Mam jeden kawałek ze składanki Multum In Parvo (o ile dobrze pamiętam nazwę tego zina). No i byłem na ich koncercie. To tyle co mogę o nich powiedzieć.Lykantrop pisze:Oo scyzoryki, prośba i pytanie zarazem, nie macie może cokolwiek szydłowieckiego Metalhead? Zależy mi szczególnie na tym ich ostatnim demo.
MORDOR (POL)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: MORDOR (POL)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To ja byłem na ich koncercie z 5 razy w latach 90, jak jeszcze mieli na wokalu tego czarnego z Belfegora :) Chciałbym mieć to ich ostatnie demo, bo były tam fajne 2 kawałki - "Return to the Metal Valley" i... no za chuj tego ostatniego tytułu nie pamiętam właśnie, a nigdzie na necie o tym już wzmianki nie ma. Weź popytaj znajomych, dobrze zapłacę za ten cedek :)
EDIT a były to koncerty na zamku w Szydłowcu i w klubie w Skarżysku... fajną nazwę miał, ale nie pamiętam. Scena to były zmontowane ławki z koncernu EB :)
EDIT a były to koncerty na zamku w Szydłowcu i w klubie w Skarżysku... fajną nazwę miał, ale nie pamiętam. Scena to były zmontowane ławki z koncernu EB :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Swoją drogą grałem kiedyś w bendzie z perkusistą Belfegora. Ale to żaden powód do chwalenia się. :-)Lykantrop pisze:z Belfegora
Zapytać mogę, ale moi znajomi nie słuchają metalu. :-)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
"Semafor" to chyba jedyny klub, w którym odbywają się jakieś koncerty w tym dziwnym mieście. :-)Lykantrop pisze:T w klubie w Skarżysku... fajną nazwę miał, ale nie pamiętam
- Lykantrop
Nie, to był jakiś pub bardziej. Totalna, ciasna melina. Convent tam też swojego czasu grał. Semafor to prawie, że hala koncertowa przy tym :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Z tym garowym? Z tamtych czasów ich tylko pamiętam, Kennet jaki dzieciuch jeszcze :D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Nie, on grał z nimi trasę Thrash'em All Festival w 2001 roku bodajże. Krisiun chyba grał wtedy. Widzę, że nawet nie wspominają o nim w biografii ani na MA :-) Przypuszczam, że zrobił ich w chuja, tak jak i nas. Gdyby nie ten zjeb, to formacja Infernal Hate (hehe) mogłaby dziś być wymieniania jednym tchem z najlepszymi polskimi zespołami ;-) Fajne riffy mi wychodziły albo w sumie tylko mi się tak wydawało :-)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowa piosenka. W sumie nie spodziewałem się, że wrócą w takie starodawne klimaty.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
O kurde, ja w ogóle nie widziałem, że coś nowego robią. Niezłe nawet.
support music, not rumors
- zawlekacz
- w mackach Zła
- moonfire
A wogle, jakby kto kciał, to w Serpent.pl leży jeszcze "The Earth" za grosze.
http://wsm.serpent.pl/sklep/albumik.php ... rth,Mordor" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wsm.serpent.pl/sklep/albumik.php ... rth,Mordor" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
- nicram
Witching hour says:
+ nowy song: " onclick="window.open(this.href);return false;Z przyjemnością informujemy o podpisaniu kontraktu z prekursorami polskiego Doom Metalu zespołem MORDOR. Umowa obejmuje wznowienie dema „Nothing…” oraz płyty „Prayer to…” na CD, LP oraz kasecie jak również wydanie nowego nie nagranego jeszcze albumu.
- Rattlehead
Bardzo fajny numer, trochę czystych wokali by się przydało. W sumie kiedy to ma wyjść?
support music, not rumors
- nicram
Nie wiadomo, muszą jeszcze tę płytę nagrać. Najpierw pewnie będą reedycje Nothing i Prayer to... Zgadzam się, że akurat w przypadku tego zespołu przydałoby się więcej czystych wokali bo Paweł przecież bardzo ładnie śpiewa.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Dobry news. Chętnie zakupię Prayer To, niech to tylko będzie w jewelu i bez bonusów z dupy wyjętych.nicram pisze:Witching hour says:+ nowy song: " onclick="window.open(this.href);return false;Z przyjemnością informujemy o podpisaniu kontraktu z prekursorami polskiego Doom Metalu zespołem MORDOR. Umowa obejmuje wznowienie dema „Nothing…” oraz płyty „Prayer to…” na CD, LP oraz kasecie jak również wydanie nowego nie nagranego jeszcze albumu.
-
- zaczyna szaleć
WHP wrzucili preordery na demo nothing i płytę prayer to ;)
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Je jebie co za amatorszczyzna:) Mam wrażenie, że wystarczy by któryś menago w firmie wpadł na byle jaki pomysł i już robią preordery, datę wydania wybierają drogą losowania, a rzeczy istotne jak kwestia praw, terminy w tłoczni etc jebać, a później wyskakują rózne kwiatki. Przyznać jednak trzeba, że jebani konsekwentni są, żadnych wniosków nie wyciągają:)mayhem pisze:WHP wrzucili preordery na demo nothing i płytę prayer to ;)
- uglak
- moonfire
Poczekam sobie, aż będą w fizycznej sprzedaży, bo gdy zamówię preorder, to we wrześniu dostanę dwie epki Vadera.