MORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Nowa płyta jest znacznie lepsza od poprzedniej, utwory są ciekawsze , brzmienie znakomitsze , i co najważniejsze ten pojebany diabelski wokal idealnie komponujący się z tekstami , emanuje złem wielkim jak kurwa mać !, tak powinien brzmieć Back Metal, nie znam kolesi którzy to nagrywają , ale czuć ,ze normalni to oni nie są, dawka czarciej energii jest wręcz na patologicznym poziomie, wcześniej nie zwracałem na nich uwagi, ale weszli do mojej pierwszej ligi , kasując wszystko co ostatnio wychodzi w Polsce. Necrosodomic Abyss To MORD !!
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Only_True_Believers
- Morph
- Kontakt:
- Scaarph
Re: Mord
no ja akurat nie mam problemu z wyczuciem tych wibracji :) nie żebym od razu komuś z capsem miał wyjeżdżać, ale generalnie dzieła mord trafiają u mnie na stuprocentowo podatny grunt, to kompletnie moja rzecz :)Morph pisze:O, o, coś w tym stylu było.
- maciek z klanu
bieda intelektualna te teksty. ale pewnie taka konwencja. ja dziekuje.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Only_True_Believers
Bardzo dobra kapela, wszystko co nagrali jest dobre, a 2 cd szczególnie. Wielkie Zło.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.