Nie, właściwie to nie znam nikogo. Pamiętam tylko fragmenty "God The Lux", ale mimo elementów, które wybitnie mi nie pasowały nie była to rzecz, która miałaby stać się dla mnie synonimem skrajnego gówna.Only_True_Believers pisze:Podejrzewam, że masz pozytywną opinię z tego względu, że osobiście znasz chłopaków, którzy tam grają, a to pewnie spoko ziomy.
VESANIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: VESANIA
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
ja juz pisalem tutaj wielokrotnie, ale jak swego czasu otwierali metalmanie to mimo tych 20 paru minut dali jeden z najlepszych koncertow metalmani. i mowie tutaj calkiem powaznie, ale wtedy nie zachwycali sie tak bardzo jak teraz dimmu borgir
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Block69
- zahartowany metalizator
Metalmania 2006:
Therion, Anathema, Moonspell, Nevermore, U.D.O., Acid Drinkers, Unleashed, 1349, Hunter, Soilwork, Hieronymus Bosch, Caliban, Vesania, Evergrey
Jak tak wyglądał skład tej edycji to jest to bardzo możliwe.
Therion, Anathema, Moonspell, Nevermore, U.D.O., Acid Drinkers, Unleashed, 1349, Hunter, Soilwork, Hieronymus Bosch, Caliban, Vesania, Evergrey
Jak tak wyglądał skład tej edycji to jest to bardzo możliwe.
PENIS METAL
- maciek z klanu
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
bardzo fajny kawałek i wykonanie, tylko te klawisze chujowe do bólu. A dwie ostatnie płyty nawet mam na półce, chociaz ostatni raz tego ze 3 lata temu słuchałem ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja także nie uważam, że Vesania to skrajne gówno. Lubię debiut i God the Lux. Co by nie mówić, gdyby nie było klawiszy w tym zespole, to byłby całkiem niezły nakurw. O, choćby tutaj: I nawet w tym kawałku czuć więcej Emperor niż Dimmu.Conflagrator pisze:Pamiętam tylko fragmenty "God The Lux", ale mimo elementów, które wybitnie mi nie pasowały nie była to rzecz, która miałaby stać się dla mnie synonimem skrajnego gówna.
all the monsters will break your heart
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Gówno wiecie na temat zła.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
^^^ Taaaa.... ten cytat nieuchronnie musiał się tutaj pojawić ;)
Żeby nie było, miałem ich singiel bodaj, dołączony do Sraszemoll. Bieda przeokrutna.
Żeby nie było, miałem ich singiel bodaj, dołączony do Sraszemoll. Bieda przeokrutna.
The madness and the damage done.
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Nie słuchałem, nie słucham, nie śmieszy mnie. o tak o.
-
Przyznaję się - ja też nie mam ani tej, ani żadnej innej płyty Vesanii. Jest nas już dwóch. Ktoś jeszcze?Only_True_Believers pisze:no ja kurwa nie mam, i co ? ;]
- metalized
Miałem wysranie i pogonilem na jewlegro :D Biiida pane chuj z Wysranią. Nadaje sie na źródło chlup w klopie.
P.J.E.C.
- Gore_Obsessed
Zabawne, że kolega widział żenadę w występku Sadystycznych Egzekutorów, a nie dostrzega jej tutaj. Dwa razy o mało nie parsknąłem śmiechem, oglądając tę natchnioną sztukę metalu z gatunku dom kultury. :) W paru momentach miałem silne skojarzenia z efektami pracy gościa, który wrzuca na YouTube przeróbki metalowych kawałków na disneyowską modłę. :) Niech mnie kule biją...Alsvartr pisze:
bardzo fajny kawałek i wykonanie, tylko te klawisze chujowe do bólu. A dwie ostatnie płyty nawet mam na półce, chociaz ostatni raz tego ze 3 lata temu słuchałem ;)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- zaczyna szaleć
APO KAKO DIMOONAAA!
- beastov23
to Orion jest Nerem? to za dużo jak na mój morsi rozumek. Choć nie jest to przypadek Crionics, gdzie Nerów jest pięciu.
Backing Vocals z publiki mocno bdb!!!!!;-))))
edit: robiłem se editkę, bo to naprawdę można się pogubić. Już chwilę nie widziałem Behemoth live, ale całkiem sprawnie ta Vesania to odegrała. Może to tajemny plan Nera? Każdy wie, że dobry sobowtór w cenie.
Backing Vocals z publiki mocno bdb!!!!!;-))))
edit: robiłem se editkę, bo to naprawdę można się pogubić. Już chwilę nie widziałem Behemoth live, ale całkiem sprawnie ta Vesania to odegrała. Może to tajemny plan Nera? Każdy wie, że dobry sobowtór w cenie.
Ostatnio zmieniony 11-04-2012, 07:30 przez beastov23, łącznie zmieniany 3 razy.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-

https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- beastov23
- vicek
ło fak , ale fajny ten mors co masz w avatarze
- nicram
Przez dłuższą chwilę myślałem, że to jest Behemoth i ktoś sobie jaja robi.
- hcpig
Przecież to był najlepszy recenzent z mstrfl, genialne recki:Morph pisze:Inne kwiaty (tomash to chyba naczelny recenzent imperium)
Hm... czy pamiętacie jeszcze doskonale akcję z odrąbywaniem palucha łopatą z naszych 'Psów'? Ja też. Niezapomniany obraz, niezapomniane chwile, do dziś wspominam tą bardzo bezpośrednią metodę pozbawiania delikwenta członka od przerażonej dłoni! Hehe...ale kto wie czy to nie lepszy sposób od tego chirurgicznego?! Co czujesz kiedy obcisłe, śliskie, anty-czyste, kremowej barwy rękawice starego amputatora zbliżają się do Ciebie i kiedy to nożyczki odcinają kawałek po kawałku Twój palec?! Heh, nie wiem czy to potrafi przyciągać czy nie, ale ja opowiadałbym się zdecydowanie za niedzielnym wypadem do pobliskiej chłodni, w której spece schładzają świeżutkie partie krowich cielsk, i które to później z rodziną pożerasz przy obiedzie ze smakiem...kurna, dużo tutaj krwi, chłodniczo-masarniczy klimat potrafił opętać Cię, dużo naprawdę krwi - wymachujesz wciąż dużym toporem w wiszący na haku ochłap i...dajesz następnie sąsiadom i patrzysz...jedzą to, a Ty będąc skrzywioną kurwa psychicznie larwą o bydlęcych naleciałości wnętrzu i umyśle muła poszerzasz swoją wiedzę mój drogi, ale jednak nie wiesz, że dzieje się to nieświadomie. Nie potrafisz się kontrolować i nie odróżniasz czy patroszysz wyruchaną przez ślepego barana owcę czy tez człowieka - czego wcześniej nie dopuszczałeś do siebie, nie chciałeś wcielić w swe czyny nigdy! Dziś Twoja to profesja jest...chłodzisz szczątki nieraz skosztowane troszkę, konfigurujesz i przygotowujesz do ponownego spożycia. Jednak oszustwo ma krótkie nogi i przyjdzie czas zapłacić ciałem za swoje czyny i zostaniesz poszatkowany i wstawiony na sklepowe półki...i w tym momencie skończyły się czasy tej licealnej zabawy...zabawy przy sadystycznie kurwa chamsko spenetrowanym chirurgicznym oddechem "Bloody Obstetric Technology", dzięki któremu doświadczyłeś przyjemnego bólu w codziennym zapierdalaniu...chwała Ci za to wielka, że za skrajnie chorego żywota siurałeś w nogawkę na myśl o Reek Of Shits i jest to na plus w ostatecznym rozrachunku on the anatomy desk...
Yare Yare Daze