Oj tak...kenediusze pisze: ale jak wchodzi to OTO JA, SZAMOTNY WYLK, to człowiek chciałby, żeby to było po angielsku śpiewane....
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: VADER
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja tak mam z większość kawałków spiewanych po polsku w metalu ;)WaszJudasz pisze:Oj tak...kenediusze pisze: ale jak wchodzi to OTO JA, SZAMOTNY WYLK, to człowiek chciałby, żeby to było po angielsku śpiewane....
ale do epki już przywykłem, fajnie się słucha do czegoś tam co się robi ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
[youtube][/youtube]
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo podoba mnie się powyższy kawałek! Tak właśnie powinni grać. Death/thrash to nadzieja dla tego, wydawałoby się martwego twórczo, zespołu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Dokładnie. Generał wskazał dobry kierunek natarcia. Pytanie tylko jak zostaną zrealizowane cele strategiczne kampanii.
Vader popełnił już w przeszłości dobre EP przed słabymi pełniakami, np. The art of war.
Vader popełnił już w przeszłości dobre EP przed słabymi pełniakami, np. The art of war.
Only dead fish flows with the stream...
Niby ładnie, niby sprawnie i do przodu, ale co tu robi "kanapowe brzmienie". Wrzućcie sobie po tym dowolną Aurę. Przecież to jest kurwa jakieś jebane emeryten party. Przypominam, że thrash, to był bunt przeciwko buntowi. Nie róbmy se jaj. Nadszedł kres poklepywania się po pleckach.Sgt. Barnes pisze:[youtube][/youtube]
edit
O widzisz! Tu jest thrash.
[youtube][/youtube]
- Plastek
- Kontakt:
Ten nowy Vader jest słaby jak sam skurwysyn. Jeśli to jest niby thrashowe pierdolnięcie to crustowym pierdolnięciem jest Blink 182. Już dawno powinni skończyć w kiblu, tam jest ich miejsce od kilku ładnych lat. W zasadzie po "Litany" powinni dać sobie spokój. Totalna niemoc twórcza, groteska, delikatność i melodyjne kurwa solóweczki - to jest obecny Vader. JEBAĆ!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
Believer pisze:

I za dużo się chyba Gry o Tron naoglądali, tylko tam były miecze a tu jakieś karabinki.
Nowa epka jest słaba. Nierówna i "mientka", w najlepszych momentach jest to jeno poprawne. Z drugiej strony, kierunek death/thrashowy jest słuszny i liczę, że poziom poprzedniej płyty utrzymają.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
[youtube][/youtube]Plastek pisze:Ten nowy Vader jest słaby jak sam skurwysyn. Jeśli to jest niby thrashowe pierdolnięcie to crustowym pierdolnięciem jest Blink 182. Już dawno powinni skończyć w kiblu, tam jest ich miejsce od kilku ładnych lat. W zasadzie po "Litany" powinni dać sobie spokój. Totalna niemoc twórcza, groteska, delikatność i melodyjne kurwa solóweczki - to jest obecny Vader. JEBAĆ!
jeden z najlepszych utworów Vader. ponoć ;)
-
- weteran forumowych bitew
No z IMOLLATION na pewno dużo więcej niż zRrrroooaaarrr czy Grave Digger. Tak mi się luźno trochę skojarzyło po prostu.
A Triumph Of Death fajny numer, na żywo urywa głowę, chociaż solo słabe. Pająk ogólnie jest niebdb elementem w tym Wiaderu teraz i te jego cukrowane melodyjki skutecznie utrudniają odsłuch muzyki. Na szczęście nie ma ich cały czas.
A Triumph Of Death fajny numer, na żywo urywa głowę, chociaż solo słabe. Pająk ogólnie jest niebdb elementem w tym Wiaderu teraz i te jego cukrowane melodyjki skutecznie utrudniają odsłuch muzyki. Na szczęście nie ma ich cały czas.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
zawsze mnie rozkłada ten koronny argument :) a jak nie jeżdżę na koncerty to jestem skazany na nierozumienie wielu wybitnych kompozycji zespołu Vader i Behemoth?kenediusze pisze:Triumph Of Death fajny numer, na żywo urywa głowę
a sam kawałek, w czym jest fajny? w wiejskim rytmie pod generyczny riff? od monotonii to jest Black Witchery, który i tak robi to z pierdylion razy lepiej. zaorać.
kolega chyba już zapomniał, jak brzmi 'ten' Vader. po co się katować tymi nowymi rozwleczonymi i mdłymi klockami?