MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Re: MORBID ANGEL
Nie dość, że ostatnia płyta to paw, jeszcze na deser serwują nam jakieś remixy kurwajapierdole. Cacus Remanufacture się kłania.
-
- zahartowany metalizator
nowyj album jest po prostu niezly, tylko i az
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
I. Omni Potens
II. Too Extreme!
III. Existo Vulgoré
IV. Blades for Baal
II. Too Extreme!
III. Existo Vulgoré
IV. Blades for Baal
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
?KreatoR pisze:Nie dość, że ostatnia płyta to paw, jeszcze na deser serwują nam jakieś remixy kurwajapierdole. Cacus Remanufacture się kłania.
wat?
-
Pewnie chodziło o casus:)
-
ostatnia plyta wciaz u mnie wysoko w tegorocznych podsumowaniach.very much.mimo wszelkich wad,usterek i wsiowych wokali ouaaa;D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Castor
-
Jeśli przewinę do przodu "Too extreme" i wyłączę płytę przed "mea culpa" to nawet niezła płyta. Jak już pisałem, te dwa kawałki jakoś mi nie podchodzą.[V] pisze:ostatnia plyta wciaz u mnie wysoko w tegorocznych podsumowaniach.very much.mimo wszelkich wad,usterek i wsiowych wokali ouaaa;D
-
eee,są zajebiste.jak to jest,ze mnie miazdza a Ciebie nie;DDmyslisz,ze sa trywialne,obciachowe?.to kipiacy testosteron man;DD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
Dziś znowu tego słuchałem i ten cały tu ikstrim jest zdecydowanie najlepszy na płycie.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Tak, ale tylko jeśli wyciąć z niego ten główny motyw powtórzony po raz ostatni, jak dla mnie przedobrzyli z nim w tym momencie. Utwór by więcej zyskał jakby trwał te pięć minut i zostawił po sobie lekki niedosyt.
The madness and the damage done.
- KreatoR
Powiedział, co wiedział.Nasum pisze:Pewnie chodziło o casus:)
O to chodzi, co wydał Roadrunner po "Demanufacture" Fear Factory: "Cloning technology".est pisze:?KreatoR pisze:Nie dość, że ostatnia płyta to paw, jeszcze na deser serwują nam jakieś remixy kurwajapierdole. Cacus Remanufacture się kłania.
wat?
-
Ani trywialne ani obciachowe, po prostu nie trafiają do mnie i już. "Too Extreme" może i by zaskoczył gdyby był nieco krótszy, jest zdecydowanie za długi, zdziwiłem się, że spodobał mi się "Destructor.." chociaż miałem obawy co do tego kawałka po przesłuchaniu go na youtube. Rewelacja to to nie jest, ale wgryza się w mózg lepiej niż utwór omawiany wcześniej. "Mea culpa" nie podchodzi mi zupełnie, ale że jest na zakończenie płyty traktuję go jako ciekawostkę i outro niż normalny numer. Może kiedyś zmiażdżą, jak na razie nawet nie poturbowały.[V] pisze:eee,są zajebiste.jak to jest,ze mnie miazdza a Ciebie nie;DDmyslisz,ze sa trywialne,obciachowe?.to kipiacy testosteron man;DD
-
Początek Too Extreme! rozdupcza synagogi. amen
-
- rasowy masterfulowicz
Mnie przez kilka z rzedu dni rozdupcza doskonaly Covenant. W ramach przygotowan do czwartkowego koncertu w Progresji walkuje Morbid Angel z wieksza niz zwykle gorliwoscia czyli slucham tylko ich. Gitary na Covenant rzucaja na kolana, w Rapture brzmia jak grane w religijnej ekstazie. To brzmi autentycznie. Kiedy uslysze Rapture na koncercie wzlece tak wysoko, ze sufit mnie nie zatrzyma.
I AM MORBID
- Deathless King
Czyli jak zobacze goscia ktory zaryl bania w sufit to podejde sie przywitac hehe
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Riven
- Kontakt:
Tak, jak dla mnie to jedyny dobry numer z tej płyty.Morph pisze:Dziś znowu tego słuchałem i ten cały tu ikstrim jest zdecydowanie najlepszy na płycie.
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
Mi na poczatku tez sie nabardziej podobal. Teraz mam innych faworytow: Destructos i Beauty Meets Beast.
I AM MORBID