METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
Dla mnie mogą grac cokolwiek, nawet wariacje na temat Mama Said, niech tylko ma to ręce i nogi. Powyżej mamy przykład na to że dużo nie zawsze znaczy lepiej.
- harvestman
[V] pisze:wolałbym krótkie,konkretne utwory jak Sad But True czy Of Wolf and Man zamiast takiego tasiemcowego pitolenia..
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami :)
- vicek
- zahartowany metalizator
nie no , ja od kantry to mam woven hand i dzonego kasza
- harvestman
Problemem nowych kawałków Metalliki jest to że są wydłużane na siłę, pakują tam motywy które do siebie nie pasują, brakuje płynnych,sensownych przejsc pomiędzy poszczególnymi tematami. Słuchając tego kawałka mam czasami wrażenie że słucham sampli z kilku utworów albo jakiegoś Medley, coś jak Kill/Ride czy Justice Medley z lat 90-tych.
- Believer
to ja już wolę to
[youtube][/youtube]
;)
[youtube][/youtube]
;)
faktycznie wali na kilometr AJFA, chociaż wolniejsze fragmenty nieco dupne są. w sumie im trochę można współczuć bo łątwo nie mają - młodzieńczej agresji nie wskrzeszą choćby nie wiadomo jak się spinali, a te nowsze przygrywki dla skacowanych kowbojów (od Load w górę...sorry, nie te lata, żeby się tym zachwycać) to bieda straszna. No, ale niech nagrywają, w końcu trzeba mieć wymówkę, żeby wyruszyć w trasę ;)
- vicek
" onclick="window.open(this.href);return false; dla przypomnienia
-
- mistrz forumowej ceremonii
vicek pisze: dla przypomnienia
to
jest
pierdolona
TRAGEDIA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
jedyny pożytek z tego odsłuchu jest taki że zaraz sobie odpalę stare MISFITS.vicek pisze: dla przypomnienia
- vicek
dobry pomysłSCREAMBLOODYGORE pisze:jedyny pożytek z tego odsłuchu jest taki że zaraz sobie odpalę stare MISFITS.vicek pisze: dla przypomnienia
Ja pierdolę. Robi wrażenie. Od razu pomyślałem o tym.vicek pisze: dla przypomnienia
[youtube][/youtube]
- harvestman
Ten to nawet był fajny, wymienic " ooooo oooo ooooooooo" na jakiś kawałek tekstu i git.[V] pisze:vicek pisze: dla przypomnienia
to
jest
pierdolona
TRAGEDIA
- Believer
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
-
- postuje jak opętany!
Wyjebać między 4:33 a 6:27 i byłoby okej. Swoją drogą brzmienie lepsze niż na Death Magnetic. :D
- brb
- postuje jak opętany!
potencjał ogromny niestety kawałek jest o połowę za długi
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
przesłuchałem se te demo i muszę przyznać że już wolałem tą koncertową wersje, przynajmniej nie było słychać jakie to jest słabe :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
skończyłem oglądać po X latach Seattle 89'...ależ oni wtedy wymiatali. i to pełne gniewu spojrzenie James'a...
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
mlehBeliever pisze:
pojedyncze riffy ok, ale calosc nudzi, a wokal ma strasznie kiepska melodie. perkusja tradycyjnie koszmarna
to nie ma nic wspolnego z AJFA, zero feelingu - tam jeden riff przechodzil logicznie w drugi, tutaj jakies patatajce bez ladu i skladu
edit: o, kirk w formie - nuda w chuj :D po co ja tego slucham w ogole
jesli metallica ma nagrac jeszcze cos sensownego, to powinni wyjebac larsa i kirka, zatrudnic za nich a) dobrego perkusiste b) gitarzyste ktory bedzie potrafil przytemperowac jamesa - ktorego stac na swietne riffy, ale nie potrafi ich ulozyc w sensowna calosc. malpa moze zostac.
this is a land of wolves now