HONOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: HONOR

17-03-2011, 10:12

no Rudolf Hess 10 maja 41 roku poleciał do UK i tyle wiadomo oficjalnie
reszta to juz tylko teorie, bo tak na prawde nic w 100% nie jest wiadomo, moża tylko snuć teorie w oparciu o znane fakty, ale to jednak tylko teorie
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 10:37

Adrian696 pisze:a jak już jesteśmy przy tych tematach - kto czeka na rok 2016 i odtajnienie brytyjskich dokumentów na temat wycieczki Rudolfa do Szkocji?? swoja droga, uważam, że wywiad przedłuży klauzulę tajności i nadal nie bedzie wiadomo do końca, co sie tam wydarzyło
oczywiście że przedłużą klauzulę tajności, to samo robili z dokumentacją w sprawie śmierci Sikorskiego. Swoją drogą do dzisiaj jest to frapujące zagadnienie, czemu tam poleciał? czy na czyjś rozkaz? czy na pewno na procesie Norymberski to był RH czy jego sobowtór... ciekawy temat
Buła
postuje jak opętany!

17-03-2011, 10:39

pewnie żyje sobie dalej z adolfem w Argentynie ;]
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 10:46

Realista pisze: czy na pewno na procesie Norymberski to był RH czy jego sobowtór... ciekawy temat
a to już w sumie zostało wyjaśnione, osoba którą skazali na dożywocie, nie posiadała żadnych blizn jakie posiadał RH z czasów 1 Wojny Światowej, zdjecia rentgenowskie też nie wskazuja iż miałby kiedykolwiek roztrzaskane żebra po pocisku jak RH

dość przekonująca jest teoria, że RH zginął razem z brytyjskimi buntownikami w "wypadku lotniczym", którzy chcieli odsunąć Churchilla od władzy, podpisac pokój z Niemcami i razem pobiegac za Stalinem ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Realista
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 11:07

Adrian696 pisze:
Realista pisze: czy na pewno na procesie Norymberski to był RH czy jego sobowtór... ciekawy temat
a to już w sumie zostało wyjaśnione, osoba którą skazali na dożywocie, nie posiadała żadnych blizn jakie posiadał RH z czasów 1 Wojny Światowej, zdjecia rentgenowskie też nie wskazuja iż miałby kiedykolwiek roztrzaskane żebra po pocisku jak RH

dość przekonująca jest teoria, że RH zginął razem z brytyjskimi buntownikami w "wypadku lotniczym", którzy chcieli odsunąć Churchilla od władzy, podpisac pokój z Niemcami i razem pobiegac za Stalinem ;)
wiesz to dość przekonująca hipoteza, bo i sam fakt że przez cały pobyt w więzieniu (o ile dobrze pamiętam) nie chciał się spotkać ze swoja ukochaną żoną no i te fakty o których Ty wspominasz.
Co do teorii o której mówisz trochę wydaje mi się naciągana, RH był zbyt ceną zdobyczą żeby go tak po prostu uśmiercić:)
jak już jesteśmy przy zagadkach... co sadzisz na temat zaginionych papierów Heydricha które rzekomo kompromitowały ówczesnych Dygnitarzy Rzeszy?
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 11:27

Realista pisze: wiesz to dość przekonująca hipoteza, bo i sam fakt że przez cały pobyt w więzieniu (o ile dobrze pamiętam) nie chciał się spotkać ze swoja ukochaną żoną no i te fakty o których Ty wspominasz.
Co do teorii o której mówisz trochę wydaje mi się naciągana, RH był zbyt ceną zdobyczą żeby go tak po prostu uśmiercić:)
jak już jesteśmy przy zagadkach... co sadzisz na temat zaginionych papierów Heydricha które rzekomo kompromitowały ówczesnych Dygnitarzy Rzeszy?
zważywszy, że do buntowników zaliczało sie całkiem spore grono rodziny królewskiej, śmierć RH jakąs dużą stratą nie była, Churchill zrobił czystke i to zakładając ze do UK udał sie prawdziwy Rudolf, a nie wysłany przez Adolfa jego sobowtór, bo tutaj nic założyć na 100% nie możemy...
temat papierów Heydricha, znam bardzo pobieżnie, nawet śladowo bym powiedział,bo nigdy sie w to nie zagłebiałem - bo i za bardzo jakiegoś sensownego punktu zazcepienia w tej historii nie ma ;)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 11:29

zreszta brytole, to kurwa mieli strasznego pecha do tych sobowtórów, bo o ile sobie przypominam nie tylko Hess jest wątpliwy, ale samobójstwo Himmlera tez traci plebejskimi historiami dla debili ;)
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 11:51

a swoją drogą to z faszystowskim gównem oczywiście wypierdalać
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

17-03-2011, 11:52

nazi punks fuck off i chuj
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 11:56

BadBlood pisze:a swoją drogą to z faszystowskim gównem oczywiście wypierdalać
Amerykanie mieli inne zdanie :D Brytyjczycy też, nawet Francuzi :D każdy po wojnie zagrabił cześć spuścizny Hitlera do swoich celów... wywiady ukrywały zbrodniarzy, bo ich potrzebowały :D
Awatar użytkownika
BadBlood
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 11:57

o Honorze mówię :D
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
Nasum

17-03-2011, 11:59

Adrian696 pisze:zreszta brytole, to kurwa mieli strasznego pecha do tych sobowtórów, bo o ile sobie przypominam nie tylko Hess jest wątpliwy, ale samobójstwo Himmlera tez traci plebejskimi historiami dla debili ;)
Samobójstwo Himmlera jest rzeczywiście dość ciekawe, ale mnie interesują dwie inne persony, mianowicie Martin Bormann, który przez lata był uznawany za zaginionego( co obalono w latach bodajże 80-tych, kiedy znaleźli jego szczątki ) i jego rzekoma praca dla rosyjskiego wywiadu, a także powojenne losy Heinricha Mullera, który był na tyle przezorny że alianci dysponowali łącznie kilkoma zdjęciami jego facjaty.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 12:00

BadBlood pisze:o Honorze mówię :D
aaaa myślałem, że pijesz do rozważań o Rudolfie, który nota bene jest autorem większości przemyśleń Adolfa w jego książce ;) no ale przecież nawet wrogowie Hitlera ukrywali swoja głupotę jakimś wyimaginowanym geniuszem Adolfa, a to zwykły debilek bez matury był :D
Nasum

17-03-2011, 12:01

Adrian696 pisze:
BadBlood pisze:a swoją drogą to z faszystowskim gównem oczywiście wypierdalać
Amerykanie mieli inne zdanie :D Brytyjczycy też, nawet Francuzi :D każdy po wojnie zagrabił cześć spuścizny Hitlera do swoich celów... wywiady ukrywały zbrodniarzy, bo ich potrzebowały :D

"Ojciec" rakiet V1 i V2 został po wojnie głównym konstruktorem rakiety nośnej Saturn V... zresztą wszyscy polowali na niemieckich konstruktorów i naukowców
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 12:04

Nasum pisze:
Adrian696 pisze:zreszta brytole, to kurwa mieli strasznego pecha do tych sobowtórów, bo o ile sobie przypominam nie tylko Hess jest wątpliwy, ale samobójstwo Himmlera tez traci plebejskimi historiami dla debili ;)
Samobójstwo Himmlera jest rzeczywiście dość ciekawe, ale mnie interesują dwie inne persony, mianowicie Martin Bormann, który przez lata był uznawany za zaginionego( co obalono w latach bodajże 80-tych, kiedy znaleźli jego szczątki ) i jego rzekoma praca dla rosyjskiego wywiadu, a także powojenne losy Heinricha Mullera, który był na tyle przezorny że alianci dysponowali łącznie kilkoma zdjęciami jego facjaty.
Bormann to chyba był 72 lub 73 rok (nie pamietam teraz dokładnie), jak cudownie odnalazły sie dwa szkielety ;) bez jaj, ponoć nawet badania DNA w latach 90 robili :):):)
Muller - no ten jak kamień w wode, każdy wywiad zaprzecza, ale żaden nie oskarża innych o to że go mieli... nawet nie moge napisać, że to pasjonująca historia, bo gówno o tej sprawie wiadomo
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

17-03-2011, 12:06

Nasum pisze:
"Ojciec" rakiet V1 i V2 został po wojnie głównym konstruktorem rakiety nośnej Saturn V... zresztą wszyscy polowali na niemieckich konstruktorów i naukowców
no ja jestem ciekawy, czy Obama jak patrzył na wahadłowce, to wie komu je zawdzięcza ;)
Nasum

17-03-2011, 12:13

Ironia losu...tak samo jak to, że wynalazca cyklonu B był żyd:)
Awatar użytkownika
Xapapote
weteran forumowych bitew

17-03-2011, 12:26

Nasum pisze:mnie interesują dwie inne persony, mianowicie Martin Bormann
Martin Bormann pojawił się w filmie "The Great Rock'n'Roll Swindle" McLarena obok Ronniego Biggsa i Pistolsów
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

17-03-2011, 12:33

Spokojnie. Dekada-dwie, gdzieś w Chile wypłyną Dzienniki Szczerego i wszystko się wyjaśni.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
arise
zaczyna szaleć

17-03-2011, 12:34

Ostra napinka hehehe. 3 kawałki mają naprawdę dobre ( na szubienice, krew i honor, sanhedryn) reszta zbyt prostacka i tandetna łupanka. Ideologicznie co kto lubi :)
ODPOWIEDZ