AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Re: AUTOPSY
Zajebisty wisielczy klimat bije z tego nowego MLP! Słuchajmy dalej...
-
535
Nie jest to prawda. Poniżej poziomu THR na pierwszy rzut ucha nie zeszli. Zresztą nie ma co dywagować. Rzuci się na talerz, będzie bal.Pacjent pisze:Powiedzmy sobie szczerze, że to jest bardzo dobry, ale zarazem ich najsłabszy materiał po reaktywacji i zapewne dlatego wychodzi w formie mniej zobowiązującej czyli EP-ki.
edit
...taki The Withering Death, jak to się kiedyś mówiło, "pali wioski"...
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Jestem pewien, że większość maniax smolistego DM będzie się na dłużej zatrzymywać przy tym kawałku.535 pisze: ...taki The Withering Death, jak to się kiedyś mówiło, "pali wioski"...
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
-
535
W styczniu.Drone pisze:Kiedy cd i gdzie mogę kupić?
https://www.burningshed.com/store/peace ... /261/6919/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
Aha, czyli wydanie na cd będzie tylko w tym boxie (który i tak miałem kupić)?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ja przepraszam że się ftrancam, ale wajnyl Skull Grinder gdzie u nasz zanabędę?
support music, not rumors
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To?Rattlehead pisze:Ja przepraszam że się ftrancam, ale wajnyl Skull Grinder gdzie u nasz zanabędę?
W Smyku :)
A calkiem serio to nigdzie nie widze...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
Tak, o to chodziło. Dziękuję!manieczki pisze:To?Rattlehead pisze:Ja przepraszam że się ftrancam, ale wajnyl Skull Grinder gdzie u nasz zanabędę?
W Smyku :)
support music, not rumors
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Fan.pl daje info, ze premiera (2015-12-04). Nuclear zreszta tez
http://www.nuclearblast.de/en/products/ ... inder.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak oto Autopsy SZANUJE EUROPE :|
http://www.nuclearblast.de/en/products/ ... inder.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak oto Autopsy SZANUJE EUROPE :|
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Bdb materiał, jedynie zamykacz mi nie leży, nie bardzo mi pasuje takie gitarowe plumkanie na płycie Autopsy.
Z cdka będzie niszczyło pewnie jeszcze bardziej.
-
535
Plumkanie? Gdzie tam słychać jakieś plumkanie? To kołysanka dla grabarza, po ciężkim dniu pracy.Deathhammer66 pisze:Bdb materiał, jedynie zamykacz mi nie leży, nie bardzo mi pasuje takie gitarowe plumkanie na płycie Autopsy.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Oj, czepiasz się. No nie wchodzi i już, ok? :(
-
tomaszm
Zajebista jest ta epka. Nie ma mowy o jakimś wypaleniu czy zjadaniu własnego ogona. Dziadygi powinny dawać lekcje na jakieś Akademi Muzycznej Metalu młodym adeptom rzemiosła to może mielibyśmy mniejszy zalew szamba bylejakości.
Ostatnio zmieniony 06-12-2015, 11:45 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Mam nadzieje, ze jednak wydadzą to osobno, bo na box sie nie skusze...Drone pisze:Aha, czyli wydanie na cd będzie tylko w tym boxie (który i tak miałem kupić)?
- COFFIN
Dobrze byloby, gdyby wszyscy po kolei dobrze opanowali język, ktorym się posługują.tomaszm pisze:Zajebista jest ta epka. Nie ma mowy o jakimś wypaleniu czy zjadaniu własnego ogona. Dziadygi powinny dawać lekcje na jakieś Akademi Muzycznej Metalu młodym wyjadaczą to może mielibyśmy mniejszy zalew szamba bylejakości.
'Come the Blessed Madness'
-
byrgh
a dla mnie tomaszm jest dziś usprawiedliwiony :)
-
535
Nonono Jak to mówią...kto z was jest bez grzechu, i coś tam z kamieniem. Opieramy się o barek w soboteę?COFFIN pisze:Dobrze byloby, gdyby wszyscy po kolei dobrze opanowali język, ktorym się posługują.tomaszm pisze:Zajebista jest ta epka. Nie ma mowy o jakimś wypaleniu czy zjadaniu własnego ogona. Dziadygi powinny dawać lekcje na jakieś Akademi Muzycznej Metalu młodym wyjadaczą to może mielibyśmy mniejszy zalew szamba bylejakości.