VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VOIVOD
ja także, od dwóch dni niczego innego nie słucham. Genialne partie gitary, dużo luzu i bardzo fajnej atmosfery. Słuchałem wpatrując się w padający śnieg, jak jakaś jebana lama! :-DMaria Konopnicka pisze:Katorz bardzo lubię
all the monsters will break your heart
-
Maria Konopnicka
Mam wrażenie, że obecnie w zespole jest taka chemia i są tak doskonałej formie, że ich następna płyta będzie powalająca.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Mi rowniez Katorz bardzo podchodzi, jest w nim taka punkowa lekkosc i luz. Co do nowej plyty, mam nadzieje, ze ebdzie stala na bardzo wsykoim poziomie oraz, ze czyms mnie zaskocza.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
żałosne jest to wasze nadrabianie czasu straconego. Voivod BYŁ wielki. większośc z was się na to nie załapała i teraz błagacie o ochłapy :D
-
byrgh
- zahartowany metalizator
:DDD doskonale
- Scaarph
- Riven
- Kontakt:
no tak, nie zalapala, juz nie mozna sluchac voivod. albo np. zobaczyc ich na zywo, a nie sie madrowac w interwebsie
hipsterstwo 100%
hipsterstwo 100%
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Do ciebie nie było.
-
byrgh
a ja myslalem, ze do kogos? :) po prostu mistrz okolicznosc535 pisze:Ty byrdziu się nie odzywaj, to nie było do nas.
-
535
@Trocki
Jak widzę Twoją sygnaturę i takie strzały to czuję awanturę w powietrzu.
Jak widzę Twoją sygnaturę i takie strzały to czuję awanturę w powietrzu.
Ostatnio zmieniony 17-02-2012, 00:37 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
byrgh
:D chybiasz i pudlujesz - mniej nerwowosci wiecej luzu.
-
535
Oczywiście nie o Twoją sygnaturę chodzi, bo na Last FM raz zajrzałem i więcej tego nie zrobię.
-
byrgh
dobrze :d
-
535
Ktoś tu mówił, że nie było dopingu
Na tym eleganckim wideło widać jak się bawię , na tle tego gościa z kucykiem. W pewnym momencie, przebiega mi pod pachą gromada krasnali w czarnych koszulkach, robi się gorąco, wchodzę do akcji poza kadrem, po kilkuminutowej szamotaninie pojawiam się i jakiś "buc" w 4.53 dwukrotnie usiłuje złamać mi kark. Może to Riven, bo podobny do gościa krzyczącego "jebać kler", którego parę minut wcześniej "łapałem" z podłogi. Na szczęście siła uderzenia rozkłada się na współbiesiadujących, a właściwie obrywają tylko oni i wychodzę bez szwanku. Wspaniała impreza.
W załączniu materiał dla tych, którzy wyrażają opinie, kompletnie nie znajac materii, to jest kurwa VOIVOD, a nie szkółka niedzielna...
Na tym eleganckim wideło widać jak się bawię , na tle tego gościa z kucykiem. W pewnym momencie, przebiega mi pod pachą gromada krasnali w czarnych koszulkach, robi się gorąco, wchodzę do akcji poza kadrem, po kilkuminutowej szamotaninie pojawiam się i jakiś "buc" w 4.53 dwukrotnie usiłuje złamać mi kark. Może to Riven, bo podobny do gościa krzyczącego "jebać kler", którego parę minut wcześniej "łapałem" z podłogi. Na szczęście siła uderzenia rozkłada się na współbiesiadujących, a właściwie obrywają tylko oni i wychodzę bez szwanku. Wspaniała impreza.
W załączniu materiał dla tych, którzy wyrażają opinie, kompletnie nie znajac materii, to jest kurwa VOIVOD, a nie szkółka niedzielna...
- Riven
- Kontakt:
Ja bylem niestety tylko w Warszawie, ale staralem sie dac z siebie wszystko (wraz z grupka moze 10 osob - zal.pl). w pewnym momencie zreszta dostalem od jakiegos bydlaka w oczy - tzn. wjebal mi sie jebanymi palcami prosto w oczodoly, przez x sekund nic nie widzialem. Ludzie kurwa, nauczcie sie napierdalac! piesci, a nie palce.535 pisze:\ Może to Riven, bo podobny do gościa krzyczącego "jebać kler"
Ale i tak koncert byl wspanialy, zreszta Blacky napisal mi wczoraj m.in., ze "see you this year in Poland", wiec jest szansa ze ten rok tez bedzie udany.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Jesli tak, to oby w drugiej polowie roku, tak gdzies na jesieni:)I kolejna impreza by byla. :D
- Riven
- Kontakt:
bedzie trudniej niz ostatnio ale oczywiscie na flaszke zawsze chetny jestem o/ :))