BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Re: BÖLZER
Maniuś, kulturalnie Cię proszę, weź nie pierdol.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Nie nie nie, Soma już nie była powieleniem formuły z Aura. Czuć na niej kreatywność, znakomita muzyka. O spadku formy i odgrzewaniu patentów nie może być mowy.manieczki pisze:Soma juz IMO byla spadkiem formy i IMO zwiastuje, ze formuly starczylo na demko + aure. Tyle ode mnie, chcialbym to odszczekac - pozyjemy, zobaczymy.DeadButDreaming pisze:Maniek, co Ty pieprzysz? Jest cisza, bo z pewnością kroją pełny album, którym zmiotą. Oczekujmy spokojnie na wieści.
Ten utwór/fragment pojawił się po wydaniu Soma - niby to samo, ale mnie robi.
[youtube][/youtube]
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- TORTURER
- w mackach Zła
- babayaga
- rozkręca się
Na początku roku zapowiedzieli, że za kilka miesięcy idą do studia nagrywać pełniaka, więc zobaczymy.
Przy okazji można sobie kupić gitarę bolzerowską. 10 strun i już wiem, skąd to charakterystyczne brzmienie.

Przy okazji można sobie kupić gitarę bolzerowską. 10 strun i już wiem, skąd to charakterystyczne brzmienie.

-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Nie dostrzegam na ostatniej epce zmęczenia materiału czy jakiegoś zapoczątkowania procesu wypalenia i zjadania własnego ogona. Dorzucono większe pokłady gruzy, dodano do kolby Schenkla większe ilości substancji siarki ale nie zatracono własnego wypracowanego muzycznego charakteru który krystalizuje się z każdym następnym wydawnictwem i w moim przekonaniu osiągnie postać stałą i kompletną na długograju tych Panów z górzystej Szwajcarii.
Ostatnio zmieniony 10-03-2016, 18:29 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Debiut tych gości to aktualnie jedna z bardziej wyczekiwanych przeze mnie pozycji. "Soma" odrobina słabsza od poprzedniej epki, ale to nadal kawał wyśmienitego grania i wierzę, że na pełniaku jak najbardziej dadzą sobie radę.
-
ImP
- w mackach Zła
Z ostatnią epką mam tak, że spodziewałem się huraganu, a wyszedł po prostu fajny materiał. Na pełniaka czekam, chociaż oczekiwania poszły w dół.
-
535
Mam wrażenie, że każdy kolejny materiał jest odrobinę słabszy, albo brakuje elementu zaskoczenia. Być może się mylę. Jedno jest jednak dla mnie pewne. Za długo to wszystko trwa. Jeżeli nie tchną w długograj nowego ducha, a powielą jedynie patenty z epek to finał będzie taki, że w pizdu spalą ten debiut. Dziwna strategia, ale spokojnie czekam.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
strategie majo dobro,535 pisze:Mam wrażenie, że każdy kolejny materiał jest odrobinę słabszy, albo brakuje elementu zaskoczenia. Być może się mylę. Jedno jest jednak dla mnie pewne. Za długo to wszystko trwa. Jeżeli nie tchną w długograj nowego ducha, a powielą jedynie patenty z epek to finał będzie taki, że w pizdu spalą ten debiut. Dziwna strategia, ale spokojnie czekam.
napięcie rośnie,
tu epeczka, tam epeczka i wszyscy czekajo ze zwartymi pośladami...
strategie majo dobro, strategje "markietingowom" ...
///ja też czekam///
lys på slutten av lys
-
535
Napięcie rośnie. Jednak będzie wszystkim bardzo przykro, gdy na stronie A debiutu, dostaniemy muzykę z epeczki pierwszej, a na stronie B, muzykę z epeczki drugiej. Wszystko zakończy się głuchym pierdnięciem
- Ascetic
myślę, że dobrze się sprzeda taki pełniak, pod warunkiem, że dla zmylenia przeciwnika, zatytułują inaczej kawałki ...535 pisze:Napięcie rośnie. Jednak będzie wszystkim bardzo przykro, gdy na stronie A debiutu, dostaniemy muzykę z epeczki pierwszej, a na stronie B, muzykę z epeczki drugiej.
lys på slutten av lys
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
no wez pan nie wkurwiaj nawet. mam nadzieje ze na debiucie beda same nowe strzaly.
-
535
Będą nowe, albo tak modne ostatnio wersje akustyczne starych. Wykonane przy użyciu marakasów i kastanietów.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nic nie powtórzy pierdolnięcia Rumuńskiej akupunktury, dobrze, że w końcu wylazło to na CD.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
535
Tego się niestety obawiam. To zdecydowanie najmocniejsze okazanie Bolzer.So_It_Is_Done pisze:Nic nie powtórzy pierdolnięcia Rumuńskiej akupunktury, dobrze, że w końcu wylazło to na CD.
- COFFIN
According to a recent interview in Deaf Forever magazine they should be close to entering the studio, no exact time was given though. The album will be titled "Hero" and feature six songs plus three intros/outros.
'Come the Blessed Madness'
- manieczki
COFFIN pisze:The album will be titled "Hero"
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
- Deathhammer66
- w mackach Zła
"Today we enter The Woodshed to begin recording our debut full-length 'HERO'."
/fb
/fb
-
Lurtz
- postuje jak opętany!
NARESZCIE !!Deathhammer66 pisze:"Today we enter The Woodshed to begin recording our debut full-length 'HERO'."
/fb