FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: FURIA
http://www.metal-archives.com/albums/Th ... ess/128799nicram pisze:Znając dosyć ekstremalne podejście Tomka z Throneum, digipack jednak nam nie grozi :-)
- Castor
- weteran forumowych bitew
No nie wiem, np takie "Decade of Necrostuprumical Madness" to akurat w DG-packu wyszło, zresztą i tak decydujący głos będzie miał jednak Krajewski.nicram pisze:Znając dosyć ekstremalne podejście Tomka z Throneum, digipack jednak nam nie grozi :-)

- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Krajewski jednak nie miał nic do gadania jak Tomek chciał mieć jednostronicową wkładkę do CD "Mutiny of Death", a zajebistą wkładkę do kasety o tym samym tytule. Zresztą, pażyjom, uwidim. :-)
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Trzeba było zacząć od "Płoń" i "Halny". "MPJ" to akurat jeszcze takie Shining wannabie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Jeśli chodzi o zespoły nagminnie stosujące szyk przestawny, to nie.Drone pisze: Czy w tym kraju nie mamy żadnych lepszych zespołów i trzeba takie coś windować do rangi "objawienia sceny"?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Lykantrop
K.O.Castor pisze:Skoro nazywasz to workiem ziemniaków, to tak. A Corpus Christi takie dobre jest?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Własnie czekałem kto Byrga skonrtruje Corpusem. :) Sie Castorek rozbrykał. ;)Lykantrop pisze:K.O.Castor pisze:Skoro nazywasz to workiem ziemniaków, to tak. A Corpus Christi takie dobre jest?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Lykantrop
Ale spoko, wg mnie Ty masz rację. Ja tam wolę już przerzucać wory ziemniaków i mówić wprost, że lubię sobie posłuchać debiutu Furii bardziej niż ostatnie CC. A takie mCD "Płoń" to nawet częściej niż czasem. Nawet żonka, która raczej nie w klimatach, lubi sobie włączyć "Płoń". :-)
- hcpig
Akurat Szajning u nich całkiem sporo słychać. Na szczęście przetwarzają elementy muzyki Szwedów na swój grunt, a nie tępo rżną. Co byście nie mówili to jest na dzień dzisiejszy jeden z najciekawszych polskich bandów metalowych, nie kumam czemu ten Triceps tak to jebie.Conflagrator pisze:Shining? Odkąd pamiętam oni strasznie kochali wczesne Taake :)
Yare Yare Daze
- Castor
- weteran forumowych bitew
W sumie nie dziwię się, bo to przecież jest chyba najlepsza rzecz jaką wydali, zresztą MPJ czy GzG też bardzo lubię.Lykantrop pisze:Ale spoko, wg mnie Ty masz rację. Ja tam wolę już przerzucać wory ziemniaków i mówić wprost, że lubię sobie posłuchać debiutu Furii bardziej niż ostatnie CC. A takie mCD "Płoń" to nawet częściej niż czasem. Nawet żonka, która raczej nie w klimatach, lubi sobie włączyć "Płoń". :-)