IN FLAMES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Edinazzu[/i]
Twórczość tego zespołu znam "o tyle o ile" ...Już wolę sobie zapodać
"Heartwork " Carcass czy "Slaughter Of The Soul" At The Gates.
Ten drugi to biblia tzw.szwedzkiego/melodyjnego Death Metalu.Myślę ,że nie tylko dla mnie [/quote]
Może i nie biblia bo tak zwanego szwedzkiego melodyjnego "death" metalu nie słucham, ale wiem jedno.AtG zmiata agresywnością i powerem In Flames z powierzchni ziemi...
Twórczość tego zespołu znam "o tyle o ile" ...Już wolę sobie zapodać
"Heartwork " Carcass czy "Slaughter Of The Soul" At The Gates.
Ten drugi to biblia tzw.szwedzkiego/melodyjnego Death Metalu.Myślę ,że nie tylko dla mnie [/quote]
Może i nie biblia bo tak zwanego szwedzkiego melodyjnego "death" metalu nie słucham, ale wiem jedno.AtG zmiata agresywnością i powerem In Flames z powierzchni ziemi...
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Chlastator
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Bełek[/i]
szwedzki death to tylko i wyłacznie KAAMOS :worship: [/quote]
to widzę, że coś mała ta szwedzka scena deathowa jest.
Cieakwe gdzie podziały się Dismember, Grave, Entombed, Unleashed, Insision, Deranged, Soils of Fate, Verminous, bądź nieistniejące już Carnage, Seance, Utumno, Desultory, Vermin, Afflicted, itd...
Cieakwe gdzie podziały się Dismember, Grave, Entombed, Unleashed, Insision, Deranged, Soils of Fate, Verminous, bądź nieistniejące już Carnage, Seance, Utumno, Desultory, Vermin, Afflicted, itd...
-
- postuje jak opętany!
- longinus696
- zahartowany metalizator
Ten zespół mnie okrutnie wkurza. Gdy zobaczyłem teledysk do "Pinball Map" mało nie rozjebałem telewizora.
Przyznam, że jako muzycy to nie są źli ci goście, ale tego typu granie jest dla mnie synonimem ewentualnego upadku metalu (zaznaczam jednak, że jest to moja prywatna, całkowicie subiektywna opinia - nie tak jak zazwyczaj, kiedy to bezwzględnie mam rację
).
Przyznam, że jako muzycy to nie są źli ci goście, ale tego typu granie jest dla mnie synonimem ewentualnego upadku metalu (zaznaczam jednak, że jest to moja prywatna, całkowicie subiektywna opinia - nie tak jak zazwyczaj, kiedy to bezwzględnie mam rację

The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Chlastator[/i]
Cieakwe gdzie podziały się Dismember, Grave, Entombed, Unleashed, Insision, Deranged, Soils of Fate, Verminous, bądź nieistniejące już Carnage, Seance, Utumno, Desultory, Vermin, Afflicted, itd... [/quote]A gdzie jest KURWA DISSECTION??!!
Cieakwe gdzie podziały się Dismember, Grave, Entombed, Unleashed, Insision, Deranged, Soils of Fate, Verminous, bądź nieistniejące już Carnage, Seance, Utumno, Desultory, Vermin, Afflicted, itd... [/quote]A gdzie jest KURWA DISSECTION??!!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Chlastator
- zaczyna szaleć