Niemanieczki pisze:Słuchalny jest ten nowy burcum?
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: BURZUM
-
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false; - totalne gówno bez klimatu.Niech wydaje więcej tych płyt to od wyjścia z pierda będzie miał ich nagranych więcej niż przed pójsciem do niego.A poziom od tamtego okresu spadł.
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; - prawie się udusiłem :/
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
OMFG
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Tej nowej płyty nie chce mi się nawet ukraść. Kristian w mistrzowski sposób zniechęcił mnie do patrzenia w kierunku swej "kapeli"..., ale zaraz, zaraz w jakim celu nabyłem Fallen z którego dworowałem na wszelkie możliwe sposoby, dodatkowo w wersji winylowej? Sam nie wiem.
-
- mistrz forumowej ceremonii
535 pisze:Tej nowej płyty nie chce mi się nawet ukraść.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
więcej - nawet nie chce się włączyć chociaż jednego kawałka z niej na youtube :-)
-
A Belus taki fajny był...Varg,stop fucking around...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
Jej nie trzeba kraść; ona jest tak słaba, że Vikernes sam ją udostępnił w całości na yt.535 pisze:Tej nowej płyty nie chce mi się nawet ukraść. Kristian w mistrzowski sposób zniechęcił mnie do patrzenia w kierunku swej "kapeli"..., ale zaraz, zaraz w jakim celu nabyłem Fallen z którego dworowałem na wszelkie możliwe sposoby, dodatkowo w wersji winylowej? Sam nie wiem.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
I nie sciagnal po 1488 wyswietleniach. Pozer.raphi pisze:Jej nie trzeba kraść; ona jest tak słaba, że Vikernes sam ją udostępnił w całości na yt.535 pisze:Tej nowej płyty nie chce mi się nawet ukraść. Kristian w mistrzowski sposób zniechęcił mnie do patrzenia w kierunku swej "kapeli"..., ale zaraz, zaraz w jakim celu nabyłem Fallen z którego dworowałem na wszelkie możliwe sposoby, dodatkowo w wersji winylowej? Sam nie wiem.
Ostatnio zmieniony 27-06-2014, 11:44 przez 0ms, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jak dla mnie też nic specjalnego, choć oczywiście lepszy od tych gówien, które wyszły później[V] pisze:A Belus taki fajny był...
- hcpig
Takie tam p2p2 ten nowy Burzum, trochę bzyczenia, kołysanka 'Heill Odinn'' (już będę miał resztę dnia zjebaną bo ze łba nie chce wylecieć), na koniec remake Tomhet a po nim... kolejny rip-off Tomhet :) No bez jaj!
Lepsze niż te zeszłoroczne piardy i ogólnie da się słuchać ale nie da się ukryć takie to kurwa bez pomysłu amatorskie sklejone na kiblu w fasttrackerze, 'Daudi Baldrs' to przy tym to niedościgniona potęga. W każdym razie w kategorii oryginalność daję mocne 0/10.
Lepsze niż te zeszłoroczne piardy i ogólnie da się słuchać ale nie da się ukryć takie to kurwa bez pomysłu amatorskie sklejone na kiblu w fasttrackerze, 'Daudi Baldrs' to przy tym to niedościgniona potęga. W każdym razie w kategorii oryginalność daję mocne 0/10.
Yare Yare Daze
-
http://chaosvault.com/newsy/varg-vikerness-skazany/" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedaż płyt podskoczy, dobrze zaplanowana długofalowa kampania marketingowa ;)
sprzedaż płyt podskoczy, dobrze zaplanowana długofalowa kampania marketingowa ;)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- zaczyna szaleć
Heh, to teraz pewnie nadejdzie era palenia meczetów :D Oczywiście nie we Francji.
- Lykantrop
Ja bym nie powiedział, że winna temu jest tylko mniejszość muzułmańska. Takie są efekty tego poprawno politycznego bełkotu i ślepej wrażliwości imbecylów, którzy jej utopijne założenia wprowadzili w życie.nicram pisze:Ja pierdolę. Francja już jest muslimską dziwką...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- uglak
http://www.metalsucks.net/2014/08/04/bu ... nned-ebay/" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
-
- w mackach Zła
teraz dopiero będzie kult.
- Believer
moze się wkurwi i wroci do metalu :D