a nawet dwaNasum pisze:Klip chujowy jak nieszczęście, ale podobne wrażenia odnoszę patrząc na te wszystkie slashery z późnych lat 80-tych, gdzie lały się hektolitry sztucznej posoki, murzyn ginął jako pierwszy, a przeważnie fajna dupa drąc ryja w niebogłosy koślawym krokiem próbowała uciec przed jakimś zombiakiem albo innym seryjnym mordercą, próbując utrudnić mu pościg rzucając pod nogi co akurat znalazła pod reką, jak chociażby kosz na pranie. Ale takie filmy miały swój czas, nadal mają swój urok, a w tamtych czasach triumfy na metalowych listach przebojów świętowały kapele takie jak ekipa Schuldinera. Reasumując, fajny numer, fajny klip - przynajmniej nie pokazują jedynie grającej kapeli. Mieli fajny pomysł i za to należy im się browar.
GRUESOME (USA)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GRUESOME (USA)
lys på slutten av lys
-
Z tym, że ten drugi wypije ja ;-) oczywiście za ich zdrowie. A co do rozkminy, co będzie gdy odejdzie moda, gdy wyczerpie się wena twórcza i braknie pomysłów na kolejne utwory, no bo ileż można trzepać w kółko to samo. Kto jak kto, ale Matt Harvey to człowiek, który tego typu problemami nie zaprzata sobie głowy, i podejrzewam, że nawet gdyby miała zostać garstka fanów, to on będzie dalej łoił swoje dla tej właśnie garstki. O płynięcie z nurtem mody tym bardziej go nie podejrzewam. Tak więc, śpijcie spokojnie, jeśli słuchając tej muzyki cieszycie się jak dzieci, to skupcie się na tej radości.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Nasum pisze:Klip chujowy
Może się zdecyduj.Nasum pisze:fajny klip.
'Come the Blessed Madness'
-
COFFIN pisze:Nasum pisze:Klip chujowyMoże się zdecyduj.Nasum pisze:fajny klip.
Pisząc klip chujowy cytowałem kolegę Selfa - mój błąd że nie dałem tego w cudzysłów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Myślałem, że to oczywiste - fajny, bo chujowy.
- Gotyk
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
Nowy kawałek.
Nowy kawałek.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Dwa występy w lipcu na polskiej ziemi.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
Warszawa, piątek. Pięknie!!
-
Chorzów, sobota - zapierdolniście!!!! A już widziałem że grają w Warszawie i myslami byłem jak tu zorganizować sobie weekend a tu proszę, rzut beretem ;-) zajebista sprawa z tym klubem, widać że mocno się rozwija i coraz lepsze bandy zaczynają tam grać. Mocna konkurencja dla Mega clubu który jest podobno dość drogi dla promotorów. Poza tym jest większy więc też gwiazdy większego formatu które będą w stanie przyciagnąć większe tłumy tam graja.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew

" onclick="window.open(this.href);return false;
- dzik
- zahartowany metalizator
Dobra nowina. Plus gościnnie James Murphy.IMP-|-OUS pisze:
dobry kościół to kościół spalony
-
Piosnka ładna. Album pewnikiem będzie taki sam, więc spokojnie mozna zamawiać.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Niezły remiks Vacant Planets.Gotyk pisze:[youtube][/youtube]
Nowy kawałek.
Kerosene keeps me warm.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
japierdole jakie to gruesome ma hujowe logo i jeszcze bardziej chujowe okładki to po prostu az niedowiary, naprawde przykro patrzeć teraz jak jeszcze posłuchałem tej zjebanej zrzynki death to mysle ze to jest jakiś jebany blamaż wszechczasów chyba, ale na masterfulu jest popyt :D kurwo litości plzIMP-|-OUS pisze:
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
logo jak logo, okładka faktycznie za bardzo wygląda jak składana z warstw (budynek świątyni wygląda jak z renderingu) no i te latające plemniki zastanawiają, może to wytrysk onanizujących się fanów twórczości Shuldinera ;)
Muzycznie - ma być rip-off z Death i jest. To, że często brzmi to jak dosłownie zagrany w połowie riff Death ze zmienioną końcówką to już inna sprawa. Dla mnie osobiście jest to bardziej ciekawostka niż powód do brandzlowania się, ale... "blamaż wszechczasów"?
Muzycznie - ma być rip-off z Death i jest. To, że często brzmi to jak dosłownie zagrany w połowie riff Death ze zmienioną końcówką to już inna sprawa. Dla mnie osobiście jest to bardziej ciekawostka niż powód do brandzlowania się, ale... "blamaż wszechczasów"?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- nicram
-
Schooldinnera
- nagrobek
szuldinera jak już
-
jak już to nieboszczyka
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Nowy numer niczym zaginiony kawałek z sesji "Spiritual Healing", czyli bez zmian, zajebiście. Lista zakupów poszerzona o nową pozycję.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."