PESTILENCE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: PESTILENCE

06-04-2010, 14:40

ale kurwa, czy trzeba grzebac w gownie, zeby stwierdzic, ze jebie? :D
z tym Pestilence to blagam juz skoncz pierdolic, ISIS i Rejdiohed znam malo, ale jestem w 100% pewien ze to wystarcza, zeby powiedziec, ze to jebane gowno. wystarczy kurwa popatrzec jacy ludzie przychodza na koncerty takiego ajzis. no dramat po prostu :D

a na serio - jebac to, po prostu muzyka jest chujowa totalnie. tandetna melodyka, kiczowate motywy, pretensjonalnosc. dla mnie to pod tym wzgledem ta sama liga co children of bodom albo in flames
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

06-04-2010, 14:49

Riven pisze:ale kurwa, czy trzeba grzebac w gownie, zeby stwierdzic, ze jebie? :D
z tym Pestilence to blagam juz skoncz pierdolic, ISIS i Rejdiohed znam malo, ale jestem w 100% pewien ze to wystarcza, zeby powiedziec, ze to jebane gowno. wystarczy kurwa popatrzec jacy ludzie przychodza na koncerty takiego ajzis. no dramat po prostu :D
Ja Tobie proste pytanie zadałem, ale okazuje się, że nic nie masz do powiedzenia, do tego nadal sie miotasz i unikasz odpowiedzi. A wyboldowane to faktycznie, w chuj ważny wyznacznik :lol:
Riven pisze:a na serio - jebac to, po prostu muzyka jest chujowa totalnie. tandetna melodyka, kiczowate motywy, pretensjonalnosc. dla mnie to pod tym wzgledem ta sama liga co children of bodom albo in flames
a co znasz In Flames? :lol:
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-04-2010, 14:52

ale co ja mam ci kurwa powiedziec? znam ostatnia i jakas tam inna plyte isis. chujnia totalna. jakby ci ktos wciskal rubika to tez musialbys najpierw przesluchac wszystkie plyty, zeby stwierdzic, ze to crap?

In flames - pare lat temu obczailem wiekszosc dyskografii.

zreszta kurwa, jesli sluchasz TAKICH rzeczy, to skonczmy te "dyskusje" bo nie ma o czym mowic, masz zjebany gust :D
Awatar użytkownika
Skaut

06-04-2010, 15:03

Riven pisze:ale co ja mam ci kurwa powiedziec? znam ostatnia i jakas tam inna plyte isis. chujnia totalna. jakby ci ktos wciskal rubika to tez musialbys najpierw przesluchac wszystkie plyty, zeby stwierdzic, ze to crap?
ale ja nie pytałem tylko o ISIS, bo jak ustaliliśmy chuja się znasz na tych dżwiękach. W sumie z Pestilence już nie musisz też odpowiadać, bo jest podobnie :D
Riven pisze: In flames - pare lat temu obczailem wiekszosc dyskografii.
to uszereguj płyty od najlepszej do najgorszej :lol:
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-04-2010, 15:06

no, ale te tandetne chwyty erystyczne mozesz sobie w dupe wsadzic.
poza tym nie wiem jak szeregowac gowno - ale widze, ze lubisz jesc kal i pewnie potrafisz powiedziec ktory jest smaczniejszy. faktycznie, w tej dziedzinie nie mam zadnych kompetencji.
Awatar użytkownika
Skaut

06-04-2010, 15:17

Riven pisze:no, ale te tandetne chwyty erystyczne mozesz sobie w dupe wsadzic.
poza tym nie wiem jak szeregowac gowno - ale widze, ze lubisz jesc kal i pewnie potrafisz powiedziec ktory jest smaczniejszy. faktycznie, w tej dziedzinie nie mam zadnych kompetencji.
spoko, mnie Twoje ciągłe pisanie o gównie i dupie też ni grzeje ni ziębi, to już psycholog powinien się tym zajmować :D Udowadniam ci tylko, że peweksujesz na całej długości nie znając dobrze/bardzo dobrze ani jednego z wymienionych zespołów.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

Re:

06-04-2010, 15:23

Skaut pisze:
Riven pisze:no, ale te tandetne chwyty erystyczne mozesz sobie w dupe wsadzic.
spoko, mnie Twoje ciągłe pisanie o gównie i dupie też ni grzeje ni ziębi, to już psycholog powinien się tym zajmować :D Udowadniam ci tylko, że peweksujesz na całej długości nie znając dobrze/bardzo dobrze ani jednego z wymienionych zespołów.
oczywiscie, ze peweksuje, zrobilem to tylko po to, zeby cie wkurwic (po ilosci postow wnioskuje, ze mi sie udalo)
ale cieszy mnie fakt, ze w koncu zauwazyles, ze radiohead i isis to gowno. choc az tak czesto o nich nie pisze...
Awatar użytkownika
Skaut

06-04-2010, 15:27

Riven pisze: oczywiscie, ze peweksuje, zrobilem to tylko po to, zeby cie wkurwic (po ilosci postow wnioskuje, ze mi sie udalo)
wkurwić? Toć nawet mi powieka nie drgnela i w ogole się nie wkurzyłem, za to Ty wykazałeś się ignorancją, począwszy od Pestilence, na ISIS kończąc.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-04-2010, 15:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jakie masz jeszcze fajne bajeczki, slonko?
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

06-04-2010, 15:50

Maria Konopnicka pisze:
est pisze:Może tylko po to, żeby ludzie o nich nie zapomnieli. Pewnie nagrają szybko coś nowego by zatrzeć nieciekawe wrażenie po RM.
akurat ostatnia płyta była zajebista i z tego co zauważyłem została dość ciepło przyjęta
Tutaj tak. Fani starego Isis i generalnie ludzie siedzący jeszcze głębiej w tych klimatach raczej narzekali, że miękkie i za mało pierdolnięcia. :mrgreen: Ot paradoks.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

06-04-2010, 15:53

ja jeszcze nie słyszałem tego nowego pestilence. boję się. wszystko mi przemawia na niekorzyść - od okładki, przez mameliego w dresach, aż po opinie. jestem gościem, który kiedyś modlił się do testimony of the ancients, kurwa, wciąż bardzo sobie uważam tę płytę. jedynkę i dwójkę troszeczkę tylko mniej. spheres odświeżyło, ale jednocześnie wyeksploatowało formułę, i na tym moja znajomość z pestilence się kończy. w całkiem logicznym punkcie, jak teraz sobie o tym myślę.
i teraz pytanie: brać tę płytę nową? słuchać jej w ogóle? bo chodzi o to, że nie chcę sobie spierdolić wspomnień z dzieciństwa :)
chętnie posłuchałbym czegoś nowego pestilence, ale jak mam się rozczarować, to ja to pierdolę.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Skaut

06-04-2010, 16:16

Riven pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jakie masz jeszcze fajne bajeczki, slonko?
to nie bajeczki, tylko suche fakty. Nie napisałeś nawet jednego merytorycznego zdania odnośnie pytanych zespołów, więc jak możne poważnie traktować Twoje wypowiedzi?
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Skaut

06-04-2010, 16:17

Scaarph pisze:ja to pierdolę.
i to jest słuszna koncepcja ;)
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

06-04-2010, 16:33

Maria Konopnicka pisze:
pewnie ściągnąłeś ją z netu i poświęciłem na nią ze 20 minut :)
ROTFL, masz plyty In Flames? buahaha

chociaz patrzac na inne szlagiery z twojej kolekcji to az tak nie odstaje
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

06-04-2010, 16:56

ehh, nigdy nie sądziłem, że publicznie to powiem, ale fakt, uczciwie muszę przyznać, że jedynka i dwójka in flames jest słuchalna (pod warunkiem, że ma się odpowiedni nastrój). tzn chodzi mi o to, że kiedyś nie było to takie najgorsze gówno jak jest teraz (słyszałem parę piosenek z ostatnich lat, jakiś teledysk widziałem, starczy, by się tym nie zainteresować ;) )
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Skaut

06-04-2010, 16:58

Scaarph pisze:ehh, nigdy nie sądziłem, że publicznie to powiem, ale fakt, uczciwie muszę przyznać, że jedynka i dwójka in flames jest słuchalna (pod warunkiem, że ma się odpowiedni nastrój). tzn chodzi mi o to, że kiedyś nie było to takie najgorsze gówno jak jest teraz (słyszałem parę piosenek z ostatnich lat, jakiś teledysk widziałem, starczy, by się tym nie zainteresować ;) )
no, Maria dobrze napisał. Im dalej tym gorzej. Ale i tak wolę dwójkę od debiutu.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

06-04-2010, 17:58

Riven pisze: ROTFL, masz plyty In Flames? buahaha
Ja też mam - "Sunterranean" i "The Jester Race' ;) Kiedyś uwielbiałem takie granie.
wolf

06-04-2010, 18:14

Scaarph pisze:ehh, nigdy nie sądziłem, że publicznie to powiem, ale fakt, uczciwie muszę przyznać, że jedynka i dwójka in flames jest słuchalna
Ja dopowiem ,że to zajebiste płyty.
est

06-04-2010, 18:52

Lunar Strain 6/10
The Jester Race 9/10
Whoracle 8,5/10
Colony 8/10
Clayman 6/10
Reroute To Remain 5/10
Soundtrack to your escape 3/10
Come Clarity 7/10
Ostatnia 3/10
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

06-04-2010, 19:14

Riven pisze: SLUCHALEM, bylem nawet na koncercie. sorry ale do tych tanich ckliwych harmonii nigdy sie nie przekonam , to jest dla mnie taki sam poziom gowna jak radiohead. totalne gowno
Ja Cię proszę, Riven... nie mów takich strasznych rzeczy. Weź sobie zapuść "Oceanic" i "Panopticon" i zrozumiesz, że jest inaczej.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ