DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEATHSPELL OMEGA
Cradle of filth lepsze,wiadomo.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości jak już zresztą stwierdziliśmy nieco wcześniej.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Żadna z płyt DsO nie zatrzęsła sceną w posadach tak jak pierwsze płyty Cradle of Filth. Takie są fakty.
all the monsters will break your heart
- Deathhammer66
- w mackach Zła
-
hah,kocham to forum.tyle narkotyków .
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- Kontakt:
Wielu tak sądzi, ale boi się to przyznać.Deathhammer66 pisze:tesz tak sondze
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
No fakt, ten album jest ostro w cieniu późniejszych płyt. A pierwsze płyty DsO to przecież kawał bardzo dobrego black metalu po linii DARKTHRONE. Zimnego, siarczystego, transowego i kosmicznego. Szczytem totalnego i bezlitosnego skurwysyństwa są Manifestacje 2002, drugi najlepszy materiał DsO (i ten do którego najchętniej wracam, to na marginesie). Gdyby nie przekroczyli Rubikonu, to to wciąż byłby zespół z wysokiej półki, chociaż, jak sądzę, znany głównie maniakom podziemia, jak to też na początku było. Więc w sumie dobrze się stało dla tych starszych materiałów, że polecieli tam gdzie polecieli.maciek z klanu pisze:bardzo ciekawi mnie ze ludzie w ogole na kilkadziesiat stron tematu nie poruszaja np zajebistego Inquisitors of satan
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
SROTFL, no nie ma to jak degradowanie człowieka do pozycji gówna z powodu muzyki. Skoro ktoś korzysta z takich argumentów, usprawiedliwieni ci, co chcieliby nałożyć po mordzie internetowym krzykaczom. To się tyczy także Ciebie - Kolego Plastek ;)
Cradle of Filth oczywiście świetny zespół, który zbiera baty za to, że koledzy ze statusem "prof. ds. metalizacji" tak mówią. Ale po chuj w ogóle ta dyskusja: czy ktokolwiek tu wynosił tę grupę na piedestały, co robi się od lat z DSO, które gdy nawet wyda kupę, jest to kupa szlachetna, której nie pojmie byle wieśniak z miasteczka z odległych zakątków kraju? Mimo Plastka, lubię ten zespół, wiele razy trollowałem na jego temat, ale bende jak te cipki, co to się boją, że starsi skrzyczą. Co nie zwalnia mnie z trzeźwego spojrzenia, że Drought to trendziarskie, post-rockowe gówno - nawiasem post-rocka, tutaj coraz prężniej się rozwijającego. I to jest martwiące.
Ale ewidentnie niektórzy stąd mieli, mają i niezmiennie będą mieli problem z innymi - i z samym sobą. I można obserwować to forum od dziesięciu lat, jak i na dobrą sprawę od wczoraj, bo temat nie uległ poprawie :)
Cradle of Filth oczywiście świetny zespół, który zbiera baty za to, że koledzy ze statusem "prof. ds. metalizacji" tak mówią. Ale po chuj w ogóle ta dyskusja: czy ktokolwiek tu wynosił tę grupę na piedestały, co robi się od lat z DSO, które gdy nawet wyda kupę, jest to kupa szlachetna, której nie pojmie byle wieśniak z miasteczka z odległych zakątków kraju? Mimo Plastka, lubię ten zespół, wiele razy trollowałem na jego temat, ale bende jak te cipki, co to się boją, że starsi skrzyczą. Co nie zwalnia mnie z trzeźwego spojrzenia, że Drought to trendziarskie, post-rockowe gówno - nawiasem post-rocka, tutaj coraz prężniej się rozwijającego. I to jest martwiące.
Ale ewidentnie niektórzy stąd mieli, mają i niezmiennie będą mieli problem z innymi - i z samym sobą. I można obserwować to forum od dziesięciu lat, jak i na dobrą sprawę od wczoraj, bo temat nie uległ poprawie :)
-
Nie będę uciekał się do inwektyw bo i po co,ale wypowiadanie się w ten sposób o tej płycie przy równoczesnym aplauzie dla twórczości Cof to dla mnie naprawdę wyższy poziom abstrakcji.Albo jestem już tak stary,że młodych nie rozumiem.byrgh pisze:Co nie zwalnia mnie z trzeźwego spojrzenia, że Drought to trendziarskie, post-rockowe gówno - nawiasem post-rocka, tutaj coraz prężniej się rozwijającego. I to jest martwiące.
- Drone
Najzabawniejszy nie jest nawet ten prymitywny trolling Plastka, tylko to, że niektórzy dali się na to nabrać i ochoczo dokonują tak upadlających coming outów :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
+100Heretyk pisze:no oczywiście. ta kapela to jedna z najlepszych rzeczy, jakie się w ogóle black metalowi przydarzyły[V] pisze:Deathspell Omega to znakomity zespół,Drought stanowi wręcz ukoronowanie ich twórczości. To,że minął hype nie znaczy,ze muzyka ta straciła na wartości/sile rażenia.
-
Proponowałbym przejrzeć posty użytkowników od tych "coming outów" :) Nie czuję się z tego powodu gorszy, przeciwnie. Jeśli za to (i) Ty tym sposobem klasyfikujesz ludzi, to nie istnieje możliwość do dalszej dyskusji.Drone pisze:Najzabawniejszy nie jest nawet ten prymitywny trolling Plastka, tylko to, że niektórzy dali się na to nabrać i ochoczo dokonują tak upadlających coming outów :)
Jest znacznie więcej rzeczy upadlających, które popełnia się tu notorycznie, bez zająknięcia. Choćby Twoje stare posty o kobietach, które by nie wsadzać kija w mrowisko pominę. Jest jeszcze Lulu i cały katalog innych "kompromitujących" "coming outów", ale mam to w sumie w nosie, bo to nie jest moja sprawa, kto i czego, i w jaki sposób słucha :)
Ostatnio zmieniony 14-07-2015, 22:17 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Plastek
- Kontakt:
To nie jest żaden trollingDrone pisze:Najzabawniejszy nie jest nawet ten prymitywny trolling Plastka, tylko to, że niektórzy dali się na to nabrać i ochoczo dokonują tak upadlających coming outów :)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- TheDude
Plastek ma jakieś smutne problemy dlatego takie dziwactwa wypisuje i obraża ludzi na prawo i lewo zamiast normalnie o muzie pogawędzić.
Ostatni solidny troll na masterful to był długopis. Pamięta ktoś jak forum było zamykane po tym jak zamieszania narobił ? Ja pamiętam, było wesoło kurwasz.
Ostatni solidny troll na masterful to był długopis. Pamięta ktoś jak forum było zamykane po tym jak zamieszania narobił ? Ja pamiętam, było wesoło kurwasz.
- Plastek
- Kontakt:
Jakie dziwactwa? Bo mówię co myślę i nie ćwierkam tak jak wszyscy farbowani profesorowie od transgresji tylko słucham tego co mi się podoba, w piździe mając co powiedzą koledzy?TheDude pisze:Plastek ma jakieś smutne problemy dlatego takie dziwactwa wypisuje i obraża ludzi na prawo i lewo zamiast normalnie o muzie pogawędzić.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
Bez dwóch zdań jest to najwybitniejszy zespół blackmetalowy wszech czasów pod każdym względem (kompozycyjnym, aranżacyjnym, koncepcyjnym). Jedyne w czym nie są pierwsi, to to, że nie oni zapoczątkowali ten gatunek.
- Plastek
- Kontakt:
Oho, uwaga! Prawda objawiona od farbowanego profesorka spłynęła. Już abstrahując od faktu, że obecnie ten zespół ma tyle wspólnego z black metalem co Dimmu Borgir.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No ni chuja, ale indeks cytowań to na tej podstawie ani tyci nie podskoczy.Drone pisze:Bez dwóch zdań jest to najwybitniejszy zespół blackmetalowy wszech czasów pod każdym względem (kompozycyjnym, aranżacyjnym, koncepcyjnym). Jedyne w czym nie są pierwsi, to to, że nie oni zapoczątkowali ten gatunek.
- Drone
Proszę w takim razie o rozsądne kontrpropozycje. Zawsze jestem skłonny do rzeczowej dyskusji.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jesteśmy na forum metalowym i jeśli kogoś bolą inwektywy Plastka, to ma problem. Metal ma być okropny, brzydki i wulgarny, to jest tak proste jak jebanie.TheDude pisze:Plastek ma jakieś smutne problemy dlatego takie dziwactwa wypisuje i obraża ludzi na prawo i lewo zamiast normalnie o muzie pogawędzić