MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MOTÖRHEAD
Ja myślę, że to odpowiedni marketing.
You know the rules, you all know the game
Try to do what's right
And I swear I can't complain
If I die tonight
But I don't think it's in the stars
For me to go that way
I'll be here for a long, long time, babe
I'm here to stay
You know the rules, you all know the game
Try to do what's right
And I swear I can't complain
If I die tonight
But I don't think it's in the stars
For me to go that way
I'll be here for a long, long time, babe
I'm here to stay
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Może trwać póki się trzyma na nogach niczym Stonesi, ale po co? :) Gdyby zawiesił gitarę, powiedzmy po Inferno, nikt by specjalnie nie rozpaczał.
- Nerwowy
Kraft jak zawsze w formie :DDD.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hellion
ja bym rozpaczał, po rolling stones tez bym rozpaczał, a ostatnio w zasadzie na mojej playliscie króluje doom and gloom - moc kawałek!Kraft pisze:Może trwać póki się trzyma na nogach niczym Stonesi, ale po co? :) Gdyby zawiesił gitarę, powiedzmy po Inferno, nikt by specjalnie nie rozpaczał.
- Lykantrop
Oh jej, jaki Ty kontrowersyjny, pewnie robisz w liceum furorę jako mentor?Kraft pisze:Może trwać póki się trzyma na nogach niczym Stonesi, ale po co? :) Gdyby zawiesił gitarę, powiedzmy po Inferno, nikt by specjalnie nie rozpaczał.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Kraft pisze:no, wśród oldbojów stoi wysoko
u ciebie w gimnazjum chyba pozerkuKraft pisze:Gdyby zawiesił gitarę, powiedzmy po Inferno, nikt by specjalnie nie rozpaczał.
trzeba bedzie zrobic ankiete czy tych co kwestionuja wielkosc Black Sabbath i Motorhead wypierdalamy z forum natychmiast czy nastepnego dnia ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- Kontakt:
Jak pomyślę, że mieliby nie nagrać takich hiciorów jak Rock Out czy English Rose to mnie się smutno robi.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Bezdech
Myślę, że między punktem pierwszym i drugim należy zastosować uderzenie wyprzedzające.Adrian696 pisze:trzeba bedzie zrobic ankiete czy tych co kwestionuja wielkosc Black Sabbath i Motorhead wypierdalamy z forum natychmiast czy nastepnego dnia ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- boroowa
on jest INŻYNIEREM... coś jak Mamoń :)Lykantrop pisze:Oh jej, jaki Ty kontrowersyjny, pewnie robisz w liceum furorę jako mentor?Kraft pisze:Może trwać póki się trzyma na nogach niczym Stonesi, ale po co? :) Gdyby zawiesił gitarę, powiedzmy po Inferno, nikt by specjalnie nie rozpaczał.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- maciek z klanu
Kraft pisze:Może trwać póki się trzyma na nogach niczym Stonesi, ale po co? :) Gdyby zawiesił gitarę, powiedzmy po Inferno, nikt by specjalnie nie rozpaczał.
LOL tutaj to mnie zabiłeś... przecież obojętnie co Ci Panowie nagrywają to jest zajebiste, a przynajmniej bardzo dobre !!!!
THEY ARE MOTORHEAD AND PLAYING ROCK AND ROLL !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Kraft
Inferno to krańcówka, dojrzała, zgrabna, ze świetnymi tekstami wypływającymi z nabytej (a nie wydumanej) mądrości życiowej Lemmy'ego. Dalej to już męczenie buły, z kilkoma miłymi przerywnikami jak wyżej.Morph pisze:Jak pomyślę, że mieliby nie nagrać takich hiciorów jak Rock Out czy English Rose to mnie się smutno robi.
- Adrian696
Kraft pisze:[ Dalej to już męczenie buły, z kilkoma miłymi przerywnikami jak wyżej.

i jeszcze zadedykował ci piosenke
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Kraft
Wspaniale, możesz zabrać borówę pod pachę i wracać pod kamiora, trolu :)
- Adrian696
panie jezykowy purysto ktory kiedys przypierdalał sie do moich literowek - co to jest TROL??Kraft pisze:Wspaniale, możesz zabrać borówę pod pachę i wracać pod kamiora, trolu :)
no i milo ze wciaz przypominasz wszystkim na forum, ze moja nominacja twojej pozerskiej persony na idiote roku nie byla przypadkowa :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Dawno jakichś mocnych strzałów od Krafta nie było. A w obliczu takiego nawet napierdalanie na Slayera blednie. :D
- Lykantrop
Przypomina mi Sraft trochę czasy rozkwitu Capricornus, ABC Conditus i tym podobnych. Wtedy każdy chciał być za wszelką cenę kontrowersyjny.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kraft
Póki co widzę tylko śnięte oburzenie i żadnych konkretów w obronie ostatnich trzech krążków. No ale chuj, niech będzie żem kontrowersyjny gimnazjalista :)
- mad
Inkwizycja działa i nie wolno kwestionować wielkości Motorhead?
Już rozpalam pod sobą stos.
Już rozpalam pod sobą stos.
- Kraft
Jaka inkwizycja? To tylko kilka roztrzepanych panienek, z którymi mam na pieńku. No bo żaden rozumny człek o miano wielkości ostatnich płyt Motorhead walczyć nie będzie ;)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz