HATE FOREST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: HATE FOREST
Zgadzam się, świetny opis tego, co tam się (tudzież między uszami słuchacza) dzieje. Esencja.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Młot śmierci ma świetne pióro wg mnie. Czyta się go bdb. Szkoda że tylko w necie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Dzięki panowie
docelowo chciałbym załapać się do jakiegoś zina, ale bez skonkretyzowanych planów na razie. zobaczymy jak będzie z czasem i motywacją po sezonie wakacyjnym

- maciek z klanu
Bdb trop. Dopinguje żeby się udało. Bo twoje artykuły to coś czego w zinach brakuje. Nie mówię o tych gowniakach w Empikach, ale w podziemiu nie ma tego dużo. A poziom trzymasz wysoki i nawet jak coś mnie nie interesuje to chętnie przeczytam
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Czy ktoś zna szczegóły historii kawałków Artura Szkolnika podjebanych przez Hate Forest? To znaczy - ja znam, ale chciałbym poznać, czy wersje się zgadzają z tym co słyszę.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- dzik
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Napisz proszę coś więcej. Co to za Artur?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-11-2020, 12:53Czy ktoś zna szczegóły historii kawałków Artura Szkolnika podjebanych przez Hate Forest? To znaczy - ja znam, ale chciałbym poznać, czy wersje się zgadzają z tym co słyszę.
- vicek
On w testament gra
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Historyjka jest z grubsza taka. Pewna wytwórnia z USA podesłała mi kilka płyt do recenzji, wśród nich Arthur "Planet Z...". Pogrzebałem trochę i okazało się, że ten gość grał również w Hate Forest, no i siłą rzeczy powiązane jest to z Drudkh też, które to zespoły/projekty jak wiadomo mają różne powiązania nacjonalistyczne. A że w USA na tym punkcie mają srogo najebane, i jeśli tylko ciotka basisty sesyjnego zahejlowała na koncercie w Graveland w '97, to zespół już z reguły jest na cenzurowanym. Więc spytałem właściciela wytwórni jak to jest. On natomiast, znany niestety z ostrego kitowania, przedstawił historię, jakoby pan Artur faktycznie grał w Hate Forest, ale tylko klawisze i odszedł ze względu na nacjonalizm właśnie. I kontakt ponoć zanikł. W międzyczasie Hate Forest wydało utwory skompponowane przez Szkolnika, na materiałach "To Twilight Thickets" i "Temple Forest". No i ten właściciel wytwórni twierdzi, że Artur dowiedział się dopiero lata później, była skucha z Hate Forest ale Roman przeprosił. Chciałbym to zweryfikować czy to nie kity.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Moim zdaniem - najważniejsze, że Roman przeprosił!

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
chciałbym żeby nie był nazistem ale na bank jest

- Ubzdur
- w mackach Zła
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
drugi Hate Forest w tym roku, grubo. 2020
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Nooo, elegancki bardzo kawałek, bardziej okrzesany niż Precambrian.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Fajnie, a kiedy jewel?
- von Leers
- zaczyna szaleć
Hate Forest w Osmose?
. Jak to mówią - liczy się muzyka - ale takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem. Zresztą zakładałem, że Hate Forest można z wielkim szacunkiem "złożyć do grobu" jako (przynajmniej dla mnie - WIELKI projekt) , który odszedł w odpowiednim momencie a tu - bach - reaktywacja, Jak to mawiają nasi "przyjaciele" zza Wielkiej Wody - I'm confused
. Przyzwyczaiłem się już do Precambrian jako swoistej kontynuacji (która leży mi baaardzo)

- pr0metheus
przecie od dawna wychodza reedycje hate forest wlasnie w osmose.von Leers pisze: ↑18-12-2020, 13:39Hate Forest w Osmose?. Jak to mówią - liczy się muzyka - ale takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem. Zresztą zakładałem, że Hate Forest można z wielkim szacunkiem "złożyć do grobu" jako (przynajmniej dla mnie - WIELKI projekt) , który odszedł w odpowiednim momencie a tu - bach - reaktywacja, Jak to mawiają nasi "przyjaciele" zza Wielkiej Wody - I'm confused
. Przyzwyczaiłem się już do Precambrian jako swoistej kontynuacji (która leży mi baaardzo)
ale powrotu tez sie nie spodziewalem, tym bardziej ze zakonczyli wysmienitym splitem z ildjarn o znaczacym tytule.
po kawalku mozna sadzic ze powrot bedzie udany.
placki czarne i zlote w osmose ,a wkrotce pewnie i w polskich distr. , natomiast srebrne wylacznie w europejskim sklepie season of mist.
zamowienie na srebro juz poszlo.
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
- von Leers
- zaczyna szaleć
Aha. Ok - na to nie zwróciłem uwagi jako szczęśliwy posiadacz wydań jeszcze (głównie) z Supernalpr0metheus pisze: ↑20-12-2020, 17:20przecie od dawna wychodza reedycje hate forest wlasnie w osmose.