: ↑05-03-2024, 08:41Z tych tegoroczny płyt to nowe Drowned wydaje się być najpewniejszym kandydatem do pozostania na półce. Przez to, że jest własnie taka złykła, szczera i niewymuszona. Po prostu prawdziwy death metal jakiegos sie dziś nie gra prawie wcale. Na przestrzeni ostatnich kilku lat niewiele było takich prawdziwków.