lol, doookładnie :DDD:PPPMaria Konopnicka pisze:Strasznie mnie wkurwia, jak ktoś mówi "generalnie rzecz biorąc". Mam kumpla w pracy, który o coś pytany tym zwrotem odpowiada na co trzecie pytanie - może dlatego?ultravox pisze:Generalnie rzecz biorąc
NOCTURNUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: NOCTURNUS
-
- mistrz forumowej ceremonii
no dokladnie.generalnie generalnie rzecz biorac.ultravox pisze:Generalnie rzecz biorąc może to stwarzać problemy w relacjach międzyludzkich.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
No, prośba, plizzzz, generalnie rzecz biorąc temat już był. Łączę, spajam, lol, rotfl, pwned, lmao. Omfg! Noob Saibot! Nigga pfff... Loooz. Co ja pacze?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
no, lol, kierwa, skąd ten wątek teraz wytrzasnąłeś??? z gondolina przekopiowałeś chyba bo tego wczoraj szukałem. coś mi tu śmierdzi i to nie ja, myłem się w zeszły wtorek
ale poważnie to czemu wyszukiwarka nie znajduje tych starych postów?

ale poważnie to czemu wyszukiwarka nie znajduje tych starych postów?

- moonfire
Słyszał ktoś tę kapelę Browninga - After Death? Dobre to? W Selfmadegod mają, więc nie wiem, czy warto. Generalnie.:)
- twoja_stara_trotzky
słabe. jak wszystko po Thresholds. no może po epce...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
moonfire pisze:Słyszał ktoś tę kapelę Browninga - After Death? Dobre to? W Selfmadegod mają, więc nie wiem, czy warto. Generalnie.:)
moonfire, czyli wiesz już, że dobre...twoja_stara_trotzky pisze:słabe. jak wszystko po Thresholds. no może po epce...
all the monsters will break your heart
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Swoją drogą, matrix z Thresholds pierwszego bicia jaki?
- Maleficio
- Kontakt:
Ta EP-ka byla zaskakujaco dobra, bo prawda jest taka, ze juz na Thresholds cos zaczelo sie psuc.twoja_stara_trotzky pisze:słabe. jak wszystko po Thresholds. no może po epce...
- moonfire
He, he. :) I tak zamierzam sprawdzić.nicram pisze:moonfire, czyli wiesz już, że dobre...
Wątku o After Death nie namierzyłem, chyba faktycznie są problemy z wyszukiwaniem. Już ktoś wspominał o tym.
- ultravox
viewtopic.php?f=13&t=8789moonfire pisze:Wątku o After Death nie namierzyłem
- moonfire
Dzięki.
-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
^ Spoko Nocturnus z 1/5 oryginalnego składu;)
This is where everything goes backwards.
-
Cztery lata temu tak zajebali, że aż miło, pomimo tego, że skład był afterdefowy. Gdybym miał okazję to bez wahania bym się wybrał ponownie.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
To jest jeden z tych zespołów, który powinien się reaktywować. Oczywiście w składzie z Browningiem.KAKAESIAK pisze:To jednorazowy wybryk czy coś więcej
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- Adrian696
bo ja wiem, czy ta reaktywacja ma sens - moze psychologiczny, bo muzycznie ubiegłoroczny materiał Afetr Death daje mi wszytskoi co bym oczekiwał od reaktywowanego Nocturnusa
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.