Nigdy nic nie wiadomo - ja zacząłem kupować LP po ponad dwudziestoletniej przerwie w korzystaniu z tego nośnika. MorbidMarcin też kiedyś mi mówił, że już za późno żeby zacząć kupować winyle, a od pewnego czasu w niektóre pozycje na tym nośniku się zaopatruje :)COFFIN pisze:No nie sądzę, skoro nie przyszła przez ostatnie prawie dwadzieścia lat? Inna sprawa, że zbyt późno przerzuciłem się z kaset na cd's. Choć z drugiej strony - nigdy nie wiadomo ;)
NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: NECROS CHRISTOS
- ultravox
- zahartowany metalizator
Uczysz gry na sitarze? ;)Drone pisze:Mój uczeń! ;)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Podobne mam podejście. Co ważniejsze dla mnie tytuły kupuję na tym nośniku, ale jakoś szkoda mi ich wrzucać na talerz i cały czas sobie obiecuję, że kiedyś zrobię sobie prezent i kupię gramofon z napędem laserowym. :-)Maria Konopnicka pisze:Nigdy nic nie wiadomo - ja zacząłem kupować LP po ponad dwudziestoletniej przerwie w korzystaniu z tego nośnika. MorbidMarcin też kiedyś mi mówił, że już za późno żeby zacząć kupować winyle, a od pewnego czasu w niektóre pozycje na tym nośniku się zaopatruje :)COFFIN pisze:No nie sądzę, skoro nie przyszła przez ostatnie prawie dwadzieścia lat? Inna sprawa, że zbyt późno przerzuciłem się z kaset na cd's. Choć z drugiej strony - nigdy nie wiadomo ;)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: Odp: NECROS CHRISTOS
Niestety mania winylowa dopadla. Staram sie kupowac tylko to co wychodzi na placku, a konczy sie tak, ze mam i cd i lp. Jeszcze tylko tasm brakuje. A... wlasnie sobie kupilem tasmy z demowkami Sentenced. ;-)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Funeral
- rozkręca się
no to bedziesz musial sobie druga sciane zabudowac ;)))
- Lykantrop
Z trzymaniem vinyli to generalnie jest nielichy pierdolnik :-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- BadBlood
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Herezjarcha
- w mackach Zła
I to jest z obu stron dobry news. Raz że nowa płyta a dwa że nie sądzę żeby dali radę pociągnąć w tej konwencji dalej bez zjadania własnego ogona. Wypada mieć nadzieję że panowie nie odpuszczą i będą nowe projekty.
- twoja_stara_trotzky
nie będzie 23 numerów, będzie fail :/
- Husar
Niezły pomysł z tą trylogią. Pewnie od czwartej zaczęłoby się męczenie buły, a tak to pozostaną w swej rytualnej kultowości. Szkoda, że nie widziałem ich na żywo, ale płytę pewnie kupię, bo 1 i 2 bardzo lubię i na półce cieszą oko. "Grave damnation" też stoi.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
-
- zaczyna szaleć
Co racja, to racja. Więcej chyba z tej formy wykrzesać się nie da.
Tak czy, srak powinni odejść z hukiem.
Tak czy, srak powinni odejść z hukiem.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Drone
Żądam, aby ostatnia płyta wyszła w NED. Takie są formalne wymogi współczesnego kvltv.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- BadBlood
A ja widziałem i za miesiąc znowu zobaczę :)Husar pisze:Szkoda że nie widziałem ich na żywo
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Martwi trochę, że 2/3 tej płyty to będą przeszkadzajki, które dla mnie bardziej kwalifikują się pod zapchajdziury. Esencją klimatu MC jest smoliste brzmienie i nieśpieszne riffowanie. Orientalne pitu pitu tylko mi u nich przeszkadza.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Lykantrop
Koncerty świetne dają. Większość religijnych i zarazem koncertujących black metalowców mogłaby się od nich uczyć o, jak to mawia użytkownik Loathe, klimacie.BadBlood pisze:A ja widziałem i za miesiąc znowu zobaczę :)Husar pisze:Szkoda że nie widziałem ich na żywo
-
Już konczą działalność, a ja jeszcze nie zdążyłem ich polubić. "Spieszcie się kochać metalowców..."
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
http://www.youtube.com/watch?v=vsS1J2nF ... re=related
W sumie na żywo Necros Christos to taki mix starego Acheron z Dead Congregation :-)
W sumie na żywo Necros Christos to taki mix starego Acheron z Dead Congregation :-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekawie zrobione...
http://www.youtube.com/watch?v=mdWAmgQ5 ... re=related
Necros Christos - Red Wine Runs Out The White Skull Of Jesus (live @ RockHard Festival)
http://www.youtube.com/watch?v=mdWAmgQ5 ... re=related
Necros Christos - Red Wine Runs Out The White Skull Of Jesus (live @ RockHard Festival)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Lykantrop
Szkoda tylko, że jak Acheron grali w Gdyni z Hell-Born to nawet 30 biletów nie sprzedano... :-)trup pisze:http://www.youtube.com/watch?v=vsS1J2nF ... re=related
-
Pewnie wszyscy poszli na Behemoth w tym dniu.