AXIS OF ADVANCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- pr0metheus
- Gore_Obsessed
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
[quote][i]Wysłane przez Paffka[/i]ŚcieżkaLewejRęki pewnie ich zna osobiście i stąd wie, że są "po chuju skinheads"...
[/quote]na zdjęciach to jakoś nie wyglądają na "skinheads"... bo już nie wspomnę o mentalności [/quote]
ale ty pierdolisz czlowieku
[quote][i]Wysłane przez Menel[/i]
To chyba polega na tym,że BM skinheads oprócz Adolfa[/quote]
podkreslam jeszcze raz - skinhead a nazi-skinhead to roznica.
co do AoA, zajebista kapela - rozpierdala rowno.
zwlaszcza 'The List'.
[quote][i]Wysłane przez Paffka[/i]ŚcieżkaLewejRęki pewnie ich zna osobiście i stąd wie, że są "po chuju skinheads"...

ale ty pierdolisz czlowieku
[quote][i]Wysłane przez Menel[/i]
To chyba polega na tym,że BM skinheads oprócz Adolfa[/quote]
podkreslam jeszcze raz - skinhead a nazi-skinhead to roznica.
co do AoA, zajebista kapela - rozpierdala rowno.
zwlaszcza 'The List'.
- longinus696
Żeby było raz na jutro wiadomo:
[b]Black Winds:[/b] [i]Black Metalowi skinheadzi z Ross Bay nie mieli nigdy nic współnego z rasizmem, nasze myśli, czyny i wizje nie są spokrewnione z takim podłym, niskim myśleniem. Jesteśmy doskonalszymi wojownikami.[/i]
Źródło: Bad Taste nr 1 (4) 2004, s. 37
A tak na marginesie. Słyszał ktoś debiut NOX pt. "Ixaxar" ?
To pogrobowcy Centurian. Słychać echa Angelcorpse momentami. Konkretny rozpierdol.
[b]Black Winds:[/b] [i]Black Metalowi skinheadzi z Ross Bay nie mieli nigdy nic współnego z rasizmem, nasze myśli, czyny i wizje nie są spokrewnione z takim podłym, niskim myśleniem. Jesteśmy doskonalszymi wojownikami.[/i]
To pogrobowcy Centurian. Słychać echa Angelcorpse momentami. Konkretny rozpierdol.
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
To pogrobowcy Centurian. Słychać echa Angelcorpse momentami. Konkretny rozpierdol. [/quote]
Mam ich "Zazaz", i chujnia bym tego uczywiscie nie nazwal, ale jakies mistrzostwo swiata to tez nie jest. B.bodrze zagrany , szybki Death Metal. Material solidny, ale jakos malo smaczkow-troche zbyt przewidywalny. Moze longplay jest lepszy...
To pogrobowcy Centurian. Słychać echa Angelcorpse momentami. Konkretny rozpierdol. [/quote]
Mam ich "Zazaz", i chujnia bym tego uczywiscie nie nazwal, ale jakies mistrzostwo swiata to tez nie jest. B.bodrze zagrany , szybki Death Metal. Material solidny, ale jakos malo smaczkow-troche zbyt przewidywalny. Moze longplay jest lepszy...
- EM
- zaczyna szaleć
[quote]
Roman kiedyś wspomniał że K.K. z D666 miał dostać od kogoś z Blasphemy po ryju za przygadanki pod adresem Callera, co jest kolejnym dowodem na to, że termin "BM skinheads" wcale nie oznacza tego, co wielu dekli by chciało żeby znaczyło. [/quote]
Na wacken to bylo.Bylem,ale nie widzialem:) [/quote]
K.K. pierdoli duzo,jak sie najebie.Jak i zreszta wielu ludzi. Ale faktem jest, ze Blasphemy i Caller of the Storms sa nawet powazani wsrod zespolow majacych (bez)posrednio wiecej do czynienia z WP (i to w takim ostrzejszym wydaniu). Ma pewnie status "Aryjczyka honorowego";)
Roman kiedyś wspomniał że K.K. z D666 miał dostać od kogoś z Blasphemy po ryju za przygadanki pod adresem Callera, co jest kolejnym dowodem na to, że termin "BM skinheads" wcale nie oznacza tego, co wielu dekli by chciało żeby znaczyło. [/quote]
Na wacken to bylo.Bylem,ale nie widzialem:) [/quote]
K.K. pierdoli duzo,jak sie najebie.Jak i zreszta wielu ludzi. Ale faktem jest, ze Blasphemy i Caller of the Storms sa nawet powazani wsrod zespolow majacych (bez)posrednio wiecej do czynienia z WP (i to w takim ostrzejszym wydaniu). Ma pewnie status "Aryjczyka honorowego";)
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
[quote][i]Wysłane przez Paffka[/i]
Black Metal Skinheads...
[/quote]Swoja droga to czytalem wywiad z Sacramentary Abolishment i popglady mieli jak najbardziej rasitowskie. Nawet cos tam gadali, ze to hanba, ze w BM-owym zespole (blasphemy) gra czarnuch hehe. [/quote]
Tak, ale w SA (hohoho) gral jeszcze von Paulus (pozniej w Rites of...) Poza tym Axis of Advance pochodza z Edmonton, a skad przypelzlo Blasphemy jest powszechnie wiadome. Mogli sie dopiero pozniej skumplowac.
[quote][i]Wysłane przez Paffka[/i]
Black Metal Skinheads...

Tak, ale w SA (hohoho) gral jeszcze von Paulus (pozniej w Rites of...) Poza tym Axis of Advance pochodza z Edmonton, a skad przypelzlo Blasphemy jest powszechnie wiadome. Mogli sie dopiero pozniej skumplowac.
- Gore_Obsessed
Możesz wrzucić skan tego wywiadu? To jedyna rzecz której żałuję jeśli chodzi o tę gazetę, bo całościowo ją olałem.Wysłane przez longinus696
Żeby było raz na jutro wiadomo:
Black Winds: Black Metalowi skinheadzi z Ross Bay nie mieli nigdy nic współnego z rasizmem, nasze myśli, czyny i wizje nie są spokrewnione z takim podłym, niskim myśleniem. Jesteśmy doskonalszymi wojownikami.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- longinus696
-
- postuje jak opętany!
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez EM[/i]
K.K. pierdoli duzo,jak sie najebie.Jak i zreszta wielu ludzi. Ale faktem jest, ze Blasphemy i Caller of the Storms sa nawet powazani wsrod zespolow majacych (bez)posrednio wiecej do czynienia z WP (i to w takim ostrzejszym wydaniu). Ma pewnie status "Aryjczyka honorowego";) [/quote]
nalezeli/naleza do kilku wazniejszych organizacji, Legion of Hate...
Nie mam skanera na podorędziu.
Ale może jak będę w pracy to coś się uda zrobić. [/quote]
dolaczam sie do prosby Manka.
K.K. pierdoli duzo,jak sie najebie.Jak i zreszta wielu ludzi. Ale faktem jest, ze Blasphemy i Caller of the Storms sa nawet powazani wsrod zespolow majacych (bez)posrednio wiecej do czynienia z WP (i to w takim ostrzejszym wydaniu). Ma pewnie status "Aryjczyka honorowego";) [/quote]
nalezeli/naleza do kilku wazniejszych organizacji, Legion of Hate...
Nie mam skanera na podorędziu.
Ale może jak będę w pracy to coś się uda zrobić. [/quote]
dolaczam sie do prosby Manka.
- gezolucifer
- rozkręca się
http://www.allegro.pl/item160297121_axi ... _2001.html
ot taka ciekawostka, moze ktos sie z was skusi...
ot taka ciekawostka, moze ktos sie z was skusi...
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez wlood[/i]
rzućcie maile to podeślę zeskanowany wywiad, w tym numerze jest jeszcze niezły wywiad z Witchmaster i z Szatanem, mi tam trochę szkoda, że BT zdechło [/quote]
Dzięki za wyręczenie. Pewnie kilka dni by minęło zanim bym to załatwił...
edit: a szkoda zajebiście. To był najlepszy zine, jaki czytałem, podobnie Wolfpack. Zero schematów, swoboda wyrażania myśli, setki smaczków graficznych...
rzućcie maile to podeślę zeskanowany wywiad, w tym numerze jest jeszcze niezły wywiad z Witchmaster i z Szatanem, mi tam trochę szkoda, że BT zdechło [/quote]
Dzięki za wyręczenie. Pewnie kilka dni by minęło zanim bym to załatwił...
edit: a szkoda zajebiście. To był najlepszy zine, jaki czytałem, podobnie Wolfpack. Zero schematów, swoboda wyrażania myśli, setki smaczków graficznych...
- Gore_Obsessed
Nie chciałbym powiększać offtopa, ale mnie jakoś Bad Taste odrzucał. Taki "luzacki" mi się wydawał i zdecydowanie za dużo było o wydawnictwach Prophecy Productions. Wolałem bardziej zarówno Morbid Noizz jak i Wolfpack. Zresztą premiera tego magazynu zbiegła się w czasie z moim odejściem od czytania tego typu gazet.
Only SŁUCHANIE płyt is real!