VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VADER
Jest trochę sztampy pod koniec i żenada w postaci 'Join Empire, join Dark Side' + muzyczka ze Star Warsów w 'Genocidius' (WTF?) ale ogólnie posiada to jakieś szczątki feelingu co w przypadku tego zespołu jest nie lada wyczynem. Największe zaskoczenie to 'Prayer to the God of War' bo juz to nawet nie death/thrash a czysty Exodus z czasów BBB i chyba ten właśnie numer tak dobrze usposobił mnie do całości, riff przewodni to żyleta i masakra.
Ogólnie jak na Vader to płyta jest całkiem sensowna i można parę razy zarzucić dla potupania.
Ogólnie jak na Vader to płyta jest całkiem sensowna i można parę razy zarzucić dla potupania.
Yare Yare Daze
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa jak ja nielubię tego kawałka..... Zawsze ziewam przy nim.Żułek pisze:ooooo Kingdom grają
mam nadzieje ze pojawi sie w wawie bo lubie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
- Żułek
znowu sie przyjebali do Necropolis :P a ja lubie i huj :P
będziesz miał przerwe na siusiu ;)trup pisze:Kurwa jak ja nielubię tego kawałka..... Zawsze ziewam przy nim.Żułek pisze:ooooo Kingdom grają
mam nadzieje ze pojawi sie w wawie bo lubie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No metaluchy akurat mocno robią siusiu na koncertach. Gdy widzę tych spasionych, z obwisłymi bebzunami, zapoconych i napierdolonych browarem 178 cm w kapeluszu metalowych wojowników, jak we frenetycznym tańcu pod sceną robią głupie miny, to mam ochotę strzelać. Bydło, choć to określenie to obraza dla tych sympatycznych zwierząt.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
hcpig pisze:Naciągane 5/10 w najlepszym razie, miało być świeże a było nudne jak ch... i do tego sprofanowano Das Ich, nie mam żadnych wątpliwości że ta nowa jest lepsza.
To że jest lepsza od poprzedniej, nie oznacza że jest nie wiadomo jak szałowa.
-
The Beast to płyta która mnie zawiodła na całej linii i właściwie do niej nie wracam. Od wydania tego krążka Vader stracił w moich oczach i z coraz mniejszymi wypiekami na twarzy czekałem na wieści z ich obozu. Nadal uważam bestię za słabiznę, za zmęczenie materiału, album nagrany na siłę. Muzyka tu nagrana to coś na wzór nastroszonego koguta, który przyjmując postawę bojową myśli że właściciel się wystraszy i nie utnie mu łba by przerobić go na rosół.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Bestia fajowa plyta, jakaś taka naturalna, lepsza, niż dwie nastepne, bo dla mnie takim nastrosznym kogutem są właśnie Impresje we krwi, nie mowiąc już o dnie pt. Necropolis.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Phantom
- zaczyna szaleć
Bestia jeszcze nie taka zła :) natomiast Imperium no cóż nie zawiodłem się czytając ten wątek.Płyta przeleciałą i jakoś za nią nie tęsknie.O ile TeT dawała nadzieje na lepsze jutro tak już nie będę czekał na premierę kolejnego wyziewu Generała.
TUI=>DP=>S=>BTTB=>L
TUI=>DP=>S=>BTTB=>L
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No to mówię, 'jak na Vader'. Nie jest to jeszcze płyta konkurencyjna ale słychać że zespół wziął się w garść i cośtam kombinuje zamiast dogadzać mamoniom. Weź na poprawkę że dla mnie ten zespół jest strasznie słaby, do BttB ok ale potem jest cienko na wzór dupy węża, w zasadzie tylko trzy ostatnie nadają się jako tako do słuchania więc jeżeli płytkę Vader oceniam pozytywnie to naprawdę jest coś na rzeczy.Nasum pisze:
To że jest lepsza od poprzedniej, nie oznacza że jest nie wiadomo jak szałowa.
To może kolega wyjaśni co w niej fajnego? Bieda straszna IMHO.gelO pisze:
The Beast jest spoko, na pewno więcej niż 2/10 bym dał.
Yare Yare Daze
Piękne i pasuje idealnie...w innym temacie.hcpig pisze:Nie jest to jeszcze płyta konkurencyjna ale słychać że zespół wziął się w garść i coś tam kombinuje zamiast dogadzać mamoniom. Weź na poprawkę że dla mnie ten zespół jest strasznie słaby, do AJFA ok ale potem jest cienko na wzór dupy węża.